Reacties voor: Gerucht: iDeals China claimt eerste foto’s van iPhone Mini

iDeals China claimt de eerste foto's van een nieuwe, kleinere iPhone te hebben onderschept. Fabrikanten zouden druk bezig zijn om hun accessoire-aanbod voor te bereiden op de nieuwe iPhone(s).

Reacties: 33 reacties

  1. Ze zijn beide nep

  2. Wat dacht je van allemaal nep, kijk alleen al naar de connectoren. dat zijn geen ipod dock connectors maar mini-usb oid.

    dit zijn van die chinese namaak iphones en ze proberen wat aandacht te trekken door te zeggen dat ze de nieuwe iphone hebben.

  3. Origineel geplaatst door aequitas
    Wat dacht je van allemaal nep, kijk alleen al naar de connectoren. dat zijn geen ipod dock connectors maar mini-usb oid.dit zijn van die chinese namaak iphones en ze proberen wat aandacht te trekken door te zeggen dat ze de nieuwe iphone hebben.

    Wat jij zegt!

  4. Grootste onzin ooit, Apple gaat geen iPhone Nano/mini maken.. Dat willen ze niet

  5. Maar laat ze ingodesnaam een alu, rvs of metalen achterkant produceren.

    Ik ben daar zo blij mee hij is al 10tallen keren gevallen (op hoeken, scherm, achter en voorkant) alleen een paar krasjes.. thats all..

    Met de 3G zie ik veel meer problemen (haarscheurtjes, knopjes die afbreken.. heb het allemaal wel een keer aan de balie gehad)

    De 1gen body (achterkant en scherm) met de 3g of betere technieken gecombineerd zou ultiem zijn.

    Ben alleen bang dat dat niet zal gebeuren omdat zo’n metalen achterkant veel meer kost qua productie en dat Apple daar helaas op bezuinigd heeft.

    Ik zie hier soms iBooks na 7 jaar voor het eerst een service beurt krijgen, terwijl er met de nieuwere portable Mac’s veel meer problemen zijn (helemaal de MacBooks)

    Jammer. Dat wel…

  6. Ik ken iemand die zo een iPhone mini heeft.
    Hij had m op vakantie in Thailand gekocht, en hij is onwijs niet cool..

  7. rechts 100% nep, appeltje heeft n takje!!
    links geen id, maar kan opzich wel zo zijn, maar bij deze is de camera lens erg wazig!
    er zijn hier ook eerder fotos gweest over de nieuwe iphone en de iphone nano
    er komen overigens 2 modellen uit zoals je de berichten leest

  8. Kijk naar het Apple logo op de rechter afbeelding. Die is helemaal geweldig!

  9. @Bert

    Inderdaad, ik wist niet dat het Apple-log een steeltje had.. 😛

  10. Origineel geplaatst door aequitas
    Wat dacht je van allemaal nep, kijk alleen al naar de connectoren. dat zijn geen ipod dock connectors maar mini-usb oid.dit zijn van die chinese namaak iphones en ze proberen wat aandacht te trekken door te zeggen dat ze de nieuwe iphone hebben.

    Ik kan me hier alleen maar bij aansluiten. Om nog wat dingen toe te voegen: Jullie geven het al aan de rechter is sowieso nep. De verhoudingen kloppen totaal niet, net zoals de vorm van de knoppen, de microfoon de connectoren… En dan nog het feit dat het een ‘kopie’ is van de 1e gen iPhone. Totaal out of the question. Dat laatste argument gaat ook op voor de linker, het is onwaarschijnlijk dat de nieuwe iPhone mini/nano/whatever gewoon een verkleining is van het vorige model. Dat is niet des Apple’s maar ook in thermen van functionaliteit onzinnig aangezien een kleiner model andere eisen met zich meebrengt. Daarnaast klopt ook bij de linker de knop totaal niet (te klein, te dik en met een randje???) Ook de verhoudingen van de voorkant vind ik dubieus vanuit esthesisch oogpunt. Dan nog als laatste die micro-usb connector…. Tja, het is niet volledig onmogelijk dat Apple zich confirmeert aan de nieuwe standaard, maar wel onwaarschijnlijk.

    Maar wel grappig, die geruchten 😉

  11. De zwarte omlijsting lijkt mij bij de spraakspeaker en de homeknop iets te groot. Het strakke is er zo een beetje van af. Dit vind ik bij beide afbeeldingen (waarbij de linker afbeelding natuurlijk echt lelijk is!)

  12. Ik heb hier in China op vakantie heel veel nep-iPhones gezien waaronder heel veel van bovenstaande mini’s in allerlei kleuren. Opzich ziet het er van buiten goed uit, en ook als je het aanzet zie je een scherm met de bekende iconen. Wanneer je ergens op klikt kom je echter in een Samsung achtig tekstmenu terecht en is het geen iPhone meer!

    Ze maken hier alles na en ik goede hardwarekwaliteit, alleen de software dus nog niet.

    Nep!

  13. Verbazingwekkend wat we hier allemaal weten.
    Ik wil geen iPhone: tot ie kleiner is (nano, mini, I don’t care). Als Apple weet dat er meer mensen zijn aan wie ze zo een dingetje kunnen slijten, en het is technisch te doen, en er is wat aan te verdienen, dan gaat het ook gebeuren.

  14. Die rechtse is ZO nep. Kijk alleen al naar home button, dat ding dit er gewoon scheef op geplakt. En waarom zouden ze die verhouding tussen die home button en het schrem groter maken bij de mini versie. Het lijkt mij dat het dan kleiner of gelijk blijft ten aanzien van de normale. Ik vind het zo triest van die chinese dat ze dit iedere keer naar buiten brengen. Wij gaan toch ook niet zo’n ding van de intertoys fotograferen en op internet zetten onder de naam mini.

  15. @PhresiF: Je meent het, is de rechter echt fake?

    (staat ook in artikel hoor)

  16. Ja die ken ik die verkopen ze gewoon in china hoor
    Die verkopen ze al maanden, dat is een neppe iphone

    Maar als die o zo geweldig is koop je hem toch gewoon:
    Links – http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.23070

    Rechts- http://www.focalprice.com/MM188_Tri_band_FM_Dual_SIM_Standby_24_Touch_Screen_Phone_MH127B_5118.html

  17. Origineel geplaatst door TD-er
    Maar laat ze ingodesnaam een alu, rvs of metalen achterkant produceren.Ik ben daar zo blij mee hij is al 10tallen keren gevallen (op hoeken, scherm, achter en voorkant) alleen een paar krasjes.. thats all..Met de 3G zie ik veel meer problemen (haarscheurtjes, knopjes die afbreken.. heb het allemaal wel een keer aan de balie gehad)De 1gen body (achterkant en scherm) met de 3g of betere technieken gecombineerd zou ultiem zijn.Ben alleen bang dat dat niet zal gebeuren omdat zo’n metalen achterkant veel meer kost qua productie en dat Apple daar helaas op bezuinigd heeft.Ik zie hier soms iBooks na 7 jaar voor het eerst een service beurt krijgen, terwijl er met de nieuwere portable Mac’s veel meer problemen zijn (helemaal de MacBooks)Jammer. Dat wel…

    Vind ook dat er een alu achterkant op mag: veel steviger! Maar idd dat zo een grotere fabricagekost worden…

    En idd dat logo heeft een steeltje! 😀 Hahaha

    Ze zijn allebei zo fake als wat!! En Apple gaat geen iPhone Nano/mini/… maken. Da is toch ni nodig? Hij is perfect qua afmetingen! En een mini-versie betekent minder functies

  18. Er KAN geen mini komen, omdat dan alle apps opnieuw ontworpen moeten worden. Punt.

  19. omg.. dat ze uberhaupt nog proberen te zeggen dat spyshots zijn ofzo.. kom dan met iets wat echt lijkt wil je aandacht trekken. Dit is allemaal zo fake±!!!!111

  20. @Sjakellen, niet waar – scherm mag dan wel kleiner zijn maar betekend niet dat de resolutie ook kleiner is……….

  21. @Bas:

    Precies, wilde ik net ook al zeggen, alleen jij was mee voor!!!

  22. fake, de voorkant ziet er echt niet uit vind ik, Jobs zou dit nooit goedkeuren.

  23. Ik was onlangs in Bangkok en Hong Kong en daar kom je ze overal tegen. Grappig, maar natuurlijk wel dikke nep.

  24. Heren, voor de gene waar het nog niet helemaal doorgedrongen was: Steve jobs heeft al lang gezegd dat ze nooit een iphone nano gaan verkopen, omdat ze het niet willen.

    En gelijk hebben ze! Juist de iphone, met het grote scherm. Hij zal zeker nog een stukkie dunner worden, maar echt zeker geen mini/nano.

  25. Origineel geplaatst door TD-er
    Met de 3G zie ik veel meer problemen (haarscheurtjes, knopjes die afbreken.. heb het allemaal wel een keer aan de balie gehad)

    Niks aan toe te voegen…
    Als smoesje werd destijds toch gebruikt dat het slecht was voor de ontvangst?, De HTC touch diamond heeft hier bijvoorbeeld ook geen last van, bullshit dus…
    Totdat er er weer een nieuwe versie zonder lelijke en onpraktische plastic achterkant komt blijf ik lekker mijn firstgen gebruiken…

  26. Heeft die witte (linker) iPhoney nou een prijssticker? Dat lijkt mij dus weer erg vreemd bij een “Spyphoto”.
    Naast dat de verhoudingen helemaal zoek zijn, en het niet echt past bij het nieuwe Apple design…
    Ik verwacht dat de nieuwe iPhone in ieder geval Aluminium zal bevatten (in de behuizing) omdat dat zo lekker recyclebaar is. Daar houden ze in Cupertino tegenwoordig erg van, bij elk product laten ze even weten hoe groen ‘ie wel niet is.

    Blijf mijn kleinere First-Gen toch mooier vinden van de huidige 3G…

  27. Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
    @PhresiF: Je meent het, is de rechter echt fake?(staat ook in artikel hoor)

    Joh, kijk ik weet niet hoe die chinesen ons inschatten maar dit slaat alles. Beter houden ze die foto’s gewoon thuis, dat scheelt de iphoneclub weer berichten schrijven 😉

  28. Origineel geplaatst door Meneertje Koekepeertje
    Joh, kijk ik weet niet hoe die chinesen ons inschatten maar dit slaat alles. Beter houden ze die foto’s gewoon thuis, dat scheelt de iphoneclub weer berichten schrijven 😉

    Laten we het hopen…
    Ik heb de 3G eigenlijk overgeslagen omdat ik hem inderdaad niet al te mooi vond, ik 3G toch niet ging gebruiken(met firmware 3.0 komt hier verandering in…), omdat je aan gps weinig hebt zonder bijvoorbeeld tomtom en omdat ik niet geassocieerd wilde worden met al die 3G meeloop paupers…

  29. En God is en Chinees?

    Komaan zeg, iedereen met een beetje gezond verstand weet toch dat dit niet van Apple is? Het zijn de meest afschuwelijke iPhone’s ooit! Mij lijken ze meer speelgoed iPhone’s…

  30. Een pre-productie model zou geen FC/CE keurmerken hebben, hoe mooi of lelijk ze er ook uit zouden zien..

  31. Haha echt lache…..ze zien er veel te goedkoop uit, niks voor Apple

  32. Origineel geplaatst door iPhonefreak– // al die 3G meeloop paupers…//

    Hehe takes one to…..
    Jij wordt dus een 3.0 meeloop pauper?

  33. marktplaats staat er intussen vol mee… ze noemen het zelfs doodleuk Apple… je zou toch denken dat één briefje van de advocaat van Apple genoeg zou moeten zijn…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.