Reacties voor: Gerucht: ‘Apple werkt aan apparaat met 5-inch retinascherm, lancering in 2013’

Apple zou bezig zijn met een iOS-apparaat met 5-inch retinascherm. Dat beweert de Japanse site Macotakara op basis van Chinese bronnen. Het apparaat zou in 2013 op de markt komen.

Reacties: 23 reacties

  1. “The new Apple Note + 4G” Zoiets? Leuk en aardig die geruchten, maar ik vind het gemiddelde fantasiegehalte wel erg hoog. Tenslotte zijn er nog maar weinig geruchten echt uitgekomen.

  2. Mijn mening…

    BULLSH#T, Apple zal nooit zulke rare resoluties gaan gebruiken want dan moeten alle apps aangepast worden.
    ALS er een 5 inch model kom dan zal het dezelfde resolutie hebben als de iphone (960×640) of een veelvoud daarvan

  3. Ik vind die website niet echt betrouw baar.
    ze schrijven gewoon maar wat

  4. Afstandsbediening voor de nieuwe iTV die in december gaat komen.

  5. iPad nano???

  6. Toch ben ik wel enigszins bang voor dit soort geruchten. Het feit dat de nieuwe AppleTV interface was afgekeurd door SJ, dat er “waarschijnlijk” een 7.x-inch iPad uitkomt (iets waarSJ enorm tegen was) en nu dit verhaal.

    Ok we moeten nog zien wat er waar van is, maar mocht het gebeuren dan zou Apple zijn werkwijze verliezen: maak maar een paar producten, maar maak ze wel heel goed.

  7. iNote with stylus

  8. Nieuwswaarde:
    Nul
    Nog nuller
    NULST <<<——————-

  9. Ik dacht ook meteen aan een afstandsbediening…

  10. @Beloved:

    Je hoeft je nergens ban gvoor te maken. Die interface is ook gewoon nog goed gekeurd door SJ in tweede instantie verwacht ik. In 2005 toen heel de interface van iOS nog niet bestond was hij er fel op tegen. Inmiddels is Apple vele verkooprecords verder en was dit wel het moment voor zo een interface.

    Als ik me een toepassing van zo een scherm kan bedenkden zou ik het in verband brengen met de geruchten van een Apple toepassing in het dashboard van een auto. Hier zijn pas Chinese mannetjes voor aangenomen. Maar ik verwacht dat het gewoon een wild gerucht is.

  11. Who cares… Ik droom ook wel eens. Is dat dan ook nieuws?

  12. Bij Apple weet je maar nooit. Weg met al die geruchten. Wie had de naam 4s of ‘new ipad’ geraden? Volgens mij niemand.

  13. Ik voorspel dat ios 6.0 in Juni komt.

  14. Een 5-inch scherm zou zo gek nog niet zijn. Ik merk nu al dat ook al ligt m’n iPad naast m’n iPhone, ik toch vaak de iPhone pak om berichten, nieuws, e.d. te lezen in plaats van het grotere iPadscherm. Waardoor dit komt weet ik niet precies, ik denk toch het kleine(re) en handzame(re) formaat van de iPhone. Ook al leest de iPad gemakkelijker, soms voelt ie toch beetje ‘lomp’ aan tov de iPhone.

    Een 5-inch scherm zou nèt deze ‘beleving’ op kunnen heffen: en handzaam en iets beter te lezen.

    Zijn er meer lezers die een gelijke ervaring hebben met iPhone en iPad?

  15. Ik voorspel vandaag regen 🙂

  16. En ik voorspel dat Apple nog dit jaar met een in hun ogen revolutionair product komt.

  17. Ik vind dat iPhoneclub zulke berichten niet moet plaatsen, ze weten zelf ook voor 99% zeker dat dit onzin is, ga het ons dan niet voorschotelen, daar wordt niemand blij van.

  18. Groot scherm is meer dan welkom, een ipad kan ik nie in mijn broekzak steken, een iphone van 4-6 inch groot wel, ik kijk meer en meer tussendoor eens tv op mijn iphone of als ik het nieuws en mijn sites wil afgaan of lezen is dit beter op een wat groter scherm, ook voor de gps zou het beter zijn, nu gaat het ook maar het zou nog beter zijn, ook voor games, nu mee mijn dikke vingers zie ik soms de helft niet.

  19. Misschien moeten we de “www.iphoneclub.nl” maar de “www.applegeruchtencircuit.nl” gaan noemen. Zo kan ik ook een site vullen.

    Ik word daar een beetje moe van.

  20. Om de releasedatum van de volgende iPhone te kunnen voorspellen hoef je geen helderziende te zijn… ‘t is gewoon een jaarlijks schema met hooguit een paar weken verschil t.o.v. de release van de vorige iPhone.

  21. Ik ga ook voor een multifunctionele afstandsbediening waarmee je met itv, AirPlay, itunes, icloud, Mac, iPhone, iPad etc kan communisten.

  22. Origineel geplaatst door Dijkie
    Om de releasedatum van de volgende iPhone te kunnen voorspellen hoef je geen helderziende te zijn… ‘t is gewoon een jaarlijks schema met hooguit een paar weken verschil t.o.v. de release van de vorige iPhone.

    Inderdaad, maar het varieert nu wel tussen 12- en 18 maanden.

  23. De iPhone 5!!!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.