Reacties voor: Gerucht: eerste Nokia touchscreen op 2 oktober

Volgens geruchten gaat Nokia op 2 oktober de eerste touchscreen-telefoon presenteren. De informatie is afkomstig van een bron binnen de industrie en het zou gaan om een XpressMusic-toestel in de serie Nokia 5000.
Lees het complete artikel → Gerucht: eerste Nokia touchscreen op 2 oktober
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 20 reacties

  1. Is dit iPhone nieuws?

  2. @ Peter.

    Mocht je dit geen relevant of iPhone gerelateerd nieuws vinden, lees het dan simpel weg gewoon niet ?

  3. Nogmaals: Dit is NIET de eerste Nokia Touchscreen…. Google maar eens op de 7700.

  4. @ MichMich.
    Volgens mij is de 7700 niet uitgebracht maar de 7710 wel (uit mijn hoofd).
    Overigens staat al wel in de eerst alinea dat het 3 jaar geleden is dat ze een touchscreen mobiele telefoon hebben uitgebracht 😉

  5. Ik was altijd Nokia fan, tot ik behoefte kreeg aan zo’n “slimmere” telefoon.
    En tot nu toe is Nokia er nog niet in geslaagd een goeie slimme phone te maken IMHO…

    Wie weet wat de toekomst brengt…

    Midden segment zal het zeker aanspreken, idd omdat er Nokia op staat, maar iPhone killer…

  6. Nokia telefoons zijn spuuglelijk en laten het meestal binnen een jaar al afweten.

  7. Maar in tegenstelling tot de android phone eerder deze week vind ik deze er echt wel mooi uitzien. Anyway,nu eens kijken hoeveel ze in dat bakje gepropt krijgen. Oktober wordt een leuke maand

  8. Oei, wat een venijnige laatste zin 😀

    Verder: ach ja, Nokia.. Mijn N70 doet nog prima dienst als reservetelefoon (tijdens het uitgaan bijvoorbeeld, dan laat ik mijn iPhone mooi thuis), maar daar is dan ook alles mee gezegd.

  9. @Dijkie: Nokia spuuglelijk? Mijn oude Nokia telefoon van 5-7 jaar oud is de beste mobiele telefoon ooit ontworpen. Je kan er natuurlijk geen MP3s mee afspelen of ermee internetten, maar bellen doet ie als de beste. 😉

  10. Ik ben een Iphone fan, maar waar was apple 6 jaar geleden? Toen had nokia al een x-aantal modellen uitgebracht. Dat waren toch DE telefoons. 5110 3210 6110 6310i enz.. Die doen het tegenwoordig nog altijd goed. Geen gezeur, alleen bellen en sms’e.

    Nu is het natuurlijk veel leuker om een iphone te hebben. Maar dat neemt niet weg dat nokia niet weet hoe ze een gsm moeten maken. Apple komt net kijken..

  11. ok alle nokias zijn lelijk bahalve die van Thuaurin

  12. @Dijkie
    Wat een onzin. Nokia maakt de degelijkste telefoons die er zijn. Ik kan het weten. Ik heb tot de iphone altijd Nokia gehad en ik heb sommige aardig mishandelt. Daarbij hebben Nokia’s altijd voorop gelopen in design. De eerste die echt wat anders deed was Sony Erickson rond 2000, dat smalle ding met dat wieltje. Verder was het altijd Nokia dat met de innovaties kwam.

  13. @Raoul:

    Da’s alweer 8+ jaar geleden. Zag gisteren nog een oude kassabon van m’n allereerste abo met een 3210 bij Vodafone (Libertel). Was 2000.

  14. ome ben benieuwd!

  15. @Shir, jij verstuurde dat bericht vast niet met je Iphone 😉

  16. Zeker ziet er goed uit hopelijk werkt die ook goed:D Ben Benieuwd!

  17. Had jaren geleden al de Nokia 7710 met touchscreen. Draaide destijds op s90 en dat werkte opzich prima voor die tijd.. Echt nieuw is het dus niet en van ‘de eerste nokia met touchscreen’ kunnen we zeker niet spreken. Ook draaien de meeste telefoons tegenwoordig op S80 ipv S60 (S40 word al jaren bijna niet meer gebruikt..!!
    Zelf ben ik wel een Nokia-fan dus we zullen zien of deze potentie heeft mijn iphone te vervangen! 😉

  18. Sasha: Series 40 wordt nog dagelijks op miljoenen mobieltjes geinstalleerd. Ze zijn inmiddels een versie verder: http://www.mobile-review.com/review/s40-6th-edition-en.shtml

    Series 60 (Symbian) idem dito. Series 80 ken ik niet.

  19. iPhone vervangen door een ander toestel is momenteel gewoonweg niet mogelijk (ook een Nokia fan). Moet wel zeggen dat Omia 900 en Nuvifone echt interesse wekken, maar enkel voor GPS en 5mp camera doe ik mijn iPhone niet weg.

  20. Vooral doohrgaan

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.