Reacties voor: Gerucht: iOS 4.3 op 14 februari om 19:00 uur beschikbaar

MacStories stelt op basis van een 'betrouwbare bron' dat de volgende iOS-update, iOS 4.3, op maandag 14 februari zal worden vrijgegeven.
Michel Lusthof -

Reacties: 10 reacties

  1. Zou dit betekenen dat de iPad 2 ook op die dag komt

  2. Origineel geplaatst door Victor
    Zou dit betekenen dat de iPad 2 ook op die dag komt

    Hoezo? Ze kunnen de iPad 2 ook met de release van iOS 5 uitbrengen 😉 Of iOS 4.4 of hoger…

  3. Al die geruchten daar wordt je toch niet goed van. Wanneer baseren online websites zich weer eens op echte feiten welke nieuwswaardig zijn. Graag kwaliteit boven kwantiteit! 🙁

    Zou mooi zijn als je geruchten kan filteren daar heb je toch niets aan.

  4. De mooiste functie is 4.3 is wat mij betreft de slimmere correctie, zodat woorden die pernongeluk aan elkaar geschreven worden met bijv. een n ipv. een spatie, toch als losse woordennherkend worden…
    Dat scheelt!

  5. @Marc: bij jou werkt het alleen nog niet echt.

  6. Gaan de vijfvingerbewegingen nou wel of niet mee in 4.3? Wat ik er van gezien heb, vond ik werkelijk briljant, maar het scheen er nog te vroeg voor te zijn? Ik zou zeggen: wie heeft er nog een homeknop nodig? Dat ding maakt alleen maar onnodig geluid en kan kapot gaan.

    @Kasuja: bij jou werkt het gevoel voor ironie nog niet helemaal. Hopelijk komt er snel een Kasuja 1.2

  7. Zou dit dan ook betekenen dat de iOS 4.2.1 untethered jailbreak ook in ongeveer die week uitkomt? Want hij was klaar volgens Redsn0w, toch?
    Man wat hoop ik daar op!

  8. Die is er al sinds 2 dagen, je loopt achter…

    Origineel geplaatst door Jasper
    Zou dit dan ook betekenen dat de iOS 4.2.1 untethered jailbreak ook in ongeveer die week uitkomt? Want hij was klaar volgens Redsn0w, toch?
    Man wat hoop ik daar op!

  9. Origineel geplaatst door Ainan
    Gaan de vijfvingerbewegingen nou wel of niet mee in 4.3? Wat ik er van gezien heb, vond ik werkelijk briljant, maar het scheen er nog te vroeg voor te zijn? Ik zou zeggen: wie heeft er nog een homeknop nodig?

    De gestures zijn er sinds Beta 3 al uit, helaas, werkte best prettig. Vooral Return homescreen en multitaskbar oproepen werkte prima

  10. Ik draai beta 3 en de gestures zijn nog gewoon aanwezig.
    Gewoon even opnieuw je iPad aansluiten op xcode en aangeven dat ie gebruikt moet worden voor development. Daarmee activeer je de gestures opnieuw.

    Het idd waar dat de gestures een test zijn om te zien of het problemen geeft met app bouwers die de zelfde gestures al in hun app hadden zitten bestemd voor andere doel einden.

    Het is daarmee dus onzeker of ze blijven. Laatstaan terug komen. Ik zal in ieder geval erg missen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.

Reacties voor: Gerucht: iOS 4.3 op 14 februari om 19:00 uur beschikbaar

MacStories stelt op basis van een 'betrouwbare bron' dat de volgende iOS-update, iOS 4.3, op maandag 14 februari zal worden vrijgegeven.
Michel Lusthof -

Reacties: 48 reacties

  1. ach als de windows jailbreak untethered er is ga ik never nooit meer upgraden

  2. Snel even updaten naar 4.2 dus, kan ik nog jailbreaken. 😉

  3. Dus een mooi valentijns cadeau’tje 😀

  4. Hoop dat een untethered jailbreak voor deze versie wat vlotter komt als voor 4.2.1.

  5. Mischien tegelijk met de wiite iphone 4?

  6. en dat kan wel of niet op de iPod 2G? lijkt me echt onzin als het niet zo is het is gwn een klein servicepackje met iets nieuws voor de iphone

  7. Als ik mijn ipod 4e gen v 4.1 wil jailbreaken naar 4.2.1 kan ik dan beter nu gaan updaten?

  8. Tis nie waar, hé. Weer maandenlang gejank en gezeur op het forum wanneer die untethered JB voor iOS 4.3 nu eindelijk komt.

  9. @assib: Ja anders word de update voor 4.2.1 dicht gemaakt dus daar bedoel ik mee dat je niet via iTunes daar heen kan en eigenlijk tegenwoordig ook niet op een andere manier .

  10. @Timosha: Als de windows en linux untethered jailbreak komt zullen er een hoop aantal al stoppen (zoals ik)

  11. Brengt dit nog wat voor iPod 3g?

  12. Misschien een domme vraag, maar weet iemand hoe het zit met de 3e generatie iPod touch, 8gb? Deze is voor zover ik weet identiek aan de 2e generatie, alleen is het toch echt een 3e generatie. Zou Apple hier onderscheid tussen maken?
    En mocht deze update niet geschikt zijn, komt er in het vervolg dan ook niks meer?

  13. @Michael Lusthof: Erg fijn allemaal, vooral die focus op de “persoonlijke hotspot”. Artikel zou pas echt waarde krijgen als er eens uitsluitsel kwam of dit nou werkelijk bruikbaar wordt. Als het niet wordt ondersteund is de feature absoluut niet interessant, en daarmee 4.3 niet interessant.
    Kortom, tenzij er iets valt te melden over de bruikbaarheid van de PH vind ik alle info over 4.3 nogal nutteloos (hetgeen natuurlijk niet wil zeggen dat anderen er ook zo over denken).

  14. damnit:P dan ben ik op vakantie!

  15. @Nick: Er is geen 3G 8GB het verschil tussen 2G 8GB en de andere 2nd gen iPods is dat deze een nieuwere bootrom heeft zoals de iPhone 3G

  16. @Roland: Natuurlijk heeft het geen zin te gaan upgraden naar 4.3 als je provider ervoor zorgt dat je Personal Hotspot geblokkeerd wordt . Dan gewoon lekker jailbreaken 4.2.1 en mywi of pdaNet of zo installeren als je per sé die personal hotspot wil hebben. Daar gaat het bij deze upgrade per slot van rekening om.

  17. En dan begint die jailbreak hell weer… 🙁 ik heb m net kunnen jb’en untethered en daar was ik echt lang mee bezig!

  18. Ik denk dat de providers zonder datalimiet de hotspotfunctie zullen uitzetten.

  19. @gielk: dankje wel

  20. En hoe zit het met de iPhone 4 4.1 02.10.04 unlock.. Wanneer komt die dan ongeveer vrij..?

  21. @Baltar: zolang als je de carrier update die je aangeboden krijgt na het installeren van 4.3 cancelled kan iedereen de personal hotspot gebruiken op elk willekeurig netwerk. Heb nu 4.3b3 geïnstalleerd met het netwerk van KPN en de hotspot werkt prima.

  22. Origineel geplaatst door KAAS
    Mischien tegelijk met de wiite iphone 4?

    of de iPad 2;)

  23. Origineel geplaatst door patrick
    en dat kan wel of niet op de iPod 2G? lijkt me echt onzin als het niet zo is het is gwn een klein servicepackje met iets nieuws voor de iphone

    waarom wil je het dan? “het is gwn een klein servicepackje met iets nieuws voor de iphone” toch?

  24. @iStef: Werkt ook prima op het Proximus Netwerk, blij dat ik voor de iPad Wifi heb gekozen 🙂 Nu kan ik (bijna) overal via 3G op het net. Zelfs met 3 idevices tegelijkertijd getest !

  25. Die persoonlijke hotspot is voor mij een van redenen geweest om te switchen van tmobile naar vodafone: van hen mag je wel tetheren. Maar m’n ipad en iphone zien elkaar niet via bluetooth, dus ipad moest verder met een mifi – werkt prima. Na 4.3 ga ik de mifi alleen nog in buitenland gebruiken met lokale prepay simkaarten. Weet iemand of in Frankrijk SFR een goed idee is nu Orange de mobicard oplossing dicht heeft gegooid?

  26. Origineel geplaatst door iStef
    @Baltar: zolang als je de carrier update die je aangeboden krijgt na het installeren van 4.3 cancelled kan iedereen de personal hotspot gebruiken op elk willekeurig netwerk. Heb nu 4.3b3 geïnstalleerd met het netwerk van KPN en de hotspot werkt prima.

    Interesting!

  27. Even een vraagje: ik heb een Vodafone abonnement (nog met onbeperkt internet) en bij aanbieder bij info in m’n iPhone 4 staat ‘vf nl 9.1’. Heb ik straks wat aan die personal hotspot functie naar m’n iPad toe of niet? Ik weet niet of dat mag van Vodafone, je mobiele internet delen…

  28. @iStef: Kijk, dit is wat ik wilde weten. Als dit werkt gaat m’n JB van de 3GS er af en ga ik verder met 4.3. Als het niet goed gaat heb ik altijd nog m’n Huawei E5830 nog, die ik met m’n duosimkaart van T-Mobile als draadloze router kan inzetten.

  29. @PvdG : zolang je na het restoren van je iPhone maar geen carrier updates installeerd behoud je alle opties, zoals FaceTime, SMS character counter, tethering en dan nu de Hotspot functie. Met een carrier update worden deze functies door je provider uitgeschakeld. KPN wil bijvoorbeeld niet dat jij weet wanneer je aan je 160 SMS characters zit en zet door het aanbieden van een carrier update deze functie uit. Heel flauw maar makkelijk te voorkomen. 🙂

  30. Is 4.3 ook voor iTouch?

  31. Ohohohoh kunnen de meeste nog slapen van dit nieuws??

  32. @assib: kijk gewoon op Google en zoek Felixburns daar staat alles van firmwire

  33. ben benieuwd.. nog 5 uurtjes en dan weten we meer…

  34. ..nou kom op met die update, geruchten

  35. Nope! Nog niks van gehoord. Er is weer een ander gerucht gaande dat de ios 4.3 op 19 januari gelaunched zal worden.

    Zo blijven we aan de gang

  36. Nou nog steeds geen update 🙁

  37. nou het is al tien voor half 8 en itunes vind nog geen update voor me iphone ook op de site staat nog steeds de 4.2.

    ik heb een iphone 3 gs misschien dat hij er niet voor dit toestel is?

  38. Inmiddels 14-02-2011, 19.30 uur. Geen update vandaag denk ik zo…

  39. @William: ik hoop het wel,
    ook maar hopen dat de jailbreak snel komt want door de laaste green poison ging me phoon helemaal vast zitten nadat ik lock info had geinstaleerd met cydia.

  40. @William: Inderdaad. Ik begin me steeds vaker af te vragen hoeveel zin het heeft om geruchten te posten… Gevolg is dat je zit te wachten op niks, en een volgend gerucht nóg minder serieus neemt dan het vorige.

  41. @Marco: Geruchten zijn altijd wel grappig. Met alle “geruchten” over 4.3 was ik wel benieuwd. Zien is geloven toch? Zit er vandaag niet in. Iemand een nieuwe datum als gerucht? Wellicht hebben Gonny en Michel nog nieuws?

  42. Volgens mij komt hij niet uit 🙁

  43. @Nope: je bedoelt denk ik 19 februari

  44. De nieuwe datum is 28feb denken ze.

  45. 23-02-11 nu uit hopen maar denk nog een week er bij

  46. @rop: Nog niets gezien. Weet iemand een zinnige datum te noemen?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.