Reacties voor: Gerucht: iPhone 3G te koop bij Media Markt, Belcompany, The Phone House en Apple Resellers

De iPhone 3G is straks bij T-Mobile, BelCompany, Media Markt, The Phone House en Apple Resellers te koop. Deze winkelketens hebben gisteren de contracten ondertekend; volgende week volgt een aankondiging van T-Mobile daarover.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 58 reacties

  1. Klopt. Ik heb de mijne ook al gereserveerd bij een Apple Store. Kan hem waarschijnlijk 8 juli al ophalen 😀

  2. de release datum is pas 11 juli.
    Dat je hem al op 8 juli kan ophalen is hoogst onwaarschijnlijk…

    Maar wel goed dat veel bedrijven hem gaan verkopen!
    Ze zullen overal wel veel op voorraad hebben.

  3. @Niekw:
    Ja inderdaad. Dan zal dat wel een fake gerucht zijn op internet.
    Check hier maar is http://www.gamingonly.nl/forum/showthread.php?t=4524&page=19. In iedergeval kijk ik uit naar één van die data 😀

  4. Ja chris ik kan morgen bij de BelCompany mijn iPhone al ophalen, ze hebben speciaal voor mij alvast een platina 3G laten maken!

  5. Krop,

    Lees mijn tweede bericht even wil je.

  6. Krop, plaats morgen maar even een foto op het forum, ter bewijs, want volgens mij gelooft niemand dat. :S

  7. Bericht klopt, de nieuwe iPhone zal bij al deze bedrijven vanaf de lancering op 11 juli te koop zijn!!

  8. @Krop:

    Dr zijn steeds meer geruchten dat kpn in augustus al een iphone van unobtanium zal gaan gaan verkopen.
    Ik denk dat ik daar op ga wachten, vooral omdat je bij t-mobile voor data nog eens extra moet betalen.

  9. Waarom is dit een goede ontwikkeling. Alleen bij de T-Mobile Shops zou beter zijn, nu wordt het aantal iPhones teveel verspreid. Daarnaast zijn de T-Mobile als enige service punten voor de iPhone, dus je koopt em bij bijv Belcompany en kan dan vervolgens alsnog naar de T-Mobile shop om het te laten repareren.

    Liever veel iPhones bij 1 winkel dan kleine aantalen bij veel winkels..

  10. @Lingod:

    Daar ben ik het niet mee eens, omdat T-Mobile niet aan inschrijflijstjes doet krijg je een gekkenhuis bij alle shops van hun op de dag van de lancering. Nu doen verscheidene winkels dat wel en kun je daar rustig je Iphone ophalen zonder dat je door honderduizend mensen wordt platgedrukt.

  11. @chris: Maar dat is toch oneerlijk. Ik heb zelf geen tijd om naar een winkel te gaan om een product te reserveren. Liever sta ik in de rij net als iedereen.

  12. @Tripwire.
    internetten hoef je niks extra’s voor te betalen, die discussie is al geweest.

  13. Ik hoop dat t-mobile zo slim is om iedereen die vragen heeft over wat de iphone nou allemaal kan en wat voor opties er zijn qua abonnementen de winkel uit te gooien.

    @Dejive
    Joh
    😉

  14. @TiMMah:
    Je hebt ongetwijfeld een vrije vrijdagavond/zaterdag/zondag wanneer je naar zo’n winkel kunt. Heb je dat niet, tja. Dan rest jou op de dag van de release er eentje in handen krijgen.

    @ tripwire:
    huh? snap ik die wel?

  15. Ja precies TripWire, duurt mij alleen iets te lang.
    Een kennis van me trouwens vertelde me gister dat de Mediamarkt ook een operator gaat worden, dit jaar nog. Hij had het over flat free bellen, internet, smsen voor een vast bedrag van 25 euro p/m zonder vast contract!

  16. @chris: Exact, maar moet zeggen dat ik me op 2 adressen op een wachtlijst heb laten zetten, denk dat meerdere mensen dat doen zodat er een nogal vertekend beeld kan onstaan omdat ten onrechte er telefoons worden achter gehouden… Ik weet het, het is nogal asociaal van me maar die eerste vestiging wist nog zooooo weinig (belcompany) zodat ik besloot ook bij een andere langs te gaan…

  17. kraan79: mijn ervaring met dit soort onofficiele en uberhaupt ook echte reserveringslijsten in telecomretail zaken interesseert de winkel het niet wie hun voorraad koopt, hun hebben targets en die moeten snel gehaald worden, dus wie eerst in de winkel is krijgt het apparaat. Zodra hun voorraad laag wordt krijgen ze automatisch nieuwe voorraad binnen, ze houden niet van wachten…

  18. T for Telecom ook

  19. @Krop:

    Als ze dat nou es gaan aanbieden in triple-plee vorm met internet en tv via de riolering wil ik graag klant bij ze worden.

  20. @Krop:
    Nee, dat zijn juist niet mijn ervaringen. Je weet dat de Nintendo Wii erg schaars is. Ik heb hem een jaar geleden gekocht. Ik bestelde hem, moest 4 weken wachten. Toen er gebeld werd had ik geen tijd hem op te halen en haalde ik hem 3 dagen later op. Ze hadden hem netjes achtergehouden.
    Zelfde verhaal met Mario Kart Wii en SSB Brawl.

  21. Vond die iPod Mania actie bij Media Markt al verdacht; zo proberen ze van hun voorraden af te komen voordat de iPhone 3G komt en tegelijkertijd weet iedereen ook weer dat ze deze Apple producten verkopen…

  22. Net even gebeld met ICentre in Uitgeest (een Apple-reseller).
    En ja hoor! Vanaf 11 juli kan je daar ook je IPhone kopen en met sluit ook de T-Mobile contracten aldaar voor je af!

  23. Dit is wel lastig zeg. Moet ik nog gaan uitzoeken waar ik dat ding ga halen in plaats van gewoon naar de T-Mobile shop te gaan.
    Stel je voor dat ik bij The Phone House in de rij sta en daar te weinig voorraad is, kon ik beter bij BelCompany in de rij staan (om maar een voorbeeld te noemen).

    Ik vraag mij echt af hoe druk het gaat worden. Zal de iPhone niet meer te krijgen zijn zaterdag? Hebben ze voor 2 maanden voorraad?
    Misschien maken we elkaar hier helemaal gek. Hier heeft iedereen het erover, maar op mijn werk bijvoorbeeld zijn er maar weinig die weten wat een iPhone is.

  24. ik heb hem ook net gereserveerd bij the phonr house, waarschijnlijk verkopen zij hem wel 2 of 3 dagen later werd mij verteld. maar het was in ieder geval wel zeker dat ze hem gingen verkopen.

  25. Iets zegt me dat de belangstelling in de winkels nog wel eens tegen zou kunnen gaan vallen volgende week.

    Tuurlijk zullen ze er wel relatief veel verkopen de 11e en 12e juli, maar of mensen met een tentje en/of slaapzakken voor de deur gaan liggen… ik denk het niet.

    En kijk er ook niet raar van op als Media Markt opeens gaat adverteren met een tijdelijk heel scherpe (bij te betalen) prijs voor de IPhone.
    Ik ga het in ieder geval allemaal gewoon even een maandje aanzien! Straks liggen er té grote voorraden bij de winkels en gewoonlijk gaan de prijzen dan vervolgens omlaag!

  26. @david:

    T for Telecom ook? DACHT HET NIIIIIET !!!! ¦-D

  27. In de rij staan zal geen zin hebben…..we hebben net te horen gekregen dat we er maar een paar krijgen……dus reserveren heeft geen zin…….dus vrees dat er een heleboel mensen teleurgesteld zullen worden…..

  28. @Lodewijk:
    Ja dat kan ook natuurlijk. Ik ga voor de zekerheid ook nog maar is informeren bij de ICentre in zoetermeer. Checken of ze daar zeker zijn dat ze ze krijgen.

    @Mr. Iphone,
    Grappig hoor, te fake gewoon.

  29. Tip van mij kant;

    ik ken iemand die ook een t-mobile triple a dealer is.. deze heeft ook bevestigd gekregen dat alleen deze winkels hem mogen gaan verkopen. De rest zal moeten gaan bestellen.

    Ook heb ik gehoord, dat er 8000 komen naar Nederland. Je kan dit fake vinden maar je zal zien dat ik gelijk heb;-)

  30. ben benieuwd hoe bij mediamarkt e.d. de activatie gaat werken.
    Moet het daar ook in de winkel of thuis via iTunes en kan het dan gekraakt worden.
    Zijn er manieren om onder het contract uit te komen binnen bepaalde tijd etc en wat zijn de gevolgen.

    maw. kunnen we straks toch een 3G versie krijgen zonder contract en wat zijn de totale kosten die hier aan verbonden zijn (dingen zoals 120 euro voor simlocken bij T-mobile niet meegerekend aangezien dat wel gekraakt gaat worden neem ik aan)

  31. ik w8 nog wel een paar maandjes tot KPN ze heeft, ik heb vernomen dat die bezig zijn om ze zelf te importeren buiten Apple om, tot die tijd werkt de iphone 1.0 met sim only en data abo nog perfect

  32. Wat een hype om niks. Mensen moeten een toets afleggen om een mobiele telefoon te verkopen?
    Niet te geloven !!! Nu begint apple een beetje op MS te lijken, hype hype hype en nog eens hype !!!

    Overigens doet mijn iphone het perfect 🙂

  33. @ Impact: Ik kan je vertellen dat het aantal van 8000 alvast niet klopt. Dat is 10 per winkel, als je alleen de T-Mobile shops neemt. Als er dus zo weinig zijn, gaan ze echt niet andere winkels zoals de Belcompany etc ook de iPhone laten verkopen.

    daarnaast hoef je dan ook geen cursus te volgen als je per winkel maar zo weinig toestellen kan verkopen..

  34. @pear: Bedankt voor de link..
    Er viel me alleen het volgende op bij de FAQ:

    Zijn andere T-Mobile abonnementen ook beschikbaar in combinatie met iPhone?
    De iPhone 3G is bij The Phone House niet verkrijgbaar in combinatie met andere T-Mobile abonnementen.

    Zou dat het addertje onder het gras zijn? Dat andere dan T-Mobile winkels de iPhone enkel met het iPhone abonnement mogen verkopen?

  35. ben benieuwd hoe bij mediamarkt e.d. de activatie gaat werken.
    Moet het daar ook in de winkel of thuis via iTunes en kan het dan gekraakt worden.
    Zijn er manieren om onder het contract uit te komen binnen bepaalde tijd etc en wat zijn de gevolgen.

    Zoals elke andere activatie…………dus in de winkel….

  36. wachtlijsten?? Ik las pas een bericht dat je je niet kon laten inschrijven op een wachtlijst. Ik heb me op een lijst laten zetten bij the phone house, maar toen las ik dat dat geen nut heeft? Maar nu hoor er weer wel mensen over??

  37. @doooo
    Ja, ik heb me op een lijst gezet bij Ifactors, die verkoper zou me bellen als die binnenkwam omdat ik op een lijst sta. Anders moet je langs geaan. Ik sta bovenaan de lijst, dus ik heb er sowieso een 🙂

  38. WTF!!!!!
    http://www.phonehouse.nl/iphone
    WERKT NIET MEER!!!! 😐 :O

  39. @OHPO:
    Klopt inderdaad. Was heel even online, maar ging kort erna alweer offline.

  40. Daarnet bij Belcompany geweest in Nootdorp,
    Zij gaan hem 11 juli inderdaad 100% zeker verkopen,
    ze konden mij al veel bestellen, ik kon me ook al direct laten inschrijven.
    En dat heb ik dan ook gedaan en ben direct nummer 1 op die lijst,
    want pas vanaf vanmiddag mochten zij mensen laten inschrijven.

    Dus ik zou zeggen ga ook even langs een van deze winkels.

  41. Je kan de iPhone al reseveren bij de Phonehouse, die schijnen meer te krijgen dan T-Mobile winkel zelf.

  42. een vriend van mij werkt bij de apple store en heeft ook training gehad vandaag over de iphone.. En kon me vertellen dat op7 juli alle info over de iphone naar buiten zou komen!

  43. ik wil ook een 3G iphone in BELGIE

  44. Niemand weet prcies hoeveel ze er krijgen……wij krijgen er gemiddelt 8 per vestiging…….
    en daarna worden ze beter leverbaar maar dat is op reservering…..

  45. idd.. het gaat nog echt wel even duren voordat je er een hebt.. als je verder staat dan nummer 10 op de wachtlijst is de kans HEEL klein dat je er een krijgt.. zeiden ze bij mij bij de belcompany, apple reseller en t-mobile shop.. het wordt echt heel snel erbij zijn, anders heb je er sowieso geen en dan duurt het wss een maand voordat de ie weer geleverd kan worden..

  46. Ik geloof het hoor, had dat ook gehoord. Nogmaals pak je slaapzak! 11 juli 0.00 voor de T-mobile shop Lijnbaan te Rotterdam en 1 van de 500 iPhones te bemachtigen. Schijnt dat BC en Phonehouse al wachtlijst hebben en 50 euri aanbetalen. Binnen mum van tijd uitverkocht en T-mobile kan dan weer eens kijken hoeveel ze echt nodig hebben want naleveren duurt weer 6 weken.

    Mijn duim maakt geen verhalen. Net als dit artikel komt met mijn vriend dit mijn vriend dat, een familielid werkt bij de T-mob die heeft me dat verteld.

  47. Gek v.d. geruchten lig ik inmiddels op de Lijnbaan met m’n luchtbed.
    Is hier ook een ontbijtservice? Ik kan niet van mijn plaats!
    Een gesprek met een mobiele psychotherapeut zou ook van pas komen. Flat-fee als het even kan!

  48. @gekkie: die aanbetaling slaat nergens op, als je reserveert ben je nergens toe verplicht, dat mag niet. Alleen als je iets besteld!

  49. even een paar dingen verklaren:

    Belcompany gaat op 11july de iphone verkopen en we hebben inschrijf lijsten. Deze lijsten worden serieus behandeld. Ben je de eerste heb je hem als eerste! De test van Apple is niets meer dan een kennis test zoals vaak wordt gedaan door telefoon makers, gewoon om er voor te zorgen dat er geen onzin wordt vertelt. Niet iedereen is namelijk bezig met de iphone. Heb hem zelf gemaakt en gehaald. Maar das logisch gebruik dat ding al. Een klein jaar. We gaan allemaal de zelfde aanbieden voor de zelfde prijs dus geen winkel is goedkoper dan de ander.
    natuurlijk gaan de retailers ook voor repair zorgen dus bij media markt kopen is garantie daar claimen. Lijkt mij logisch toch ?

    Verder wens ik iedereen nog een plezierige week toe en zie jullie allen snel!

  50. Ik was net bij The Phone House en daar wisten ze nog niet wanneer ze de phone zouden krijgen, maar de verkoper vertelde mij dat ik de iphone al wel online kon bestellen via t-mobile.nl! Ik had hier nog nooit wat over gehoort best wel raar.

  51. lekker belangrijk deze phone
    zijn belangrijke dingen op de wereld dan een phone damn
    zo materialische gedoe

  52. Mediamarkt doet toch niks meer met t-mobile? In ieder geval die in Hengelo niet…..ben benieuwd of dat dan echt waar is 🙂

  53. Mediamarkt, Belcompany, the Phone house en nog een paar andere winkels hebben een brief gekregen van Apple dat hun de Iphone ook mochten verkopen. Dit verscheelt denk ik dan per filiaal of ze het gaan verkopen of niet….

  54. bij officieele apple shops komt de iphone sowieso uit ik heb het aan een winkel meedewerker gevraagt en hij is ook waarschijnlijk simlock vrij

  55. Over dat wachtlijst geloof ik niets van….miss pas vanaf maandag kan je je inshrijven maar wachtlijsten in winkels die nog niet officeel zijn geloof ik niet…
    hier staat ook niets over wachtlijst http://winkel.ambridge.nl/ is wel daar verkrijgbaar vanaf 11juli

  56. Ik heb mezelf op de wachtlijst van de Phone House bij mij in de buurt laten zetten. Ben nummer 19 op de lijst. Ik moest al doorgeven of ik de 8 of de 16GB wilde en de zwarte of de witte.
    De meneer aan de telefoon vertelde dat zij er vrijdag maar 10 krijgen, dus ik ga er sowieso niet meteen eentje krijgen. Verder kon hij er niks over zeggen, want ze krijgen ook nog willekeurige, dus wit en zwart en 8 en 16 GB. En hij kon nog niks zeggen over nalevering, hoe lang dat ging duren. Ik vertelde dat je via de site van t-mobile op 6 weken moet rekenen, waarbij hij aangaf dat hij verwachtte dat het bij de Phone House sneller zou gaan. Nu gewoon maar afwachten dus, helaas. Hopelijk staan op mijn wachtlijst veel mensen die ook op andere wachtlijsten staan, dan zou het wel eens sneller kunnen gaan. Of heeft iedereen een ander voorkeurtoestel opgegeven. Ach, een paar weken wachten moet ook nog wel lukken..

  57. En hoeveel zal die gaan kosten?
    Want ik ga echt geen 600 euro dokken voor iets wat je kan kopen voor 200 euro in een ander werelddeel. In india zijn de prijzen gedaald naar 100 dollar

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.