Reacties voor: Gerucht: ‘Dit najaar goedkope MacBook Air en professionele Mac mini’

Apple gaat in 2018 nog enkele nieuwe Mac-producten uitbrengen, waaronder een goedkope MacBook Air en een Mac mini, die op professionals is gericht. Daardoor kan de prijs wel wat hoger uitvallen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 4 reacties

  1. Wat ik mij nu zit af te vragen. Laatst was er een bericht dat een nieuwe Macbook rond de $1200,- zou gaan kosten wat meer is dan de Macbook Air nu. Op dit moment wordt er weer bericht over een vernieuwde Macbook Air die ‘goedkoop/goedkoper’ is. Maar gaat dit dan om een geheel nieuwe Macbook, om een vernieuwde Macbook air of om twee verschillende laptops; dus een vernieuwde Macbook Air en een nieuw soort 13 inch Macbook gelijk aan de 12 inch Macbook?

    • @Frank: Dit weet niemand met zekerheid te zeggen. Ik hoop op budget Macs om bredere markt te bereiken, dus budget Macbook en Macmini, voor de ‘gewone man’, en de Pro’s voor de profs of rijkere ‘hobbyisten’. Een ding is zeker: de geruchtenstroom draait op volle toeren.

  2. Hopelijk voor de Mac Pro een beter klavier, voorheen een Mac Book Air en dat was een zalig klavier om op te typen. Nu typen op een Mac pro is niet te doen

  3. Ik hoop op een nieuwe Mac Mini! Was hard nodig dat die een keer bijgewerkt zou worden

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.