Reacties voor: Gerucht: ‘Apple focust met iOS 12 op stabiliteit, stelt nieuwe functies uit naar 2019’

Apple legt met iOS 12 de focus op performance en kwaliteit, in plaats van grote nieuwe functies. Eerder geplande verbeteringen zouden daarom doorgeschoven zijn naar 2019, aldus de bron.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 21 reacties

  1. Noem de nieuwe versies dan iOS 11.x en sla een jaartje over om het 12 te noemen.

  2. Zou het eindelijk 5 voor 12 zijn bij Apple?

    Het is inderdaad beter om voor stabiliteit / kwaliteit te zorgen i.p.v. kwantiteit. Ik heb geen behoefte aan maandelijkse updates van al mijn systemen maar wel aan één goed werkend iOS of OSX

    Als je al wat Apple hardware hebt en er is een update dan ligt alles hier netjes op een rij om één per één van de nieuwste updates te voorzien .. de laatste tijd had ik precies niets anders te doen :-/ .. en nog niet alles werkt zoals het moet. (vooral mijn iPhone X toont nog wat fouten)

    Dus Apple, zorg voor een goed werkend systeem ook al duurt het wat langer alvorens er nieuwe functies verschijnen (want wat ben je met een half-werkende nieuwe functie?)

  3. Het is van harte te hopen dat men het lukt om een bugloos besturingssysteem(en) in elkaar te zetten, hoewel ik grote twijfels heb. In ieder geval zou dit een poging kunnen zijn en beter dan te focussen op (meestal) onzinnige en nutteloze toevoegingen.

  4. Zou dit enorm jammer vinden. Ik vind de nieuwe functies altijd wel belangrijk om je iDevice nieuw te laten blijven voelen. Bugs zijn vervelend maar met een beetje meer werk is dat prima op te lossen naast de nieuwe functies.

  5. Origineel geplaatst door Mark
    Zou dit enorm jammer vinden. Ik vind de nieuwe functies altijd wel belangrijk om je iDevice nieuw te laten blijven voelen. Bugs zijn vervelend maar met een beetje meer werk is dat prima op te lossen naast de nieuwe functies.

    iOS 9 was ook zo een stabiliteitsupdate. Er zullen nog wel nieuwe functies in zitten.

  6. Ik krijg een deja vu gevoel! Vanaf iOS 10 hoor ik dit al, dit wordt een stabiliteitupdate weer in herhaling!

  7. Zeiden ze dat ook niet over iOS 10 en iOS 11 ? Focus op stabiliteit

  8. macOS mag wat mij betreft wel een grote update krijgen, een complete redesign zou ik niet verkeerd vinden 😉

  9. @Rob lamper: Dat klopt ja, dit heeft Apple al een paar keer gezegd😂

  10. iOS 9 was op mijn iPhone 6 juist een drama! En dat was ook een updates dat zo werd genoemd.

  11. Goed punt, ik heb iOS omdat ik een stabiel OS wil hebben. Anders had ik wel voor Android gekozen.

  12. Als ik bugs en lage kwaliteit accepteer dan koop ik wel een goedkope Android telefoon en een B/merk laptop. Van het Apple platform verwacht ik niet anders dan een flawless systeem. Goed besluit van Apple. Eerst de bugs uit iPhone X, Apple Watch en MacBook Pro.

  13. Heb hier gelukkig niet dezelfde ervaring. Iphone 5s, 6s en iPad pro. Geen problemen met instabiliteit en bugs. Geen battery-gate. Alleen de 5s heb ik zelf nieuwe accu ingezet van €20 , maar op die leeftijd mag dat ook

  14. Origineel geplaatst door Mark
    Zou dit enorm jammer vinden. Ik vind de nieuwe functies altijd wel belangrijk om je iDevice nieuw te laten blijven voelen. Bugs zijn vervelend maar met een beetje meer werk is dat prima op te lossen naast de nieuwe functies.

    Hoe bedoel je? Voor de gebruikers zijn de bugs niet op te lossen en voor Apple kennelijk ook niet, terwijl ze ook nog effort steken in allerlei nieuwe functies. In elk geval geef ik de voorkeur aan een stabiel OS (zoals vroeger) zonder allerlei franje dan aan een OS met een hoop bling bling dat zo buggy is als de pest.

  15. Beter Stabiliteit en Veiligheid,
    eerst de basis 200% in orde, dan gaan uitbreiden met nieuwe functies. lijk mij een strak plan

  16. Origineel geplaatst door ACTA Est fabula
    Noem de nieuwe versies dan iOS 11.x en sla een jaartje over om het 12 te noemen.

    Zoals ze nu met macOS doen?

    Ben ik deels met je eens; voor iOS prima, maar kunnen we bij macOS nu eindelijk de 10.x eens verlaten?
    Een redesign hoeft van mij niet, maar het mag wel eens wat vernieuwender en dan door naar 12 ofzo, gelijk met iOS?

  17. Oh hoe graag zou ik naar Cupertino Cal. willen gaan, mijn waslijst van niet zozeer wensen maar gewoon domme dingen die nu in OS zitten en dan roepen dat ze het moeten aanpassen en dat ze ook LUISTEREN! Misschien als ik Tim een tweet stuur 😋.

    Een voorbeeldje:
    Je hebt meerdere agenda/mail/contacten accounts
    Je stelt default bij de drie je persoonlijke voorkeur in
    Nu komt het:
    1. Je maakt een mail en los van default KAN JE KIEZEN vanuit welk adres het wordt verstuurd.
    2. Je maakt een agenda item aan en los van default KAN JE KIEZEN in welke agenda het wordt aangemaakt.

    KAN IEMAND…for the love of god (Atheïst) mij uitleggen dat wanneer je een contact toevoegt dat deze alleen maar in je default account komt bij contacten…waarom? NOU WAAROM??? Haha sorry adem in, adem uit. Al mijn contacten van werk en prive stonden nu door elkaar. fking irritant. Als je namelijk in Gmail op een pc zit ziet hij bv alle zakelijke adressen. Serieus WAAROM 😭😭😭.

    1 van de wel 25 van dit soort DOMME dingen
    2.

  18. Toch bizar dat je met al die miljarden stabiliteit niet kan garanderen zonder concessies op het gebied van innovatie. Als klap op de vuurpijl dat een update noemen! Als bonus al die sukkels die het accepteren. Het kwartje is gevallen bij Apple 😉

  19. Dat zou idd goed zijn van Apple, heb nog steeds last van een niet 100% goed werkende Taptic Engine. Het is wel beter geworden (tik bij sluiten CC bv. is gefixt ) maar zo nu en dan is de tik er weer bij het sluiten van apps in landscape mode, echt vanaf de home-bar omhoog vegen (dit is 8 van de 10 keer een korte vibratie, soms reageert deze te laat en heel af en toe een tikje)

  20. “Apple focust volgende update van iOS op stabiliteit”

    HOE VAAK krijgen we dit nou nog te horen??
    iOS 10 en 11 waren óók stabiliteitsupdates.

    iOS 11 voelt niet anders aan dan iOS 10, laat iOS 12 een beetje verandering brengen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.