Reacties voor: Gerucht: ‘Nieuwe iPad Pro-modellen met Face ID komen in juni’

Apple is van plan om dit jaar met meerdere nieuwe iPads te komen. De nieuwe iPad Pro komt volgens een analist tegen het einde van het aankomende kwartaal beschikbaar. Dat zou betekenen dat deze iPad eind juni in de winkels ligt.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. FaceID op een iPad lijkt me niet handig. Op de iPhone X kun je dacht ik maar één gezicht registreren. Een iPad is wel echt een ‘familie-apparaat’ en dan is dat niet handig. Lijkt me dan dat ze die beperking op gaan heffen, al wordt faceID daar dacht ik nog langzamer van. Of ze stoppen touchID onder het scherm, maarja dat gaat nooit gebeuren.

  2. Nice!! Eindelijk FaceID.

  3. Wat een ellende face ID op een iPad. Telkens even de iPad optillen zodat hij je gezicht goed ziet en ontgrendeld. Echt niet handig. Face ID werkt ook niet als het scherm een kwart gedraaid is, ook al niet handig. Laat ze lekker een nodge onder in het scherm maken met vingerprint. Netjes in het midden, kunnen er aan beide kanten nog icoontjes staan.

  4. Origineel geplaatst door Ernst
    Wat een ellende face ID op een iPad. Telkens even de iPad optillen zodat hij je gezicht goed ziet en ontgrendeld. Echt niet handig. Face ID werkt ook niet als het scherm een kwart gedraaid is, ook al niet handig. Laat ze lekker een nodge onder in het scherm maken met vingerprint. Netjes in het midden, kunnen er aan beide kanten nog icoontjes staan.

    Ik hoop dat face id op de ipad dan idd wel werkt als deze een kwart slag gedraaid is, of zelfs als je hem op zijn kop houd.

    Ik gebruik momenteel geen beveiliging op mijn ipad, wil deze meteen kunnen bedienen in welke positie dan ook als ik wakker word.

  5. Ik koop dit jaar denk ik de Ipad 2017 als er nieuwe komen, dan kan mijn Ipad doorgegeven worden.
    Gewoon lekker vingertje op de ipad werkt veel fijner, dan gebruik je hem eens als je in bed ligt ofzo(Dan ligt camera weer niet goed voor je zicht ofzo).

    En met de Ipad 2017 kan je nog 4 jaar voorruit dus dat is prima.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.