Reacties voor: Gerucht: iPad 3 krijgt 8-megapixel camera en rondere hoeken

De iPad 3 heeft een verbeterde 8-megapixel camera en een meer afgeronde behuizing. Dat beweert een Taiwanese site op basis van foto's. Ook zou de iPad 3 op 7 maart worden aangekondigd.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 18 reacties

  1. Accuduur en Retinascherm zijn wel interessant, meer niet.

  2. Lijkt me niet echt handig om met een iPad te gaan staan fotograferen, laten ze de iPod Touch maar eens een betere camera geven, daar heb je wat aan in mijn opinie.

  3. van al die ipad’s vind ik de originele het mooist! de rest vind ik zo simpel en niks speciaals hebben

  4. Apple moet ervoor waken dat dit geen uitgekauwd product wordt. Het moet wel onderscheidend blijven van de rest van de tablets. Ik zag laatst iemand met een Samsung e-pad, die er ook heel goed uitzag en waarvan de accuduur iets van 18 uur was.

  5. @Digilike:
    ..En ik vind het beeldscherm een fractie beter zelfs.

  6. @Digilike:

    Uitgekauwd is de Apple tablet dit jaar nog, concurrenten kunnen de IPad evenaren voor minder geld, en Apple maakt zichzelf hatelijk om concurrenten te verbieden hun producten te verkopen.

    Apple wordt binnenkort helemaal uitgekauwd

  7. @Akoni2011: klopt. ik heb is 1x iets moeten filmen met de iPad, doe ik nooit meer! hoewel de kwaliteit van het filmen (geen foto’s, dat is bagger!) redelijk goed is, sta je flink voor aap als je met zo’n groot ding in de lucht steekt

  8. Helemaal mee eens. Qua design vind ik 1 ook het mooist! ;)@bastiaan:

  9. Origineel geplaatst door Joost
    @Digilike:Uitgekauwd is de Apple tablet dit jaar nog, concurrenten kunnen de IPad evenaren voor minder geld, en Apple maakt zichzelf hatelijk om concurrenten te verbieden hun producten te verkopen.Apple wordt binnenkort helemaal uitgekauwd

    Welke concurrenten bieden dan iets beters voor minder geld? Het is al lastig, zo niet onmogelijk, iets beters te krijgen. Laat staan voor minder geld. Daarom heeft en behoud Apple ook ~60% van de markt. En Apple maakt het concurrenten niet onmogelijk iets te verkopen, maar om ze te kopiëren.

    Maar goed, mensen lopen al 20 jaar te roepen dat Apple ten einde is.

  10. Nieuwe scherm klinkt super en CPU upgrade ook, ik zit echter met name te wachten op meer intern geheugen, m’n browsers klappen er te vaak uit als ik meer dan ongeveer 7 tabs open…

  11. Origineel geplaatst door Digilike
    Apple moet ervoor waken dat dit geen uitgekauwd product wordt. Het moet wel onderscheidend blijven van de rest van de tablets. Ik zag laatst iemand met een Samsung e-pad, die er ook heel goed uitzag en waarvan de accuduur iets van 18 uur was.

    jaja…linkje naar product?

  12. Origineel geplaatst door Harry
    Origineel geplaatst door Joost@Digilike:Uitgekauwd is de Apple tablet dit jaar nog, concurrenten kunnen de IPad evenaren voor minder geld, en Apple maakt zichzelf hatelijk om concurrenten te verbieden hun producten te verkopen.Apple wordt binnenkort helemaal uitgekauwdWelke concurrenten bieden dan iets beters voor minder geld? Het is al lastig, zo niet onmogelijk, iets beters te krijgen. Laat staan voor minder geld. Daarom heeft en behoud Apple ook ~60% van de markt. En Apple maakt het concurrenten niet onmogelijk iets te verkopen, maar om ze te kopiëren.Maar goed, mensen lopen al 20 jaar te roepen dat Apple ten einde is.

    De samsung tabs zijn op een hoop fronten veel beter en dat geldt ook voor de prijs.

  13. De asus transformer eee-pad lijkt een interessant alternatief. Dat zou voor mij de enige optie zijn naast de iPad .

  14. Ipad 1 is te dik vind ik.
    Was blij dat de 2 dunner was.
    En de camera is juist vet voor skype enzo.
    Ken nie wachtennn

  15. Origineel geplaatst door Eee-pad
    De asus transformer eee-pad lijkt een interessant alternatief. Dat zou voor mij de enige optie zijn naast de iPad .

    Ik heb beide atm, ipad 1 en transformer, maar ik kan niet wachten op de ipad3.
    Teveel verschillende modellen om een degelijk werkende app store te hebben bij android, te vaak werken games/apps niet, of crashen ze na installatie.
    Het kan een concurrend os worden, het is het mede door de brakke market wat mij betreft nog niet.

  16. @bastiaan:

    laat me raden…jij hebt de 1 nog 🙂

  17. @Pietje: ja en de 2 en een iphone en een macbook pro maar ik vind de 1 qua design mooier als de 2 maar de smartcover is wel beter

  18. Jazeker, veel beter, daarom maken ze reclame met het feit dat ze flash afspelen..het onderscheidend vermogen is zonder weerga.. @Mikio:

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.