Reacties voor: Gerucht: HarperCollins met Apple in gesprek over e-books

Boekuitgeverij HarperCollins zou in gesprek zijn met Apple om boeken uit te brengen op de Apple Tablet.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 14 reacties

  1. Als dat alles ook gelijk op de iphone te downloaden valt kan hebben we ook weer een mooi assortiment erbij! 🙂

  2. @Rawish:
    Ze zouden gek zijn als ze daar niet voor zouden zorgen. Er zijn veel minder mensen met een islate dan met een iphone. Op dit moment helemaal 🙂

  3. @Rawish: nou denk je werkelijk dat het lekker leest op je iPhone?

  4. @Donstil:
    Dat niet… maar als mensen het gebruiken op de iphone en het slaat aan en ze willen het dan beter kunnen lezen…. dan krijg je mensen die daarom ook een islate zullen kopen.

  5. Origineel geplaatst door Zwaul
    @Donstil:
    Dat niet… maar als mensen het gebruiken op de iphone en het slaat aan en ze willen het dan beter kunnen lezen…. dan krijg je mensen die daarom ook een islate zullen kopen.

    let op m’n woorden: zodra die islate beschikbaar is, vliegt ie als warm gebak de winkel uit!, met een exponentiële factor t.a.v. de iphone. de store die hiervoor gaat verkopen, als onderdeel van mogelijk itunes, gaat voor giga omzetten voor apple zorgen. Apple begint werkelijk als een shark alles op te slorpen. Knap hoe ze dat doen. heel knap. (maar wel een beetje eng, want het krijgt bijna volledige monopolies op deze manier).
    …we zullen zien…

  6. En toen werd er geen tablet door Apple aangekondigd eind deze maand. Alleen wat vernieuwde versies van de iMac en MacBook. Haha. Dat zou wat zijn. Alle media laat Apple geen keus. Ze moeten wel met die islate komen!

  7. We doen er nog maar één. Apple komt met een full color e-reader met touchcreen en internet.

  8. @Jo!:
    Zou goed kunnen idd.
    Vooral als het een tablet is met de functies van een netbook + een e-reader + HD content (streamen)
    klinkt goed ja 😀

  9. Ik begrijp de meerwaarde van een iSlate niet zo goed. Dan heb je toch gewoon een uit de kluiten gewassen iPhone?
    Als de iPhone te klein is voor jou koop je toch gewoon een MacBook air of zo?? Waarom zou ik nou met een gigantisch scherm lopen sleuren??
    Ik ben even benieuwd naar 27/01 als de rest, maar ik deel de mening van Jo! hierboven niet. De iSlate zal gekocht worden door de echte Apple nerds die ALLES willen hebben van Apple. En een paar zakenmannen die een Blackberry hebben (omdat de iPhone een te slechte batterij heeft bv. ) en die toch vinden dat Apple wel “iets heeft”.
    Dus ik denk persoonlijk dat het niet zo’n vaart zal lopen met de iSlate. Als ie al bekend gemaakt wordt op 27/01. 😉
    Maar ja, ik ben dan ook maar 1 simpel persoontje en dit is mijn bescheiden mening…

  10. Wat ik zie van potentieel in de iSlate is een beetje als een interactief magazine als het ware dat je rondliggen hebt in de woonkamer. Moet je iets opzoeken kun je rap de iSlate nemen, ook moest deze iSlate IR hebben dan kun je hem gebruiken als universele afstandsbediening, met wifi kan dit al als je een mediacenter hebt ofzo. Is het niet interessant op tv, neem de iSlate om een boek te lezen.. Ik zie de iSlate dus eigenlijk als een soort all-around toestel voor in het huis. Zaken waar je niet voor achter een computer kruipt.

  11. @Menace
    Dat is ook mijn gedachte. Ik gebruik de iPhone nu al vaak thuis in plaats van de computer omdat het altijd bij de hand is en snel toegankelijk. Daarbij mis ik soms een groter scherm. Ik heb ook een Sony Reader en als de iSlate al deze functies kan combineren dan zou dat geweldig zijn. Ik zie absoluut wel een markt hiervoor en we weten allemaal dat Apple niet zomaar met iets komt maar het wat gebruiksvriendelijkheid betreft alles zal overtreffen wat op dit moment aan tablets op de markt is.

  12. Yup, een Islate zou een enorme aanvulling zijn. Boeken lees ik niet op m’n netbook. De e-readers zijn mijns inziens iets te beperkt. Een boek met bewegende plaatjes en extra info, klinkt als zeer positieve toekomst muziek in mijn oren. Nu zeul ik met m’n Iphone, netbook en een ton boeken naar mijn werk, dan alleen een Islate , (misschien geen) netbook en géén boeken.
    Is de Islate een volwaardige tablet dan is wat mij betreft de tijd van de netbooks voorbij. Series, films, internet, videochat (via wave uiteraard), muziek, spellen en natuurlijk niet te vergeten boeken. Daar heb ik wel zo’n 1000 euro voor over.

  13. @Jo!:

    Ja apparaten die een godsvermogen kopen, vliegen altijd als warme broodjes over de toonbank.

    Net als die dure laptops van ze. (Y)

  14. doe mij maar een ai-Sleetje met een abonnement op de international Herald Tribune, de beste krant ter wereld!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.