Reacties voor: Gerucht: iOS 4.3.1 binnen twee weken beschikbaar

Boy Genius Report denkt te weten dat de eerstvolgende iOS-update (iOS 4.3.1) binnen twee weken beschikbaar zal komen.
Lees het complete artikel → Gerucht: iOS 4.3.1 binnen twee weken beschikbaar
Michel Lusthof -

Reacties: 47 reacties

  1. Ik heb ook een vreemde bug sinds 4.3. Mijn ringtonen voor binnenkomende sms worden afgekapt.

  2. Das geen bug maar een feature Marcel…

  3. als ik maar eerst m’n iPad 2 heb 🙂

  4. De eerste twee punten lijken overduidelijk te maken te hebben met de problemen bij Vodafone (het zijn bugs mbt de baseband en de sim). Punt 3 is ook een probleem die een aantal app bouwers tegen zijn gekomen waardoor sommigen apps nu ineens niet meer werken (vanwege het niet in kunnen loggen). Wat dat betreft is dit een welkome update.

  5. ‘Fixed iPad 2 jailbreak vulneratbility’. Het spel kan weer beginnen……

  6. Nou nu nog lagger wachten op een jailbreak 4.3

  7. @Mazinho: really.. Serieus, ik heb het telegraafgeluid ingesteld en daar hoor ik nu steeds maar de eerste halve seconde van.

  8. En wanneer komt nou eindelijk die 4.1 unlock voor m’n 4..? Die zou eerst na de kerst komen, toen eind feb, toen na release 4.3 toen na jailbreak 4.3.. Nu komt 4.3.1.. Gaat t nog langer duren..?

  9. Laat ze aub wat doen aan de accu duur. Die is echt dramatisch sinds de update naar 4.3

  10. Ik denk dat ze de jailbreak pas gaan uitbrengen wanneer firmware 4.3.1 is uit.

  11. Laten ze die battery drain ook gauw oplossen, dat is voor mij het voornaamste

  12. Ik zou blij zijn als de bugfix ook eindelijk eens een oplossing zou bevatten voor het spontaan automatisch resetten van mijn 3Gs tijdens telefoongesprekken. Over deze “feature” beschik ik sinds de overstap naar OS4.x. Daarvoor had ik totaal geen problemen. Erg frustrerend. Nu begrijp ik dat er problemen zijn met bepaalde typen Vodafone simkaarten? Ik heb nl. een Vodafone abonnement. Met welk type Vodafone simkaart doen er zich geen problemen voor?

  13. Origineel geplaatst door BassLaat ze aub wat doen aan de accu duur. Die is echt dramatisch sinds de update naar 4.3

    Je moet je PING uitschakelen dat staat hier op de site dat helpt enorm!

  14. Moet er weer een nieuwe jailbreak gemaakt worden….
    terwijl er nog niet eens een untehered jailbreak voor 4.3 is!

  15. iPod Touch 4g staat er helaas niet tussen 🙁 na update naar 4.3 hebben alle iPod Touch eigenaren last van vreemde pixels en chrashes!! Hopen dat ze dat toch ook gaan fixen!?

  16. Fixed iPad 2 jailbreak vulnerability

    kan het verkeerd hebben maar hoe kunnen ze dit fixen als jailbreak nog niet uit is??? of is deze jailbreak mij ontgaan???

    en ik hoop juist dat de jailbreak niet uitkomt voor 4.3 want er zijn heel veel problemen zoals grafische glitches.

  17. Origineel geplaatst door Bass
    Laat ze aub wat doen aan de accu duur. Die is echt dramatisch sinds de update naar 4.3

    Ik haalde bij flink gebruik met mijn iPhone 4 tussen de 52 en 58 uur op mijn accu en doe dat met 4.3 nog steeds!

    Dramatisch is dus schromelijk overdreven, generaliserend en bullshit.

  18. @Marcel Debets: Hoi! Dat is geen bug maar een “stille” wijziging ook de sms tonen hebben nu tril erbij. Gerucht gaat dat het om duidelijker onderscheid gaat tussen sms en mail notificaties

  19. @Marcel Debets: Dat klopt. De meeste sms toontjes zijn ingekort. Sommigen lijken daardoor na een tijdje afgekapt te zijn wat veel mensen doet denken aan een bug (wat het dus niet is). De oude toontjes waren onbehoorlijk lang, leuk voor een ringtone maar zeker niet voor een smstone.

  20. Ik ga dus niet updaten zo lang het probleem met de accuduur niet is opgelost. Ik ben overgeschakeld van iphone 3gs naar 4 net omdat de accuduur beter is!
    Zoals gewoonlijk zal het oplossen van dit probleem geen prioriteit krijgen bij apple. Het fixen van een jailbreak vulnerability op de ipad2 is belangrijker :-/ jammer.

  21. En mijn wifi doet raar! Hij valt na een aantal minuten weg. Ik ben niet de enige met dit probleem, ook de accuduur lijkt korter te zijn geworden.

  22. Laten we maar hopen dat dit na de nederlandse release is en nadat er een jailbreak is uitgekomen 🙂

  23. Haalde ook met 4.3 bij normaal gebruik 56 uur (iPhone 4). Echter afgelopen vrijdagavond tot 100% geladen, alle applicaties uit, en de volgende ochtend nog maar 80% over. Bijzonder was dat onder Algemeen > Gebruik stond bij ‘Tijd sinds volledig opgeladen’ onder Gebruik 8 uur, 46 minuten stond, en bij Stand-by exact hetzelfde. Nu alles weer ‘gewoon’.

  24. @Haagsegoof: Maakt geen *** uit, ik heb het uitgezet en na twee uur is mijn iPod ook leeg.

  25. @Jamal: Ik heb ook dit rare probleem op mijn ipod touch met die pixels hopelijk fixen ze dit

  26. Die jailbreak fix betreft waarschijnlijk de jailbreak methode die op Pwn2Own is gedemonstreerd. Regels van Pwn2Own zijn dat de hacks, cracks en jailbreaks die daar gebruikt worden, eerst aan de fabrikanten beschikbaar gesteld worden. Pas wanneer die het gefixt heeft, wordt het algemeen gepubliceerd.

    De jailbreak van Comex voor de iPad2 is bij mijn weten nog niet gelanceerd, ook niet in beperkte kring. Dus tenzij Apple die “per ongeluk” gefixt heeft met de in dit artikel genoemde fix, zou die nog moeten werken. Dat is ook de reden dat Comex hem nog niet heeft uitgebracht, eerst moet de 4.3.1 uitgerold zijn.

  27. Zelf veel problemen gehad met de battery drain met 4.3. Van 78 naar 8% in 8 uur met alleen wat whatsapp en 30 minuten bellen. Na een systeemherstel lijkt het erop dat de problemen weg zijn. Van 100 naar 40% in 36 uur met intensiever gebruik

  28. En ik ben toch nog blij met mn iOS 4.1 jailbroken.
    Ik wacht tot iOS 5 + jailbreak en dan update ik mn iPod pas weer.

  29. @Bakflap:

    de unlock is afgelopen week uitgekomen voor je i4.
    google het eens en je hebt hem zo te pakken.

  30. @Joerie: Inderdaad, dat doe ik ook. Heb geen zin om steeds mijn iPhone te updaten en te jailbreaken. Zit nu op iOS 4.2.1 JB met Greenpois0n.

  31. Ik snap dat accuverhaal niet, de mijne lijkt juist langer mee te gaan sinds de update

  32. Origineel geplaatst door Haagsegoof
    Origineel geplaatst door BassLaat ze aub wat doen aan de accu duur. Die is echt dramatisch sinds de update naar 4.3Je moet je PING uitschakelen dat staat hier op de site dat helpt enorm!

    Voor sommige werkt dat maar daar waar ik voorheen eenmaal in de 3 dagen moest opladen is dat nu elke dag (bij gelijk gebruik)

    Heb wel een aantal dingen ‘uitgezet’ maar dat geeft weinig verbetering.

    Dus hopelijk ook een batterydrain fix.

  33. @Marcel Debets: Ze hebben de ringtones korter gemaakt. vandaar dat ze zo stom klinken.

  34. Laten we hopen dat het freezen bij het scrollen van tabbladen in safari ook wordt opgelost op de ipad1 onder iOS4.3

  35. Hoe zit dat met de dubbele klik om de homeknop aangezien ik met mijn iPod 4g dat niet meer kan. Bij mij lock doe ik dat werkt niet. Bij dubbele klik bij beginscherm en dan naar links en dan kan ik ook niets… Hoe zit dat? En ik heb belsignaal aan staan met knoppen maar werkt ook niet. Hoe zit dat nou???

  36. Ik ben zo blij met mijn 4.2.1 met jailbreak.kijk volgend jaar ofzo nog wel eens voor een update.

  37. @Jean-Paul Horn en anderen: Lol, had ik even gemist, bedankt allemaal voor de update. Ik blijf het irritant vinden, want het klinkt nergens meer naar. 🙂

  38. Nog een fout, wanneer je met de volumeknoppen het volume verhoogt of verlaagt blijft de schuifbalk steken en gat niet mee

  39. Gaan ze ook nog is een 4.2.1 unlock uitbrengen voor de iphone 4?

  40. Heeft niemand problemen met de wifi verbinding na de instalatie van 4.3 !! Bij mij wordt de verbinding tientallen keren verbroken In de US brengen kopers van de iPad 2 zelfs hun nieuwe aankoop terug

  41. Inderdaad, voorlopig gewoon op 4.2.1 blijven met Greenpois0n. Werkt als een zonnetje. In April met ios 4.3.1 dan zien we weer verder

  42. Origineel geplaatst door casey
    Heeft niemand problemen met de wifi verbinding na de instalatie van 4.3 !! Bij mij wordt de verbinding tientallen keren verbroken In de US brengen kopers van de iPad 2 zelfs hun nieuwe aankoop terug

    Totaal geen last van gelukkig !

  43. Origineel geplaatst door William
    Nog een fout, wanneer je met de volumeknoppen het volume verhoogt of verlaagt blijft de schuifbalk steken en gat niet mee

    Gaat bij mij gewoon mee hoor !

  44. Ik lees veel reactie die gaan over het verhoogde energie verbruik. Er zijn artikelen te lezen waarin je precies wordt uitgelegd welke dingen je uit kan zetten.
    Ik heb dit gedaan, en zit nu op een gewone dag met een verbruik van nog geen 18%. (iPhone 4)

    Ik heb nog niets kunnen vinden om ook de energievretende spelletjes wat zuiniger te krijgen.

  45. Ach, zo zie je maar, elke telefoon reageert weer anders op die update het zijn net mensen!
    Van mijn stabiele 3gs is nix meer over met 4.3, een oud dementerend mannetje, vastlopend,traag en onzeker.
    Vier mnd jong is mijn iphone,laten ze maar heel snel komen met die 4.3.1 anders ben ik m,n geloof in apple kwijt. P.s; vergeten jullie voor die batterij problemen niet de helderheid van je scherm terug te schuiven want dat vreet echt stroom!! Erik

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.