Reacties voor: Gerucht: Apple test nieuwe generatie iPhone in de praktijk (iPhone3,1)

Apple zou volgens gegevens van ontwikkelaar Pandav bezig zijn met een veldtest van de volgende generatie iPhone. In statistieken van de openbaar vervoer-applicatie iBART is een apparaat met aanduiding iPhone3,1 aangetroffen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 56 reacties

  1. Gelukkig komt er nog een nieuwe iphone, hopelijk over een half jaar of 3kwart jaar, dan is mn abo afgelopen!!

  2. Was eigenlijk wel te verwachten ze brengen tot nu toe elke jaar een nieuwe uit 😉

  3. Ben benieuwd naar het nieuwe design 😀 neem aan dat ze niet weer hetzelfde design gaan gebruiken.

  4. Cool nog krachtiger dus?? Hm heb nog mr net m’n 3GS ..nja geld moet rollen zeker hehe

  5. Hohohoh! Dus de iPhone 3Gs is niet meer ‘the fastest most powerful iPhone, yet’?!

  6. Origineel geplaatst door Simon
    Hohohoh! Dus de iPhone 3Gs is niet meer ‘the fastest most powerful iPhone, yet’?!

    Wel die officeel verkrijgbaar is 😉 + die andere processor is maar een gerucht!

  7. Ik erger me nu regelmatig aan de traagheid van mn 3G, de 3GS is wat dat betreft al een stuk beter, maar meer snelheid is nooit weg natuurlijk 🙂
    hopelijk wat betere standbytijd en een vorm die wat steviger in de hand ligt en ik ben blij…

  8. Logisch dat er jaarlijks een nieuwe komt, Apple heeft geen keuze daarin aangezien de markt zo snel evolueert.

    Hopelijk maken ze een iets grotere sprong dan die van 3G naar 3GS, dan wordt het misschien de moeite om mijn 3G is te vervangen wanneer de nieuwe in augustus of september hier is.

  9. Ik verwacht wel dat er rond 2011 pas een nieuwe iPhone op de wereld gaat komen al hoop ik wel wat eerder maar de 3GS is net pas in en zou niet goed verkopen als hij nu al verdwijnt.

    Maarja leuke stats zal apple heel blij mee zijn dat het gelogd is ;p

  10. Jammer, dat betekent dat de geruchten niet waar zijn dat het volgende maand uit zou komen, maar we moeten nog 6 a 7 maanden wachten! :S o_O

  11. Mooi, hopelijk klaar in juli als het huidige abonnement van de early adopters afloopt.

  12. Opzich is het niet nodig de speed is alleen maar sneller je kan een iphone alleen sneller maken niet beter want de apps moeten al vanaf 2g gedraaid kunnen worden

    Dus lijkt mij dat je een iphone alleen maar sneller kan maken maar niet beter

  13. Danny Bevers ; ben jij me een grapjas haha.
    Vergeet dat laar zenne dat apple 2 jaar ga wachten om een volgende iphone uit te brengen.Kunnen ze zich niet permitteren,vele mensen en zeker de apple fans zeg maar of degene die er bij gekomen zijn willen altijd een nieuwe en apple heeft geen andere keuze ook want de andere willen apple eronder krijgen en brengen het ene nieuwe model na de andere uit.
    Als apple geen nieuwe iphone uitbrengt en dan komt nokia of een ander merk met zo’n nieuw superding uit gaan de mensen deze kopen.

  14. @schumi: Dit zeg ik vooral omdat dan pas men abbo is afgelopen ;p

  15. @Dutchcore:Tuurlijk niet dat is onzin. er zijn al apps die je niet kunt gebruiken op de 3G en 2G. ik denk niet dat hij alleen sneller word maar dat er ook iets nieuws bij komt en sowieso een grote firmware update.

  16. Ik heb op deze site eens gezien dat apple een patent had gemaakt op zonne energie platen achter het lcd scherm. Als dat nou werkelijkheid kon worden….

  17. @Borgqueenx:
    Denk wel dat het mogelijk is.
    Zelf heb ik b.v. een Sharp filmcamera van een paar jaar oud,
    hier zit een reflecterende laag achter de display waardoor het (zon) licht weerkaatst wordt.
    Voordeel is dat je in volle zon nog steeds een super beeld hebt terwijl er nauwelijks backlicht nodig is, zeer energie zuinig.
    Helaas zijn ze gestopt met filmcamera’s maken.

  18. Steve Jobs schijnt met een prototype rond te lopen, met dezelfde buitenkant. En er zullen vast nog andere testers in het wild zijn. Normale gang van zaken me dunkt.

  19. De buitenkant is waarschijnlijk in de testmodellen nog gewoon hetzelfde of misschien iets vergroot/verkleind. De inhoud kan echter wel helemaal anders zijn ;).

  20. Hoop dat het een grotere upgrade wordt dan van 3G naar 3GS. En uiterlijk mag wel veranderen als het maar strak en groot schern blijft.

  21. Ik denk dat Apple zoveel mogelijk de huidige vorm en afmetingen intakt zal houden. Wat denk je van al die mensen die een houder voor in de auto gekocht hebben, die zouden weer opnieuw moeten beginnen, maar niet te spreken van al die covers op maat van de 3G(s). Nee de afmetingen, het uiterlijk is prima, onder de motorkap kan nog veel veranderd worden.

  22. Kan dit geen grapje zijn?

    @D2NZ: q.e.d.

  23. Natuurlijk komt er komende zomer weer een nieuwe iPhone. Meestal wordt deze rond mei/juni aangekondigd en ligt hij zo rond juli in de winkels, dat zal de komende zomer ook zeker weer gebeuren.

    Ik ben heel benieuwd met welke nieuwe functionaliteiten ze nu weer gaan komen. Zouden er functionaliteiten komen die ook in de nieuwe Apple tablet zitten (een bookstore om tijdschriften aan te schaffen)? Ik ben benieuwd wat ze uit gaan brengen.

  24. @Rschilders:
    Ja stel je voor zeg! Dan zouden mensen die nu al een speaker en een covertje en dit en dat hebben weer allemaal geld uitgeven aan een nieuwe generatie accessoires. 😉
    Het lijkt me vrij logisch dat geen enkele fabrikant dat een probleem zal vinden. En als het design maar vernieuwend genoeg is verkoopt die nieuwe iPhone sowieso.

  25. @Rschilders: wat een onzin, als je een nieuwe iPhone koopt met een nieuwe vorm, dan weet je dat je nieuwe accesoires moet kopen. Gewoon niet zeuren dan. Voor de mensen die de huidige iPhone hebben zijn er genoeg accesoires en die zullen ook genoeg gemaakt blijven worden.

  26. Mijn gevoel zegt dat hij gewoon weer rond juli op de markt komt. En er zijn een aantal dingen waarvan ik hoop dat apple het voor elkaar krijgt om dat in de iphone te stoppen.
    Waaronder: De bookstore, misschien al een ondersteuning voor lightpeak, waarschijnlijk wel weer een betere processor, zelfde vorm maar dan in unibody?, ik heb altijd gehoopt dat er een soort van Iwork voor de iphone komt. IphoneKeynote en dat soort dingen. Maar als ik subjectief mag zijn: wacht nog maar met die nieuwe iphones, ben nog veel te blij dat ik nog sjiek kan doen met mijn 3gs:p

  27. Zin aangepast.

  28. @Peabz21

    Zo’n onzin is dit niet, apple kennende, kijk maar eens naar hun producten, dan snap je wat hij bedoeld.

  29. @Erik:

    Inderdaad! De 3GS vond ik niet dusdanig veel meer functionaliteit bieden dat ie interessant voor me was. De meeste mensen die een 3G hebben gekocht met een 2-jarig abonnement zullen wél voor de nieuwe iPhone gaan.

  30. Ze moeten wel met een nieuw toestel komen..
    Want dit doet iedere telefoonmaker, kijk naar samsung: die maakt iedere week een nieuwe telefoon? 😛

    Ze moeten blijven vernieuwen willen ze blijven verkopen.
    Geld moet rollen!

  31. Misschien is dit wel de Tablet, maar heet hij gewoon iPhone 3,1. een iphone met een intel core 2 duo proccessor 😛

  32. Een energiezuiniger-scherm. Is dat mogelijk?

  33. Iedereen die denkt dat ie binnenkort uitkomt, moet ff nadenken, al 3 jaar lang is er een iphone event in juni dus ook dit jaar weer, in mei weten we dan ongeveer hoe het ding er ongeveer uit gaat zien als ie significant verschild van de huidige versies..

  34. De iPhone is ‘tijdloos’ vormgegeven, en kan daarom jaren mee. Dat is behalve de techniek, de kracht van Apple. Ik moet er niet aan denken dat ze met een ander model komen. Dit model is zo simpel en daarom zo mooi, daar kan geen Nokia, Samsung of Htc (whatever…) tegen op.
    Mocht Apple toch met een ander model komen (ik kan mij indenken dat ze het willen proberen om het huidige model te verbeteren met een nieuw ontwerp…) Dan zou ik in beginsel het 2e nieuwe model naast het bestaande model verkopen, puur testen of het überhaupt aan slaat.

  35. Hmmm.. Solarcharge.. OLED.. Tikkie sneller.. Virtuele compoorten.. Zaklampje met LED flitser..
    Er zijn niet eens zoveel dingen die ik kan bedenken. En dan heb ik nog maar een 1G. Kijk stiekum naar de android van SE maar.. Ik wacht nog wel even op de zomer.
    Mijn 1g doet het nog altijd perfect ondanks 2 jaar zeer intensief gebruik. Zeker slijtage sporen maar geen enkel gebrek. Wow..

  36. Commercieel komt er gewoon een nieuwe iphone als de eerste abbo’s aflopen die 2 jaar geleden zijn afgesloten. Juli dus.
    Kleine voorspelling: Iphone wordt dunner, sneller, 5m camera en krijgt een aanvulling zodat ook temp gemeten kan worden……

  37. tjah de technologie zit nu al zoveeeel jaren verder maar toch brengen ze de simpele dingen uit weer wij ‘WOW’ van zeggen 🙂 ..alles draaid om het geld,daarom elk jaar een nieuwer stuk technologie dat eigenlijk al een heletijd bestaat.

    ik kijk net in de reclamebladen .. ik zie en HD mp 4staan met 8mp camera .. en wrm kunnen ze DAT niet in een iphone steken ?? puur voor het geld .. en elk jaar ‘iets’ beter maken. ZuChT__

  38. I hope if there is a new iphone it will look abit different to the current version as the iphone is starting to look old fashioned now , if you look at htc phones they change the design alot and it would be nice to have a choice of iphones , not just 2 colours and gb versions , more colours would be nice as well , but knowing apple it will look the same as the current version , if you put a 3g and 3gs model on a table you cant see the difference and it would be nice to be able to see it , currently the only way to spot which is which is the 3gs has a cheap and nasty back cover , hope apple improve on that point

  39. @Richard:

    “Tijdloos” betekent niet dat er geen nuances door worden gevoerd. De designfilosofie van de MacBooks is in de jaren niet erg veranderd, maar toch zijn er nuances aangebracht, doordat er meer commercieel aantrekkelijke mogelijkheden ontstonden.

  40. De iphone is in belgie uitgekomen op 26 juni.
    Mag van mij wat later zijn dan heb ik mijn congegeld :-).

  41. Qua uiterlijk zal die sowieso veranderen. Denk aan het EU akkoord, die zegt dat er 1 lader moet zijn voor alle mobielen 😉

  42. **en hopelijk met flash supp. !! psp en mn nokia heeft het zelfs!

  43. Als ie er dan is dan hopelijk kunnen we da apps van onze oude iphones nog gebruiken,daar zitten bij mij hondereden euro’s aan apps in mijn 3G ik wil die kunnen overzetten.

  44. @Hotmans .. dat is normaal dat de app’s daar ook op gaan werken :’)

  45. Ik heb wel een verlanglijstje wat ze bij de ontwikkeling mogen meenemen: een betere (video)camera en meerdere programma’s tegelijk kunnen draaien. Vooral die eerste. Want wat ik nooit heb begrepen, is dat ze met de 3GS een videofunctie hebben toegevoegd, maar dan nog steeds van dezelfde belabberde beeldkwaliteit. Dat moeten ze nou echt eens serieus gaan oppakken lijkt mij.

  46. Psst! Er worden op dit moment ook nieuwe modellen van HTC, Nokia, BMW, Volkswagen en Airbus getest. Niet doorvertellen!!

    Iedereen kan dit overigens zeggen, net als dat iedereen met een iPhone met jailbreak een ander versienummer kan simuleren.

    Conclusie: zowel de nieuwswaarde als de betrouwbaarheid van dit bericht zijn nul komma nul.

  47. It better be good!
    Ik zit nog steeds met mn iPhone 3G en wacht toch maar netjes tot mijn abo is verlopen (juni2010) op de opvolger van de 3Gs.

    Ik verwacht geen ander design, deze staat als een rots, maar ik hoop wel op vette nieuwe hardware.

  48. Hopelijk is koppelverkoop nog niet actief in België of kijkt Apple hier niet nAar zou wel balen zijn dan

  49. Als het maar beter en sneller is dan de Droid, zodat die vervelende Android beterwetertjes hun mond voorlopig weer houden 😉

  50. Ik hoop dat je hem bij Vodafone kan krijgen, t-mobile is gewoon niks.

    Achtergrondprocessen moet hij zoiezo kunnen, anders hoef ik hem al niet, de rest boeit me niet zoveel, als hij maar sneller is dan de 3g

    oh en je moet hem kunnen jailbreaken, daar wacht ik zoiezo op, anders haal ik wel wat anders

  51. Voor mij hoeft het uiterlijk ook niet te veranderen! Niks mis mee..gaat vooral om wat er binnen in zit, hardware.
    Heb de HTC HD 2 gezien, en ik moet zeggen dat dat er ook gaaf uit zag hoor, de Iphone moet er wel op vooruit gaan anders stap ik zo over op HTC!
    Maar ga er vanuit dat de nieuwe Iphone ook een stuk beter wordt! Veel abbo’s lopen af in juli 2010 en die wachten allen in spanning af.

  52. Uiterlijk mag van mij best veranderen… zoiets als dit ziet er bijvoorbeeld best aardig uit. Beetje zoals de aluminium MacBook Pro’s 😀

  53. Een nieuwe iPhone hopelijk ergens begin 2010 ben toe aan een nieuwe.

  54. ik vestig mijn hoop op, snellere cpu/gpu en OLED scherm!

    aangezien Apple zich nu ook al gaat bezig houden met OLED schermen 🙂

  55. Een ander gerucht is toch de RFID. Dan wordt het helemaal leuk… OV-chip kaart in je iPhone enzo…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.