Reacties voor: Gerucht: ‘iOS 13 bevat dark mode’

iOS 13 krijgt een donkere modus. Dat voorspelt Bloomberg op basis van insider-info. Ook zou iOS 13 vernieuwde functies voor Live Photos bevatten.
Lees het complete artikel → Gerucht: ‘iOS 13 bevat dark mode’
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 11 reacties

  1. Ach dat voorspellen ze al een jaar of 3, eerst zien dan geloven…

  2. Bloomberg… wat was daar ook al weer mee. Iets met Chinese spionage-chips in Apple servers…

  3. Ik hoop het zo 🙏

  4. Let it be…

  5. Gerucht: ‘Het zit toch niet in iOS 13’
    DIt gerucht komt bij elke nieuwe iOS versie weer terug, en elke keer blijkt het niet waar te zijn. Gaat nooit gebeuren, weer nieuws om niks.

  6. Zou mooi zijn als deze er eindelijk komt. Dit wordt al jaren aangegeven. Meerdere wijzigingen al doorgevoerd met name gericht op de marketing, manier van vertonen ads etc. Maar niet de zo gewilde donkere modus. Waarin ik dus niet alleen sta. Ook fijn dat  deze functionaliteit gaat toevoegen. De vraag is wie is er eerder iCulture of 

  7. Alweer….?
    Net zoals in iOS 5 en iOS 6, 7, 8, 9, 10, 11 en iOS 12…

    Never gonna happen.

  8. Ook ik hoop het. Met mijn Macbook Pro gebruik ik niet anders meer en hoop ook dat meer sites er gebruik van gaan maken in de nabije toekomst. Ik moet bekennen, het was wel even wennen en eerst switchte ik overdag nog wel vaak naar normale modus maar dat doe ik nu al een hele tijd niet meer. Dus laat maar komen die Dark Mode voor IOS.

  9. Ok, ok, ik zal wel een suffe boktor zijn die te lang onder zijn steen heeft gelegen, maar wat is, De Dark Mode? Iets met Starwars of zo? Helaas geen linkje in dit artikel, dus ik vraag het maar.

  10. @Walden: de dark mode is een aangepaste weergave voor donkere omstandigheden! Dus geen volle bak witte interface, maar een rustige donkere interface.

  11. We hebben wel al night shift gekregen en dat scheelt al enorm.

    Ala dark mode komt denk ik dat oudere devices het niet krijgen .

    Bijv de iPad air 1-2 niet meer ook iPhone 6 (s) en SE niet.

    De iPad vanaf 2017 en iPhone vanaf 7 , anderen krijgen een kleinere nieuwe iOS update, dit gebeurde met night shift ook. iPad 4 kreeg wel iOS 10 maar geen night shift.

    iPhone 5-5c idem
    De grens kan ook bij een ander model liggen natuurlijk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.