Reacties voor: Gerucht: foto’s van nieuwe iPad 3-homeknop gelekt

De iPad 3 krijgt vrijwel dezelfde homeknop als de iPad 2. Dat valt te concluderen uit gelekte foto's van knoppen voor de iPad 3, ontdekt door 9to5mac.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 21 reacties

  1. Ik ben blij dat de geruchten over de iPad 3 zijn begonnen. Eens kijken of het de moeite is om mijn iPad 1 te upgraden. Want hij is toch vrij traag naar mijn mening.

  2. Ik heb mijn iPad 1 nu bijna een jaar had ik nieuw gekocht.
    Maar wat is het voor nut om over te stappen naar iPad 3 ben nog tevreden over mijn iPad 1 die ik veel gebruik voor fotografie.

  3. Waarom zit er op beide knopjes een recht stukje? De homebutton is toch altijd rond?

  4. Dat er überhaupt nog een homebutton op komt. Ik gebruik hem niet meer sinds de multi-touch gestures in iOS5

  5. @Thomas Op iOS5 is de iPad 1 echt traag geworden. Op iOS4 merkte je al dat die iets trager werd. Maar nu op iOS5 is die niet meer vooruit te branden.

  6. Haha altijd wel een lek.. doen ze express, Logisch

    Bekijk ook voor meer Ipad nieuws: Ipad nieuws

  7. @Thomas:
    Tip: gebruik ‘herstel’ functie uit iTunes. Sinds ik dat gedaan heb istie weer een stuk sneller (niet zo snel als in het begin, maar het is weer goed te doen). Vergeet niet eerst een backup te maken.

  8. @Freddie:

    Retina display zou voor mij wel een reden zijn om van de ipad 1 naar de ipad 3 te gaan. En iets meer snelheid mag van mij nu ook wel. Je begint nu langzamerhand wel wat kleine haperingen te ondervinden op de ipad 1.

    Maar lol wat weer een pruts bericht is dat haha. Een home knopje waaaauuw. Altijd leuk om de eeuwige geruchten en berichten stroom te lezen over apple producten. Easy marketing voor Apple zelf. Geniaal.

  9. Origineel geplaatst door Gert-Jan
    Waarom zit er op beide knopjes een recht stukje? De homebutton is toch altijd rond?

    De homeknoppen die je opmde foto ziet is ook rond, alleen het randje wat onder het glas zit is niet helemaal rond.

  10. Verdorie… dat knopje van de iPad 3 is een stuk mooier dan die van de iPad 2… ik ga meteen upgraden…!!!! :-p

  11. Ik hoop eindelijk mn eerste iPad te kopen als v3 uitkomt. Kwil al LANG enen, zoals alles van Apple. Retina zou leuk zijn maar ik hoop vooral op een A6 dual/(heel miniem kansje op)quad-core processor. En een betere graphics processor die eigen geheugen heeft, gezien dat android met de Tegra 3 lijn die richting uit gaat.

    Maakt niet uit of de iPad wat dikker is dan nu, zolang hij maar goed werkt vind ik.

  12. Apple lekt altijd mondjes maat info om de buzz draaiende te houden. Maar ik kan me toch niet aan de indruk onttrekken dat het hier om desinformatie gaat. De gestures voldoen idd. De enige x dat ik hem nog gebruik is als hij vastloopt. Nou die functie kunnen ze ook aan de volume knop geven in combi met de powerknop

  13. Apple lekt altijd mondjes maat info om de buzz draaiende te houden. Maar ik kan me toch niet aan de indruk onttrekken dat het hier om desinformatie gaat. De gestures voldoen idd. De enige x dat ik hem nog gebruik is als hij vastloopt. Nou die functie kunnen ze ook aan de volume knop geven in combi met de powerknop en dan de bespaarde ruimte gebruiken voor iets zinnigs.

    En met dit zand in de ogen van het publiek en concurrenten hebben ze toch opeens iets moois tijdens de presentatie.

    Maar het kan ook gewoon zijn, dat mijn honger naar iets nieuws, opeens de vader is van mijn gedachten…

  14. Die knop van de 3 lijkt iets kleiner te zijn.
    Het zou ook nog kunnen dat dat de knop voor een iPhone 5 is; bovenkant lijkt iets afgeschaafd te zijn. Misschien voor een groter scherm?

  15. Origineel geplaatst door Matthijs
    Die knop van de 3 lijkt iets kleiner te zijn. Het zou ook nog kunnen dat dat de knop voor een iPhone 5 is; bovenkant lijkt iets afgeschaafd te zijn. Misschien voor een groter scherm?

    Nee, de knop zelf is rond, het randje wat onder het glas zit (en wat dus voorkomt dat de knop ‘eruit popt’) is aan 1 kant afgevlakt…

  16. Laat op de iPad1 nu gewoon de iOS 4.3staan
    Hier werkt deze het beste mee
    Upgraden software matig kost veel snelheid!!

  17. Persoonlijk vind ik de foto hier nogal vaag en nietszeggend, voor mij geen bewijs dat er sprake is van een iPad 3, daarvoor moet er toch wel wat meer beeldmateriaal lekken om meer zekerheid te hebben van wat er al dan niet anders zou zijn aan de volgende iPad.
    En waarom kan die zogezegde homeknop nu geen geupgrade versie van de iPad 2 zijn? Dat zijn zaken die je wel vaker ziet tijdens een productie van een product dat er lichte veranderingen plaats vinden zonder enige opgegeven reden.

  18. Damn, als DIT echt nieuws genoemd wordt en je dit werkelijk iets interesseert dan ben je echt ver heen. Wake up and live your life!!! Het is een fucking KNOP…een knop… Waar hebben we het gvd over…

  19. Indeed

    Origineel geplaatst door Henk
    Damn, als DIT echt nieuws genoemd wordt en je dit werkelijk iets interesseert dan ben je echt ver heen. Wake up and live your life!!! Het is een fucking KNOP…een knop… Waar hebben we het gvd over…

  20. @Freddy

    heb zelf geen last van snelheidsverlies
    op m’n Ipad1 met iOS 5

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.