Reacties voor: Gerucht: iOS 5 uitgesteld naar de herfst, demonstratie op WWDC

iOS 5 zou uitgesteld kunnen zijn naar de herfst. Op WWDC gaat Apple nieuwe clouddiensten demonstreren maar de nieuwe iPhone 5 zal voorlopig op iOS 4.x draaien. Kortom: nieuwe geruchten rond iOS.

Reacties: 41 reacties

  1. Ook 3GS ondersteuning?

  2. Demonstratie? Is de WWDC dit jaar in het Midden-Oosten?

  3. @Deejay: het houd een x op, ik zowieso wel dat apple best lang rekening houd met oudere telefoons

  4. Origineel geplaatst door Bart
    Demonstratie? Is de WWDC dit jaar in het Midden-Oosten?

    demonstreren (ww): laten zien, showen, tonen
    demonstreren (ww): betogen, protesteren
    demonstreren (ww): aantonen, aanwijzen
    demonstreren (ww): uiten

  5. Dit versterkt de geruchten dat de iPhone 5 na de zomer komt alleen maar meer.

  6. @waspoeder: Maar ze verkopen de 3Gs nog steeds, dus zo het ook wel zo fijn zijn als ze hem ondersteunen. Zo oud is hij niet als je hem bvs vandaag koopt.

  7. Zou het raar vinden als de iPhone 5 pas in september komt, omdat er dan heel veel mensen een gat in hun abbo hebben (tussen juli/september!) waarin zij genoodzaakt zijn bij verlenging of overstappen voor een 4 te kiezen of al die tijd prepaid moeten werken.

    Ook IOS 5 in september zou een rare stap zijn (tenzij die samengaat met de nieuwe iPhone), want dan leveren ze een nieuwe iPhone met een oud iOS. Overigens zijn ze wel redelijk laat met previeuws/aankondigingen als toch in juni gereleased wordt!

    Afwachten dus!

  8. ik hoop het niet, online muziek opslaan? dat word veel streamen.. dus veel internet gebruik dus je batterij gaat eraan

  9. niet zo stressen wacht gewoon rustig af wanneer ‘ie komt
    ik hou het voorlopig wel uit met 4.3.1

  10. @Danny: wat een onzin. Als je contractperiode voorbij is, kan je hem gewoon laten doorlopen. Hij is dan ieder moment opzegbaar. Niet nodig dus om te verlengen of voor prepaid te gaan.

  11. Origineel geplaatst door Danny de Ruiter
    Zou het raar vinden als de iPhone 5 pas in september komt, omdat er dan heel veel mensen een gat in hun abbo hebben (tussen juli/september!) waarin zij genoodzaakt zijn bij verlenging of overstappen voor een 4 te kiezen of al die tijd prepaid moeten werken.Ook IOS 5 in september zou een rare stap zijn (tenzij die samengaat met de nieuwe iPhone), want dan leveren ze een nieuwe iPhone met een oud iOS. Overigens zijn ze wel redelijk laat met previeuws/aankondigingen als toch in juni gereleased wordt!Afwachten dus!

    Dat is niet helemaal waar, als je contractsduur voorbij is kan je gewoon per maand opzeggen.
    Het is niet meer zo dat je dan automatisch aan een nieuw jaarcontract vast zit. (telecomwet van jan. 2010)

  12. Wat een bullshit dit. Veel van rumors op die blogs is gewoon aandacht trekken. Ik geloof hier geen zak van. Binnenkort krijgt de media gewoon een uitnodiging voor een Apple event; “Cloud comes to iOS” o.i.d.

  13. Origineel geplaatst door CurveBall
    Wat een bullshit dit. Veel van rumors op die blogs is gewoon aandacht trekken. Ik geloof hier geen zak van. Binnenkort krijgt de media gewoon een uitnodiging voor een Apple event; “Cloud comes to iOS” o.i.d.

    zo waar, ik geloof echt niet dat hij pas in de herfst komt. En met herfst bedoelen ze misschien wel december

  14. Het zal wel aan mij liggen, maar de iPhone OS 4 Dev Preview was vorig jaar in April…

  15. Dat cloud maakt mij niet uit, ik heb veel liever dat het notificatie systeem eens lekker vernieuwend wordt!!

  16. Hopelijk kan je de iPhone 3GS ook naar iOS5 upgraden!

  17. Cloud zal mij ook een worst zijn, hoop dat ze de iOS eens een beetje aanpakken..dus agenda in je lockscreen ofzo, makkelijk en sneller je bluetooth en wifi aan en uit kunnen zetten zoals SBSettings.
    Die dingen zijn mij allemaal nog te omslachig op de iPhone..

  18. Van mij mag hij gerust in de herfst uitkomen. Anders klinkt “iPhone 4” weeral verouderd :p

  19. Als iOS idd cloud achtig wordt lijkt het mij veel waarschijnlijker dat hij samen met de nieuwe mobileme aangekondigd wordt….

  20. Origineel geplaatst door Mark
    Dat is niet helemaal waar, als je contractsduur voorbij is kan je gewoon per maand opzeggen.
    Het is niet meer zo dat je dan automatisch aan een nieuw jaarcontract vast zit. (telecomwet van jan. 2010)

    gaat pas in op januari 2012 (consumentenbond, bron.)

  21. Even een vraag over dat hele cloud-gebeuren.
    Dat gaat toch onwijs veel dataverkeer opleveren, wat ons dan toch weer extra geld gaat kosten aan de providers.
    Of zie ik ergens wat over het hoofd?

  22. iOS5 zou de aandacht teveel afleiden van 10.7 dat verwacht wordt voor de zomer.

  23. Ik verwacht er weer niet veel van. Ik heb het gevoel dat iOS een beetje blijft hangen in de tijd. Ik heb de laatste tijd eens wat Andere smartphones vastgehouden. !

  24. Origineel geplaatst door mondo
    iOS5 zou de aandacht teveel afleiden van 10.7 dat verwacht wordt voor de zomer.

    Misschien zijn dat de redeneringen ook van de bronnen. Al kan je veel nieuwe functies zoals clouddiensten wel gelijk op osx en iOS tegelijk uitbrengen.

    Ik verwacht iOS 5 nog wel voor de 3GS. Maar dat zal dan wel 1 van de laatste updates zijn voor dit device. En het zal niet alle nieuwe functies ondersteunen.

    Origineel geplaatst door martin
    Ik verwacht er weer niet veel van. Ik heb het gevoel dat iOS een beetje blijft hangen in de tijd. Ik heb de laatste tijd eens wat Andere smartphones vastgehouden. !

    Op welk gebied bedoelt u? Grafisch of functionaliteit? Ik zag laatst een smartphone die zag er helemaal gelikt uit. Kwa effectjes enzo. Maar functionaliteit niet meer dan iPhone

  25. Lijkt me sterk.. Ios 5 komt gewoon in de zomer denk ik.. Dan laten ze gewoon wat functies weg die nog niet af zijn of implenteren het voor een deel (zoals airplay)

  26. Waarom heeft iedereen het toch steeds over geruchten…
    Vanaf de komst van de iPhone is er ieder jaar nog een nieuwe iPhone uitgekomen.. ben ik nou zo dom… of…

    Benieuwd naar iOS 5, ik hoop op MissionControl als multitasking op de iPad! (zie WebOS HP, betere manier van MT op touch lijkt me)

    [gaat genieten van het mooie weer nu en wacht rustig af op ‘echte’ geruchten]

  27. haha muziek data streamen met KPN of Vodafone.
    Dure muziek 😉

    haha muziek data streamen met t-mobile.
    na 1 gb ga je elke liedje slowen.

    wat een drama

  28. Ik bedoel dat Apple niet echt meer met vernieuwende dingen komt. Het blijft star aan de icoontjes vast houden. Multitask Via dubbelklikken op homebutton is wat mij betreft bagger. Ik zie dat ze bij android meer naar de gebruikers luistenen. Maar wie weet gaat iOS ons verbazen 🙂
    Afwachten maar.

  29. @martin: Neem Android dan.. De kracht van iOS is dat het simpel is. Alleen het lockscreen mag wel een update krijgen..

  30. Origineel geplaatst door Dennis
    Benieuwd naar iOS 5, ik hoop op MissionControl als multitasking op de iPad!

    Daar hoop ik ook op. Of zoals het nu is met Exposé!

  31. Origineel geplaatst door Yannick
    Hopelijk kan je de iPhone 3GS ook naar iOS5 upgraden!

    ik denk het wel mijn 3G ging alle iOS mee vanaf 2.1 toen ik hem kocht tot aan 4.2 4.3 mocht hij niet meer mee doen
    Hij doet het nog steeds goed als werk telefoon en gamedevice voor de kids

  32. @Danny de Ruiter: Nee hoor, als jij het niet verlengt dan verlengt het zichzelf steeds met 1 maand tot jij zelf het voor 1 of 2 jaar verlengt.

  33. @Jasper: dat is weer zo’n standaard opmerking. Neem dan …. Ik ben tevreden met de iPhone alleen denk ik dat als ze te lang gaan wachten met wat echt vernieuwende zaken dit niet goed is. De tijd dat de concurrent alleen maar stotterende en hikkende clonen maakte is voorbij.

  34. Ik hoop op meer opties om multi-tasking te verbeteren en ook zoiets als sbsettings maar dat zal wel niet

  35. mensen kijk gewoon wat er op cydia is uitgekomen, dit zal nu door apple worden uitgebracht en daarna vernieuwend en magical genoemd worden. zo gaat het al vanaf het begin. wie zit er nu te wachten op die cloud troep

  36. Hm… multiuser in verbinding met een iPad zou ook iets kunnen zijn voor iOS5… Een iPhone is iets persoonlijks, maar een iPad iets voor de familie.

  37. Oei dat zou balen zijn. Mijn abonnement van 3GS houdt eind deze maand op. Zit te twijfelen of ik voor de IPhone 4 of 5 zou gaan. Moet eerlijk zeggen dat ik de toestellen erg duur vindt bij een 2 jarig abonnement.

  38. @martin: Ik heb voor ios gekozen omdat het simpel is en goed werkt. Naar mijn mening is dat ook de kracht van apple: het is simpel en het werkt.
    Het zou hypocriet zijn om te zeggen dat ios fantastisch is en er niets mist omdat ik zelf een thema heb en verschillende tweaks. Maar de basis van ios is beter dan andere platformen. Lekker simpel zonder veel poespas.
    En ja de opmerking is makkelijk maar als mensen zeuren over functies die ios niet heeft maar android wel, dan moeten ze toch maar android nemen als ze het zo erg missen..

  39. Geachte bezoekers.
    Het is wijs dat jullie verder denken dan je neus lang is. Dit soort geruchten komen linea recta uit de koker van apple. Waarom doen ze dat? Om ervoor te zorgen dat er meer iPhone 4’s worden verkocht. Toen ik vorig jaar mijn 3gs kocht waren ze gratis en kon ik er een goedkoop abonnementje bij krijgen. Nu kan je de iPhone 4 niet zonder bijbetalen kopen. Dat komt omdat mensen de geruchten lezen en geloven alsnog de iphone 4 willen kopen. Degene die nog geen Iphone hebben of degenen die nogsteeds bijvoorbeeld een 3g gebruiken en niet zolang willen wachten. Deze marketing truc is al zo oud als de weg naar rome.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.