Reacties voor: ‘iPad Pro verschijnt in november’

De grotere iPad Pro met 12,9-inch-scherm zal volgens bronnen in november dit jaar verschijnen. Dat sluit aan op Apple's gebruikelijke cyclus.
Lees het complete artikel → ‘iPad Pro verschijnt in november’
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 9 reacties

  1. Als je een muis en toetsenbord kan aansluiten, dan vraag ik mij serieus af waarom mensen dan nog een Macbook zullen kopen. Het wordt het een of het ander. Als de iPad verkoop dan stijgt door de iPad Pro, dan zal de Macbook verkoop flink dalen. De producten beginnen te veel op elkaar te lijken.

  2. Ja, maak dan een macbook met touchscreen 😉

  3. “Speciaal voor de zakelijke markt”

    Precies, als particulier heb je er weinig aan.

  4. “De geruchten sluiten aan op Apple’s gebruikelijke cyclus”

    ..
    Of ze hebben de geruchten gewoon aangepast erop. Een datum kan je faken. Dus ik vind ‘t er niet betrouwbaarder door worden..

  5. Mooi formaat als snijplank

  6. Shut up, and take my money! 💵

  7. Zolang ze iOS blijven draaien op de iPad(pro) zal het voor mij nooit geen vervanger worden voor de MacBook(pro)

  8. Heb afgelopen week mijn oude iPad 4th gen verkochtmetalsdoel een macbook te kopen, dit soort berichten laten mij toch twijfelen…

  9. Origineel geplaatst door Jop
    Heb afgelopen week mijn oude iPad 4th gen verkochtmetalsdoel een macbook te kopen, dit soort berichten laten mij toch twijfelen…

    Omdat? iOS en OSX zijn niet te vergelijken. Op iOS (hoe groot en ‘pro’ de iPad ook is) zal je maar een fractie van de dingen kunnen doen die op de MacBook kunnen binnen OSX. Wat ik optimaal zou vinden; is een iPad Pro, die je met een USB-C poort (i.p.v. Lightning) kan koppelen aan een externe monitor; waarbij het actieve OS veranderd in OSX. Dus hybride. Hier is Ubuntu ook mee bezig. Een telefoon die naadloos overgaat in het desktop OS zodra er een scherm en toetsenbord op wordt aangesloten.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.