Reacties voor: Gerucht: iPad met 7 inch scherm

iLounge heeft een gerucht dat Apple werkt aan een iPad met 7 inch scherm.
Lees het complete artikel → Gerucht: iPad met 7 inch scherm
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 25 reacties

  1. Die kleine iPad is dan volgens mij de Retina versie…. Hogere resulutie, daardoor (?) kleiner.

  2. Ik denk dat de prijs dan wel heel erg moet zakken, anders word hij denk ik niet echt gekocht.. En dan moet de verhouding enzo wel kloppen, anders moet er nog een nieuw app formaat komen? Nee, ik denk dat als hij niet heel erg goedkoop is het niet echt een succes gaat worden

  3. ik ben blij met mijn ipad en hoef echt geen andere meer 🙂

  4. Dus…………

    We Will see.. .. .. toch?!

    Lekker hè

  5. Lijkt me een beetje onzin toch?
    Kleiner wil ik hem niet.

  6. nog een slag kleiner en ze hebben de ipod touch opnieuw uitgevonden

  7. Kortom:
    iLounge weet van niets.
    Loop maar verder, hier valt niets te zien. 😛

  8. Kleiner is prima, als ie maar echt Widescreen wordt

  9. Nouja zeg, ik klaag niet over de iPad, want ik vindt het echt wel een goed ding. Maar toen ik hem kreeg viel het scherm me toch tegen, net als vele andere die de iPad voor het eerst zagen. Ik hoop toch, als ze een 2e lijn van de iPad gaan uitbrengen, laat het dan een paar inch groter scherm zijn.

    de iPhone 5 in januari zie ik dus echt niet gebeuren. Ze zijn nu nog bezig met proberen de witte iPhone te lanceren, maar dat kan dus ook nog een poosje duren. Bovendien, door de beperkte voorraden zijn er nog genoeg mensen die in januari de iPhone 4 willen hebben bij een abonnement of gewoon simlockvrij. Als ze dan al de iPhone 5 gaan uitbrengen gooien ze hun eigen glazen een beetje in. Bovendien kan ik me niet voorstellen dat ze in zo’n korte tijd een nieuwe iPhone hebben kunnen ontwikkelen.

    Het mooie van een iPod shuffle is dat hij zo gigantisch klein is, en een paar simpele knoppen heeft. Daardoor is hij ideaal voor bij het hardlopen, dat je ff snel op het next knopje drukt. Hij heeft ook niet echt onderdelen waar je bang bent dat hij daarop kapot kan vallen. En omdat hij zo simpel is, is hij ook zo goedkoop. Door een simpel schermpje vallen dan al deze punten weg. Bovendien lijkt hij dan wel erg op een iPod nano.

  10. Wat moet je met een kleine iPad? Daar heb je je iPhone toch voor?

  11. iPhone 5 word vast de al eerder besproken uitgeklede versie… 8Gb zonder frontcamera bijv.

    Die kleine iPad zie ik t nut niet van in… wat willen ze daarmee bereiken? De oudere doelgroep die alleen boeken wil lezen???

  12. Ik ben zeer tevreden oven mijn iPad!! enige reden voor een kleine zou zijn om die makkelijk in een auto te bouwen

  13. Dat is vooral gericht op ibooks neem ik aan.
    het is een e-reader formaat namelijk.
    er waren al eerder geruchten hier over omdat apple dit soort grote schermen had besteld bij een firma.

  14. Origineel geplaatst door Kasuja
    Wat moet je met een kleine iPad? Daar heb je je iPhone toch voor?

    Dat dus.

  15. Het scherm van deze iPad viel me in het begin ook al een klein beetje tegen, want op tv etc. lijkt de ipad een stuk groter, en dan willen ze nu een ipad 7 inch maken,henkuzz heeft gelijk, dan is de iPod touch opnieuw uitgevonden…
    ik heb de ipad64gb wifi besteld, en als ik al eerder van ‘t 7 inch scherm zou horen zou ik nog steeds voor de 9.7 inch gaan.

  16. Mensen…

    Jullie moeten niet yalles geloven wat er op internet staat.

  17. Dit lijkt me een ongeloofwaardig gerucht. Veel verder dan verschillende opslagcapaciteiten en in sommige gevallen verschillende kleuren zie ik Apple niet snel gaan.

    Daar komt nog bij dat het gerucht over de iPhone 5 niet geloofwaardig is en daardoor zie ik dit allemaal niet gebeuren. Wat is het tegenwoordig toch makkelijk om geruchten de wereld in te helpen?!

  18. Dit doet Apple nooit..
    Komkommer tijd?

  19. met mn kin ondersteund voor mn hand rijst de vraag….waarom?

  20. of een touch desnoods @Kasuja:

  21. Een iPhone 5 komt niet zo snel. Ze zullen eerst de antennagate perikelen moeten oplossen en dat in een versie 5 uitbrengen. Over het algemeen komen nieuwe updates van Apple producten elk jaar in vrijwel dezelfde maand uit. Het is veel te kort op de lancering van de 4. Mensen hebben minimaal een eenjarig contract.

    En de kleine iPad met Retina display zal er zeer zeker komen. Dat zal ook een jaar nadat de iPad in de US is uitgekomen pas verschijnen.

    Het huidige iPad scherm is zeer goed. Maar in vergelijk met het Retina display van de iPhone is dit natuurlijk wat minder.

  22. Een ipad met kleiner scherm? Ik wil groter! 13.3″!

  23. Ik vind de huidige maat perfect!

  24. @Florens:
    Ik heb al enkele maanden een iPad en ik zou een grotere met betere specs voor ‘t zelfde bedrag of tot een max van het dubbele van de huidige prijs willen aanschaffen.

  25. @Maikelw:
    Mjah ik zou ook wel groter willen 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.