Reacties voor: Gerucht: ‘Apple Watch Series 4 krijgt nieuw design en langere batterijduur’

Als we de geruchtenmolen mogen geloven krijgt de Apple Watch Series 4 een 15% groter scherm. Daarvoor is wel een redesign nodig. De batterijduur gaat er ook met sprongen op vooruit.

Reacties: 16 reacties

  1. En dan maar hopen dat de belfunctie hier in Nederland ook beschikbaar komt.

  2. “Streamen van content naar de Watch?” Wat moet ik me daarbij voorstellen? Audio streamen naar je Watch lijkt me vrij nutteloos, want stream het direct naar je speakers of oordopjes. Video naar de Watch streamen lijkt me nog nuttelozer. Dus ik ben heel nieuwsgierig!

  3. Zolang de bandjes blijven passen vind ik t allemaal best!

  4. Origineel geplaatst door Teameaux
    “Streamen van content naar de Watch?” Wat moet ik me daarbij voorstellen? Audio streamen naar je Watch lijkt me vrij nutteloos, want stream het direct naar je speakers of oordopjes. Video naar de Watch streamen lijkt me nog nuttelozer. Dus ik ben heel nieuwsgierig!

    Homekit camera’s via streamkit naar je apple watch kan ik me wel wat bij voorstellen. Handig met babyfoon.

  5. Waarom zou een redesign nodig zijn? Ze kunnen de bestaande ook gewoon groter maken . Daar komt bij dat de huidige formaten prima zijn . Het is en blijft een horloge de rest doe ik wel op me iPhone . Ik hoef niet met een complete koekoeksklok rond te lopen om me pols

  6. @Teameaux: Nee, streamen zonder dat je je telefoon moet bijhebben, bv spotify.

  7. Grotere accu is het laatste wat de watch nodig heeft, na elke dag (zelf met sleep tracking) nog 40% over. Uurtje voordat ik ga slapen aan de lader en dan weer snachts om. Het enige wat de watch nodig heeft is beter extern support. Een whatsapp app bijvoorbeeld, of een snapchat app, dat is het enige nadeel aan de watch dat dit ontbreekt. Als apple hierin wat zou sponsoren zou dit goed zijn in mijn ogen. Hardwareverbeteringen heeft de watch naar mijn mening niet nodig, het apparaat zelf is fantastisch.

  8. @Tim: Dat vind ik ook 1 van de belangrijkste dingen!

  9. En al die bandjes die ze opnieuw moeten ontwerpen?
    Terwijl ze nu simpel nieuwe kleurtjes voor elk seizoen kunnen doen en klaar.

  10. @Rosan: Ik ga er niet vanuit dat ze het bandjes systeemn zullen veranderen. Ze hebben een enorme collectie en het verwisselen ervan is doodsimpel.
    Persoonlijk denk ik dat ze de fysieke afmetingen van de kast aanpassen (denk aan de dikte, dunnere randen langs het scherm etc.) en niet een drastische verandering zoals een ander vorm scherm

  11. Het belangrijkste is dat Apple Pay naar NL komt en te gebruiken is op de Watch. Daar is geen hardware upgrade voor nodig.

  12. Origineel geplaatst door Herman
    Grotere accu is het laatste wat de watch nodig heeft, na elke dag (zelf met sleep tracking) nog 40% over. Uurtje voordat ik ga slapen aan de lader en dan weer snachts om. Het enige wat de watch nodig heeft is beter extern support. Een whatsapp app bijvoorbeeld, of een snapchat app, dat is het enige nadeel aan de watch dat dit ontbreekt. Als apple hierin wat zou sponsoren zou dit goed zijn in mijn ogen. Hardwareverbeteringen heeft de watch naar mijn mening niet nodig, het apparaat zelf is fantastisch.

    Voor jou is de accu duur misschien genoeg, maar als je op de racefiets strava een aantal uur gebruikt of gaat hardlopen dan is het horloge zo leeg!

  13. @Gabor: ik heb 4 Logic circle 2 camera’s en deze stream kan ik perfect bekijken om mijn Apple watch. Via de home app op je watch.

  14. Er klinken idd berichten over verbeterde hartmeetfuncties, bloedsuikergehaltemeting – erg belangrijk voor diabetes, maar ook in de sport. En…wanneer de meting van zuurstofgehalte in het bloed?! (Erg belangrijk voor intensieve sport en vooral het tijdig monitoren van hartaanvallen en beroertes, waardoor die voorkomen zouden kunnen worden door tijdige behandeling. Evt via automatische waarschuwing van familielid, arts of ambulance). Trouwens állemaal functies die al in 2014 voor de allereerste Watch werden verwacht. Wellicht waren ze toen toch nog niet nauwkeurig genoeg.

    Groter scherm is makkelijk te realiseren. De zwarte rand om het scherm is onnodig groot, dus binnen het zelfde formaat en design kan een groter scherm gerealiseerd worden.

    Voordat ik een Apple Watch had, vond ik het design te ‘gewoon’ en niet spannend genoeg. Na een jaar Apple Watch ben ik eraan gewend en vind ik het eigenlijk wel mooi zo. Ik denk niét dat Apple de vorm van de Watch nu aanpast. Wel graag nu de eigen internet & belfunctie, Apple!!

  15. Grotere accu niet nodig. Na 18 uur gebruik heeft mijn Series 1 bijna altijd nog 70-75% batterij over.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.