Reacties voor: Gerucht: ‘T-Mobile komt binnenkort met eSIM’

T-Mobile komt in Nederland mogelijk met de eSIM, zo blijkt uit Apple's pagina. Apple lijkt vroegtijdig de komst van de eSIM te verklappen. Wat betekent dit voor iPhone en Apple Watch-bezitters?
Lees het complete artikel → Gerucht: ‘T-Mobile komt binnenkort met eSIM’
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 43 reacties

  1. Stuur dit ook eens door naar Vodafone.

    Ik ben de eerste die overstapt zodra het komt.

  2. Eindelijk! Terug naar 1 telefoon in de broekzak😅

  3. About time! Nee maar als het klopt is het heel goed dat ze er aan beginnen in Nederland. Hopelijk volgen er snel meer, zoals KPN 🙂

  4. Prima nieuws!! Handig als je je werknummer van je privénummer wilt scheiden. Of als je op vakantie een tijdelijke simkaart wilt gebruiken. Gelukkig heb ik – sinds de introductie van de eerste iPhone in Nederland – nog altijd T-Mobile als provider! Zijn nog altijd erg iPhone-minded!
    Ik hoop dat we er snel meer van horen. 👍👍

  5. Mooi, dat scheelt in Azië weer gepruts met wisselen van een SIM kaart en bereikbaarheid op je NLse nummer. Hopelijk volgt snel de introductie van de AW met eSim.

  6. Als t-mobile een eSim uitbrengt, dan zal die lijkt me alleen geschikt zijn voor een tweede t-mobile nummer. Dan heb je er in het buitenland of met een tweede provider in NL dus nog niets aan. Of zie ik dit verkeerd?

  7. Ik hoop dat je dan eindelijk Apple Watch 4G in NL kan kopen.

  8. Voor mijn informatie- heb me er nog niet in verdiept- wat kan je meer met een 4G Apple Watch als de “normale”?

  9. @Walden: Dat vraag ik me inderdaad ook af. Gaan binnenkort weer eens naar mijn schoonfamilie in Turkije… Zit nu nog steeds in het vliegtuig SIM kaartjes te verwisselen🤓

  10. @Arno1975: Je telefoon thuis laten liggen als je de deur uitgaat.

  11. Betekent dit dat de komst van een Apple Watch met 4G nabij is?

  12. Wat zijn we in NL weer enorm traag. Zonde

  13. Nu kpn nog

  14. @Martijn: ik zou maar niet op KPN rekenen. Ik denk dat eerder een app voor Apple TV hebben👍

  15. Mooi vooruitzicht, alleen jammer dat ze op’t werk nog niet verder zijn dan de 5 met uitgeven 😱

  16. Werkt dat ook als je alleen esim wil gebruiken op je iPhone of moet je en Simkaart hebben

  17. Dan volgt de rest vast ook wel snel. Hoewel,… KPN is tegenwoordig het spoor een beetje bijster heb ik het idee.

  18. @Walden: Gewoon de Truphone app downloaden in de appstore (My Truphone). Met de app koop je een prepaid internationale bundel, geldig in 80 landen en dat zit op de eSIM.

  19. Origineel geplaatst door Walden
    Als t-mobile een eSim uitbrengt, dan zal die lijkt me alleen geschikt zijn voor een tweede t-mobile nummer. Dan heb je er in het buitenland of met een tweede provider in NL dus nog niets aan. Of zie ik dit verkeerd?

    Hoezo dat ?

    Zet TMob op je eSIM en schuif je elke willekeurige el cheapo SIM in je gleuf

  20. T-Mobile is alweer verwijderd op de Apple support page…

  21. Origineel geplaatst door Walden
    Als t-mobile een eSim uitbrengt, dan zal die lijkt me alleen geschikt zijn voor een tweede t-mobile nummer. Dan heb je er in het buitenland of met een tweede provider in NL dus nog niets aan. Of zie ik dit verkeerd?

    Origineel geplaatst door Robbert
    Hoezo dat ?

    Zet TMob op je eSIM en schuif je elke willekeurige el cheapo SIM in je gleuf

    Of je koopt een prepaid eSIM bundel bij Truphone. 1 bundel geldig in 80 landen. Geen geneuzel met losse simkaartjes in elk land die je bezoekt.

  22. (Red.) Meer uitleg over Truphone toegevoegd.

  23. Ik weet niet welke abonnementen jullie hebben, waardoor je in het buitenland Truphone zou gaan gebruiken, maar als je graag €42 uitgeeft voor 3gb krab ik toch even op mijn hoofd!

  24. Als 1 schaap over de dam is, volgt de rest hopelijk snel. En dan hoop ik vooral dat de SS Apple Watch hier ook verkrijgbaar zal zijn.

  25. Gaat de KPN er gelijk uit.

  26. @Robbie: Dat is de Nederlandse pagina. Zoals in het artikel staat, staat T-Mobile alleen vermeld op de Amerikaanse pagina.

  27. @Fred: Echt niet! Ik ben sneller! 😁

  28. @Roy: Wel eerst even kijken of het land waar je heen wilt wel wordt ondersteund door truphone, bv Canada doet niet mee….

  29. @begbie: dank.
    Heeft iemand hier ervaring mee? Werkt dit een beetje?

  30. Origineel geplaatst door Pat
    Ik weet niet welke abonnementen jullie hebben, waardoor je in het buitenland Truphone zou gaan gebruiken, maar als je graag €42 uitgeeft voor 3gb krab ik toch even op mijn hoofd!

    Ik heb Vodafone en betaal buiten de EU uit mn hoofd €8 ex btw per dag voor 100mb, mins en sms dus dan is die €42 na dagen als goedkoper…
    Overigens laatst in Singapore een lokale esim genomen van S$12 voor 100gb dus daarmee vergeleken is het weer wel duur haha

  31. Zonet naar Tmobile gebeld. eSIM wordt aangeboden vanaf 13 augustus. En is voor nu alleen voor de iPhone bestemt. De Apple Watch zal nog niet ondersteund worden. Dus moet ik nog eventjes wachten mijn Apple Watch (die ik in Duitsland gekocht hebt) hier in NL te kunnen aansluiten.

  32. @Jose: ik sprak vandaag T-Mobile en die zeiden dat de Apple Watch wel zal worden ondersteund…

  33. Zodra de stainless steel Apple Watch hier te gebruiken is stap ik over naar de provider die e Sim ondersteund!

  34. Origineel geplaatst door Traptrede
    @Roy: Wel eerst even kijken of het land waar je heen wilt wel wordt ondersteund door truphone, bv Canada doet niet mee….

    Idd. 80 landen is niet de gehele wereld (dat zijn +200 landen)

  35. Als dir komt wordt mijn volgende awatch een met 4g !

  36. Ik heb net 1GB gekocht voor 1,50 USD.

    QR Code scannen en klaar.

  37. Doei KPN, hallo T-Mobile!

  38. Ach dual Sim heeft Android al zo lang, ik heb het eerder ook gebruikt toen ik nog Android en later Windows phone gebruikte.

    Maar ik heb dat juist nu niet meer nodig mijn insteek is veranderd.

    Toen was het zo dat Tele2 na 19 uur en in t weekend gratis bellen had tijdens kantoor uren was t duur. Dus Sim Tele 2 en t mobile pre paid erin voor tijdens kantoor tijden.

    Nu is het altijd onbeperkt bellen bij tele 2 en wil ik een 2 e toestel voor verlies diefstal eerste toestel omdat ik geen vaste lijn heb. Dus het hoeft niet meer voor mij

  39. @Leo: Juist voor diefstal is eSIM handig. De dief heeft nu werkelijk niets aan het toestel. Hij kan wel de Sim eruit gooien. Maar zolang er stroom opstaat is het toestel bereikbaar. ;-))

  40. @Robbie: Nu staat T-Mobile er zelfs bij op de Nederlandse supportpagina van Apple.

  41. En is de esim er al?

    Origineel geplaatst door Jose
    Zonet naar Tmobile gebeld. eSIM wordt aangeboden vanaf 13 augustus. En is voor nu alleen voor de iPhone bestemt. De Apple Watch zal nog niet ondersteund worden. Dus moet ik nog eventjes wachten mijn Apple Watch (die ik in Duitsland gekocht hebt) hier in NL te kunnen aansluiten.

  42. @Martijn: nee 🙁

  43. Al meer nieuws hierover?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.