Reacties voor: Gerucht: Facebook gaat officiële iPad-applicatie uitbrengen

Volgens geruchten is Facebook bezig met een native iPad-applicatie waarop volledige controle gekregen kan worden over je Facebook-profiel. Op dit moment zijn er al alternatieven, zoals Sobees. Hiermee kun je nu al contacten, je status, video's, afbeeldingen en veel meer beheren.
Mike van Hoenselaar - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 17 reacties

  1. In Safari is facebook.com goed bereikbaar. Officiële app is misschien toch wel lekker…

  2. alleen zie je je online contacts niet in safari op je ipad

  3. Touch.facebook.com blijkt een mooi alternatief te zijn voor de iPad! Nog niet kunnen proberen, maar heb het op Youtube gezien.

  4. Leuk, maar dan moet het de website overtreffen. Websites op de iPad zien er namelijk geweldig uit en zijn net zo te bedienen als op een laptop. Dus gebruiksgemak en visueel moet het er top uit zien. Anders is het onnodig.

  5. ik gebruik ‘friendly’ uit de appstor.
    is net of het een officeele facebook app is !
    ( is alleen wel een betaalde app)

  6. @wesley bakker: Ik gebruik ook friendly, werkt wel mooi maar kan nog altijd verbeteren. Gelukkig zijn ze dat ook van plan.

  7. ja ik zou ook wel een native app willen voor de paar diengen ie niet werken in de safari brouwser.

    zoals het uploaden van foto’s en video’s
    je vrienden online zien voor chat en dergelijke.

    ben erg benieuwd.

  8. Ik vind zeker dat er een Facebook app moet komen al kijk ik veel meer uit naar een app die al je sociale netwerken intergreert zoals ebuddy maar dan uitgebreider denk ook aan het adresboek van al je apparaten smartphone iPad en Mac of pc

  9. Neem de functionaliteit van de iPhone app, voeg hier nog wat extra’s aan toe. Geef de app vervolgens een iPad jasje, en voor mij heb je dan de ideale Facebook app.

  10. Sobers is niet echt bruikbaar en bovendien de betaalde versie alleen biedt toegang tot foto’s. Verder kan je contacten niet vinden door de naam op te zoeken, enkel op foto’s. Ik zeg, gezichtsboek app!!!

  11. Ik heb Sobees Lite, maar ik kan er niet enthousiast over zijn.

  12. @Sansan136: Je zou ‘s kunnen kijken bij Socialite Ook als desktop applicatie verkrijgbaar

  13. Persoonlijk zou ik een Facebook applicatie erg fijn vinden. Ik gebruik nu de iPhone app.

  14. Ik heb gewoon Facebook voor iPhone geinstalleerd en FullForce via Cydia geinstalleerd…werkt erg goed 😀 Raad ik ook aan bij andere non-iPad apps, zoals Navigon 😉 (hint)

  15. Zou mooi zijn!

  16. Ik hoor wel eens dat de Facebook site op de iPad steeds automatisch de mobiele weergave blijft inschakelen, ook al zet je de weergave handmatig weer op volledig. Hoe is jullie ervaring daarmee? Want dan heb je idd geen aparte app meer nodig.

    Ik overweeg een iPad aan te schaffen, maar wil wel eerst weten of de normale Facebook site en bijv. Hyves site fatsoenlijk werkt. Ervaringen?

  17. @OmeWillem:

    Ik gebruik dagelijks Facebook op de iPad via safari en ik heb nog nooit hoeven aangeven of ik de mobiele of normale versie wou bezoeken. Hij gaat bij standaard naar de normale versie.

    Verder mis je via safari wel een hoop functionaliteit de de Facebook app wel bied. Namelijk het uploaden van foto’s en video’s het gebruik maken van de chat funtieonaliteit en vast nog wel meer.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.