Reacties voor: Gerucht: frame van de iPhone 4S opgedoken

Een gelekt frame van de iPhone kan wel eens duiden op de productie van de iPhone 4S. Dat wordt mogelijk een budget-iPhone die geïntroduceerd wordt naast de iPhone 5.
Lees het complete artikel → Gerucht: frame van de iPhone 4S opgedoken
Bart Breij -

Reacties: 22 reacties

  1. Mensen moeten ophouden over de “goedkope iphone voor mensen die de iphone niet kunnen of willen betalen”. Zelf de redactie van iphoneclub doet hieraan mee. De iphone is duur, punt uit. Geeft helemaal niks, maar een onderscheid maken tussen een goedkope iphone en een dure iphone is onzin. Iphone 3gs 8gb kost volgens de tweakers pricewatch €400. Mocht de iphone verlaagd worden naar €200/250 dan is dat pas “goedkoop” te noemen.

  2. Misschien gek hoor maar gaat het hiet niet om een iPod? Aangezien er links bovenin geen ‘mute’ knopje zit en de oordopjes ingang aan de rechterkant, wat ik bij iPhones nog nooit heb gezien.

  3. Ik denk dat het de laatste iPhone is die Steve zal meemaken, gezien zijn gezondheid.
    Dus niet iPhone 4s maar iPhone4steve

  4. @stijn: Dat zijn niet 2 verschillende foto’s maar een foto van voor en achterkant 😉

  5. Het is gewoon een productiefout, en voila we hebben een 4S gecreëerd!

  6. Als ik vanmiddag een paar stukken hout in elkaar timmer in de vorm van een iphone. Denken jullie dan ook direkt dat de nieuwe iphone van hout is? Dit soort komkommer berichten voegen werkelijk niks toe.

  7. Eigenlijk jammer.vroeger was het speciaal om en iPhone te hebben. Nu zie je straks ok alle vijftien jarige met een iPhone rondlopen…

  8. Stelletje jojo’s, mijn iPhone 4 heeft ook twee breaks aan de onderkant? jullie suggereren dat de iPhone twee breaks heeft aan de linkerkant…

  9. Lijkt mij gewoon het frame van een galaxy ace

  10. Lekker dan, ik heb een iphone 4, en als dit waar is, dan lijkt het alsof ik een goedkope budget iphone heb. niemand ziet ook verschil tussen een 3G of 3GS… waardeloos…

  11. Waar gaat dit over. Zitten we nu echt met smart op een bugdet iPhone te wachten!

  12. Nee natuurlijk niet. budget…. daarvoor is er er dus android. 😉

  13. Of het is dat liquidmetal waar het SIM-open-dingetje van gemaakt is. Er waren toch altijd al geruchten dat een mogelijke volgende iphone daar van gemaakt zou kunnen zijn? En dat het relatief goedkoop te maken was en bovendien licht en dun. Ik weet niet hoe het met de geleiding zit, maar wie weet kan men de eigenlijke antenne ónder liquidmetal verstoppen waardoor de (amper bestaande) death grip ook meteen verleden tijd is.

  14. Ik word onderhand gek van al dat geruchten gedoe! Als ik zelf even een framepje maak van ijzer en zeg dat het de nieuwe iphone 5 is word het al meteen hier gezet!

  15. Niets is zeker zolang Apple nog niet heeft gesproken!

  16. als je zoveel moeite hebt met de geruchtenstroom, KIJK DAN NIET OP DIT SOORT SITES!!

    Hemeltjelief, is zelfbeheersing zo lastig? kijk dan niet op engadget, gizmodo, bgr, iphoneclub en al die andere techblogs. het is zo super-simpel.

  17. Wat een onzin: …”De iPhone-reparatiesite iPatchiPods heeft een frame gevonden”… Ooops, per ongeluk het frame van ons prototype ter reparatie ingeleverd! Of had iemand ‘m soms in een trein laten liggen?

  18. Snap niet wat mensen niet begrijpen. Het is toch logisch dat de nieuwste versie van de iPhone budget toestel wordt met een downgrade naar 8GB? Dat is altijd zo geweest.

    iPhone 5 (of iPhone 4S) 32 GB
    iPhone 5 (of iPhone 4S) 16 GB
    iPhone 4 8 GB

  19. Ff 1 vraag. Waarom zou de iPhone “5” in vredesnaam iPhone 4S gaan heten?
    De 3GS kreeg de “S” toevoeging t.o.v. de 3G, omdat er voor het eerst echt wat gedaan werd met snellere hardware sinds de eerste iPhone.
    De iPhone 4 kreeg weer een snellere processor en de 5 zal ook weer iets sneller worden. Die ontwikkeling is nu eenmaal in gang gezet met de 3GS. Dat hoeft niet meer terug te komen in de type aanduiding.

  20. Omdat benamingen na de iPhone betrekking hebben op het netwerk. Als het goed is komt volgend jaar het 4G-netwerk, dus de volgende iPhone 5 noemen is niet logisch. Ook is het marketingtechnisch gezien ook amateurisch.
    De opvolger van de 3GS werd de iPhone 4 genoemd omdat het 4G-netwerk niet gereed was.

  21. Ik geloof niet dat Apple met een “budget” iPhone gaat komen omdat ze de kwaliteit van hun producten veel te hoog in het vaandel heeft om goedkope producten te leveren. Niemand zit er op te wachten dat zo’n “budget” device de naam Apple te grabbel gooit.

    We wachten af.

  22. Dit is gewoon een iphone 4 -.-‘

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.