Reacties voor: Gerucht wijst op goedkopere HomePod later dit jaar

Volgens een nieuw gerucht gaat Apple later dit jaar een goedkopere HomePod en MacBook Air uitbrengen. Daarmee maakt Apple na de iPad nog meer producten betaalbaar voor een grotere groep mensen.

Reacties: 6 reacties

  1. Dat is toch wel vreemd, dat de analist Ming-Chi Kuo, dat al weet aan te kondigen. De HomePod is amper verkrijgbaar en er zou al een goedkopere variant aankomen?? Dan gaat toch geen hond de duurdere versie meer kopen.
    Heeft deze man een hele grote platte duim of zo?

    Heeft eigenlijk iemand wel eens teruggekeken in de geschiedenis en uitgezocht of de voorspellingen van de heer Ming-Chi Kuo, wel uitkomen?
    Het zou me niet verbazen als ie er met regelmaat naast heeft gezeten, maar dat controleren we natuurlijk niet, we kijken alleen maar naar zijn fantasieën. Net als naar die mooie nieuwe concepten, die er ook nooit komen.
    Hadden wij hier in NL nou ook niet iemand die dat deed met verkiezingen? Iets met Kat of zo?

  2. Dit is dus gedoemd te mislukken. De Homepod blinkt alleen uit in geluidskwaliteit, waarop dan wss weer zal worden bezuinigd. Niemand gaat een Homepod kopen voor Siri of om verplicht aan Apple Music vast te zitten

  3. Ik heb nu een aantal Echo Dots, omdat ik vind dat Siri me gewoon te vaak slecht hoort. Steeds als ik probeer om mijn Hue of Harmony devices aan te spreken moet ik dingen herhalen, terwijl mijn iPhone X vlak bij me ligt.

    Als je drie keer een commando geeft, heb je een beetje het gevoel dat je voor joker zit, terwijl Alexa me in 1 keer begrijpt. Kortom, ik wil een Homepod dot 😉

  4. Ik heb een Sonos one in de keuken met Alexa (wel via een omweg moeten activeren) Vanuit de woonkamer 10meter verder verstaat Alexa zonder problemen alle commando’s. Siri daarin tegen is bedroevend…

  5. Dringen de signalen van sky high pricing eindelijk door tot Apple? Dit zou een eerste stap kunnen zijn. Al zou ik nimmer een HomePod aanschaffen, ook geen ‘goedkopere’ versie; met een (bijna) complete Sonos installatie worden mijn muzikale wensen meer dan waargemaakt.
    Hopelijk volgen op termijn ook goedkopere iPhones. Strippen dat spul met de vele toeters en bellen. Technisch misschien mooi, maar (althans voor mij) heeft die prullaria weinig meerwaarde. Nadat de nieuwigheid eraf is, gebruik ik het niet tot nauwelijks. Back to basic, snelheid en betaalbaar(der)!

  6. @Bram: Mijn HomePod (dus Siri) die beneden staat, verstaat mij als ik boven ben en een vraag stelt. En echt! Zo slecht is Siri niet. Begrijpen is een ander verhaal… 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.