Reacties voor: Gerucht: ‘Apple experimenteert met iPhone met uitschuifbaar toetsenbordje’

Apple zou bezig zijn een iPhone met uitschuifbaar toetsenbordje te ontwikkelen, zo beweert een Taiwanese site.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 53 reacties

  1. Daar wacht ik al jaren op, hopelijk komt dat er ooit door …

  2. Dit gaat te ver… Maar het blijft leuk om te lezen!

  3. Een uitschuifbaar toetsenbord lijkt mij werkelijk waar geniaal!

  4. Benm echtu een touch screeen gewnd nu ! Dus geen iphone met keyboard voor mijj 😉

  5. Ben nu wel benieuwd als het over een tijdje gaat gebeuren die beroemde keynote of ze er daadwerkelijk ver naast zitten of niet.
    Die verloren iPhone 4 prototype was ook toen waar wat ik niet had verwacht.
    Dus zit hier misschien wat van in? We zullen het over een tijdje weten.

  6. @justw1n: Waarschijnlijk wordt het dan een toetsenbord met touch screen 😉

  7. ik vind een hardware toetsenbordje weer wel aantrekkelijk!

    zolang hij maar niet te dik word natuurlijk..

  8. @Danny van Galen: dat zou toch wel gaaf zijn! kun je hem tenminste ook gebruiken voor andere talen en emoij ed.
    ik stem voor!

  9. Je kan nu toch ook gewoon je scherm draaien ? Vind ik hetzelfde

  10. Dit gaat nooit nooit nooit nooit gebeuren. Kijk maar naar de WWDC Keynote van 2007..

  11. ik ben voorlopig meer benieuwd naar de iPad dan de nieuwe iPhone. Ik wil geen nano versie en ook geen toetsenbord, dus voorlopig zie ik niet in wat Apple NOG beter zou kunnen doen momenteel. Maar toch blijf ik deze geruchten uiteraard met veel interesse volgen!

  12. Ik hoop echt niet dat het een geupgrade 4 word want dan zal ik nog een jaar met mn 3gs moeten doen die gewoon veel
    Mooier is van buiten

  13. iPhone nano uitschuifbaar toetsenbord zou zomaar kunnen!

  14. Waarom dubbel? En touch en keyboard? Dan zijn er extra dingen die stuk kunnen. Alles wat extra is kan stuk. ik denk van niet 😉

  15. Of er echt een het verschil gaan zien van 8 naar 12 M.P camera?! Nee. Zeker niet, verkoop trucs!

  16. het word steeds gekker met al die geruchten

  17. dan wordt het toestel dikker en er komt allemaal meuk en stof in je toestel. Nee hoor, komt niks van in.

  18. Kom op mensen! Hoeveel aandacht wordt er nog gegeven aan websites die wat extra hits willen scoren door te komen met geruchten?

    Laten we ook wat geruchten verspreiden: de nieuwe iPhone gaat een duo-sim worden. Op deze manier kunnen klanten met twee abonnementen gebruik maken van bijv. 2 verschillende netwerken.

    Verder heb ik uit betrouwbare bronnen vernomen dat met de nieuwe iPhone ook de nieuwe iOS gaat uitkomen. Hiermee wordt het mogelijk om data rechtstreeks op te slaan en te raadplegen van je (dan gratis!) mobile.me account. Deze iOS zal trouwens NIET geschikt zijn voor de 3G en 3GS (tijd voor de bezitters om over te stappen naar een 4G of de 4GS).

    4GS? Ja, de nieuwe iPhone wordt een update op de 4G. Verwacht dus geen revolutie, maar een evolutie. De afmetingen zullen gelijk blijven, maar de telefoon zal een aantal interne verbeteringen en upgrades hebben (ja, iPhone goes multicore).

    Leuk detail: de flitser zal trouwens ook iets verder van de lens komen te staan (zie foto van de nieuwe case). In de nieuwe iOS zal de fotograven onder ons ook eindelijk de mogelijkheid krijgen om een aantal settings in de camera app aan te passen.

  19. Waarom een toetsenbord? De iPhone typt top! Zeker gekanteld. Ik begrijp BB mensen ook niet. Het keyboard van een iPhone is vele malen prettiger terwijl je van een groot touchscreen kunt genieten. Van een schuifboard wordt de iPhone alleen maar dikker, terwijl ik juist hoop dat de iPhone 5 de dikte van de iPod Touch krijgt. Ze kunnen de energie beter letterlijk steken in een batterij die langer dan een dag meegaat!
    IPhone is echt de beste phoon ooit gemaakt!

  20. De mock-up klopt niet. De officiele manier om je iPhone in landscape te houden is met de Home-toets aan de rechterkant. Alleen daaraan kun je dus al zien dat het een mock-up is.

  21. @Jeroen: Haha beetje tegenstrijdig wat je zegt. De batterij die maar een dag mee gaat en dat het de beste phone is ooit!! Ik geef toe dat de iphone wel heel erg lekker werkt!

  22. Ohh ja! En dan dat dat uitschuifbare gedeelte ook touchscreen is, dat zou zoo relaxt zijn bij bijv. racegames! Geen controls meer in de weg! Dan zal er trouwens via cydia wel een nintendo ds emulator komen ofzo :-).

  23. ik denk en vind dat de toetsenbord touch moet worden of een gamepad achtig iets met toetsjes net als psp phone zodat we ook fijn kunnen gamen op de iphone vind vaak dat je hard moet drukken op je iphone voor sommige games en een iphone nano moeten ze zoiezo maken omdat dan ieder klein blaag z’n ding wilt incl mijn broertje omdat geef eerlijk toe de iphone de beste is en te duur voor iedereen om een te hebben 🙁

  24. wat een slechte mockup, camera zit compleet verkeerd als je video + toetsenbord wil gebruiken 😉

    maar verder heb ik een hekel aan uitschuif toetsenborden. maakt de telefoon onnodig dik

  25. Ik ben dol op geruchten!!l Ik vind de mockup trouwens redelijk geslaagd. Ik wacht gewoon rustig af wat er allemaal komen gaat.

    Wat moet het toch heerlijk zijn om voor dat bedrijf te werken en zulke dingen te moeten ontwikkelen 😉

  26. noujah een dubbel touchscreen is wel lache stel dat je in je hoofdvenster safari open hebt en je in het onderste venster (touch keyboard) meer functies hebt …. beetje stom voorbeeld maar er is zat waar dat goed mee werkt.

    edit: nds mogelijkheden 😛

  27. OMG – Steve is nog geen 3 weken weg of het geduvel begint al.
    Maar OK, ik ga me mentaal voorbereiden op het pennetje en de uitschuifantenne 

  28. Leuk al die geruchten. Dit betekend dat we binnenkort iets te zien gaan krijgen wat WEL waar is 

  29. Origineel geplaatst door Peter
    wat een slechte mockup, camera zit compleet verkeerd als je video + toetsenbord wil gebruiken maar verder heb ik een hekel aan uitschuif toetsenborden. maakt de telefoon onnodig dik

    Ik ben zelf ook geen voorstander. Maar zolang het uitschuifbare toetsenbord niet meer is dan een touchscreen dan zijn er natuurlijk wel oneindig veel toepassing bedenkbaar. iPhone 5 als Nintendo DS.

  30. Waarom op apple wachten? Wij hebben net distributie gestart van een clip on BT keyboard voor de 3GS en 4. Momenteel Qwerty en tegen half maart Azerty. 120u autonomie voor 4u laadtijd.

  31. Aha… iphn met keyboard. Well, Stevie, it was nice while it lasted, but this is where we part ways. Good luck to ya, CU

  32. Zoals elk jaar beginnen in februari de geruchten stromen en altijd komt in het echt totaal wat anders uit. Of iemand moet een prototype verliezen, maar dat is ook maar 1x gebeurd (voor de gevonden prototype waren er ook andere geruchten).

  33. Altijd leuk die geruchten. Steve kraakt eerst vaste toetsen helemaal af en nu is er weer ergens een webshopje wat beweerd dat er een toetsenbordje op komt.

    Ben stiekem wel benieuwd of de iPhoneclub ook groot genoeg is voor zulke geruchten. Laten we dat volgende weeks eens proberen ;).

  34. Origineel geplaatst door jesper: Dit gaat te ver… Maar het blijft leuk om te lezen!

    Ook mijn reactie, dit is iets waarvan we iig zeker weten dat het nooit gaat gebeuren, en terecht, erg “onappelish”

  35. Bij Apple hebben ze meerdere malen de fysieke toetsenbordjes helemaal afgekraakt. En dan komen jullie met dit gerucht. Een beetje logisch nadenken en goed kiken naar eerdere keynotes en je weet dat dit nooit gaat komen. Ik vind geruchten ook wel leuk on te lezen, maar als je weet dat het echt onzin is plaats het dan niet.

  36. Mag toch hopen van niet zeg !!

  37. nee geen extra uitschuifbaar toetsenbord. Bah !

  38. Een extra uitschuifbaar toetsenbord, dat dienst kan doen als gamepad/joystick lijkt me wel wat.
    Maar de homeknop laten vervallen en op die plaats fysieke richtingstoetsen en aan de kant bij de speaker een A en B knop verwerkt achter het glas (touch zonder scherm dus) lijkt me nog beter!

  39. @Rufus: LOL, Valt me nog mee dat er geen geruchten gaan over uitschuifbare antenne,’s als oplossing voor de ” deadgrip”.

  40. Ik heb liever een extra batterij, of een iets grotere batterij dan zo’n extra keybordje.

  41. Als ze dit gaan maken dat ownd de makrt echt en android ook.
    Stel je voor, die uitschuifbaar touch screen kan ook gebruikt worden met spelletjes geen knoppen meer op je beeldscherm maar er onder 😀
    of beter msn beter sms, tijdens facetime ook nog chatten 😀

  42. Gezien de eerdere keynotes dacht ik toch echt dat steve jobs tegen de toetsenbordjes was.

  43. Right… In plaats van dat er een (Home-) knop af gaat, komen er
    -tig knoppen bij…

    Van mij hoeft het niet.

    offtopic:

    Er wordt gesuggereerd dat er een 2e model iPhone erbij komt, de ‘Nanophone’. Kan het niet zo zijn dat de iphone5 kleiner wordt puur omdat ze de Home-button laten vervallen? De luidspreker aan de bovenzijde is vast subtieler uit te voeren. Dus, homebutton weg, luidspreker subtieler.. deze twee dingen bij elkaar opgeteld kan in mijn optiek resulteren in een nieuwe iphone5 welke ongeveer 1/3 kleiner wordt terwijl het LCDvenster gelijk blijft qua afmeting… Niet?

  44. leuk he mijn comment op de iPhone Nano; ik zei toch dat er meerdere prototypes worden ontwikkeld… en iedereen meteen bij de eerste beste plaatje roepen DAT IS DE OPVOLGER VAN DE HUIDIGE IPHONE Omg!!! Omg!!11

    tsss… zijn nu al diverse toestellen in alle soorten en maten aan het testen..dus wacht gewoon tot de presentatie later dit jaar en ga noet hysterisch zitten doen bij elke geruchtje over een nieuwe telefoon..

  45. Oké, ik introduceer het volgende gerucht. Ik zal het op mijn website zetten en vervolgens een tip in sturen. Eerst nog wat leuks bedenken.. 3D scherm? Ingebouwde bose speaker? Windows 7 erop, en uh… USB poorten?

  46. @Kevin:

    haha ja doe maar… kijken in hoeverre fanboys gek gaan worden! Ik zeg DOEN!

  47. Origineel geplaatst door rick
    @Danny van Galen: dat zou toch wel gaaf zijn! kun je hem tenminste ook gebruiken voor andere talen en emoij ed. ik stem voor!

    Ik ook!

  48. Alles went.
    Ik durf te wedden dat een ieder hier die een echte mac freak is hem toch zouden kopen. maak niet uit wat je nu ook zegt.
    Ff serieus , moet je kijken hoeveel scherm ruimte je kwijt bent als je bv in landscape gaat en typen.
    Als de nieuwe iPhone er zo zou uitzien , met uitschuibaar toetsen bord en een heleboel meer snelheid en snufjes en niet zoo heelveel duurder is dan de iPhone 4 en je KAN het missen !!!!!!!!!
    Mwa , weet ‘t nog niet.
    Misschien
    Misschien niet

  49. Ja tuurlijk, een goedkopere iphone met 2 touchscreens? Dan is het eerder duurder. T zou wel een goede zet zijn als ze met goedkopere iphones komen, maar de exclusiviteit is er dan wel een beetje vanaf. Als scholier van 14 ben ik een van de enigste met een iphone 4.

  50. De eerste foto is echt mooi als de toetsen van de toetsenbord touch waren! Dan zou de phone nog steeds dun zijn.

  51. Er bestaat een acer laptop(of is onderweg..) met zo een “touch keyboard”. Zolang die een apart accutje zitten heeft, is het voor mij goed.

  52. Wow, das een uniek concept. apple noemt het vast een uniek feature wat je moet hebben en nog niet bestond.
    duhhh

  53. uitschuifbaar toetsenbord is zo 2006.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.