Reacties voor: Gerucht: Apple stemt productie af op wachtlijsten (VS)

Apple zou dit weekend starten met wachtlijsten voor de iPhone 4 en iPad. Het is de bedoeling om de wachtlijsten beter af te stemmen op de vraag.

Reacties: 24 reacties

  1. Goed idee, mogen ze van mij uitbreiden naar wereldwijde lijsten of lijsten per land natuurlijk. Desnoods via T-Mobile maar dan zijn wij van het ongelofelijk irritante gestuntel van T-Mobile af. 🙁

    Overigens wel jammer voor de Amerikanen dat ze zich opnieuw op een lijst moeten inschrijven, ik geloof direct dat dit grote chaos gaat veroorzaken en een hoop boze klanten op gaat leveren maar wellicht is ‘t weer een PR stunt uit Cupertino…

  2. wat is het leven toch mooi als je steve jobs heet 🙂

  3. Wat een cijfers! Niet normaaal!! 😉

  4. hmm vreemd want volgens mij deden ze dat al in april/mei toen ik in vs me ipad kocht.

    rondreis gemaakt daar en een ipad 64 gb wifi/3g gekocht in new york.

    in san francisco ook nog eentje maar daar moest ik me voor op de lijst zetten en kreeg een mailtje zodra ik hem op kon halen. In los angeles precies weer hetzelfde.

    uiteindelijk 3 ipads bemachtigd 🙂 voor de hele familie 🙂

  5. Origineel geplaatst door Rowin
    Wat een cijfers! Niet normaaal!!

    Het is veel maar er zijn ook gewoon veel 2G en 3G overstappers die de 3GS hebben overgeslagen en nu voor de iPhone 4 gaan. Zo veel nieuws was de 3GS nou ook weer niet.

  6. Wat een pech, mijn iPad zou eigenlijk uit Amerika komen.. Daar zal ik nu wel naar kunnen fluiten denk ik..

  7. @Antoine: Jij denkt dat het PR-beleid van Apple erop is gericht klanten boos te maken…?

    Laat ik aardig zijn en dat een interessante theorie noemen.

  8. ik sta ook op de wachtlijst… eindelijk AT&T en RadioShack weten te overtuigen :}

    (sucks, want ik heb totaal geen geduld :}

  9. KPN blijft zich in NL toch maar mooi vergissen door te denken dat de IPhone manie wel een keer overwaaid door Android of andere toestellen….. Lekker dom hoor.

  10. Zal mooi zijn als de geruchten waar zijn. Door deze strategie te hanteren zullen ze de wachttijden een beetje kunnen verkleinen.

  11. Wat een marketing en wat een producten. Ondanks de kritiek op de iPhone 4, blijft het buitensporig goed verkopen. Men staat er zelfs voor in de rij.

  12. Origineel geplaatst door Koen
    KPN blijft zich in NL toch maar mooi vergissen door te denken dat de IPhone manie wel een keer overwaaid door Android of andere toestellen….. Lekker dom hoor.

    Ja dat snap ik ook echt niet hoor, dat KPN nog steeds weigert de iPhone te verkopen… Ze gaan als zoete broodjes over de toonbank, de minimum afname die Apple eist moet ook voor KPN makkelijk te halen zijn.

  13. Origineel geplaatst door Larss
    @Antoine: Jij denkt dat het PR-beleid van Apple erop is gericht klanten boos te maken…?Laat ik aardig zijn en dat een interessante theorie noemen.

    Je begrijpt niet wat ik bedoelde. Ik bedoelde te zeggen dat ik denk dat er een groep mensen zal komen die ‘boos’ worden omdat ze zich opnieuw in moeten schrijven op een nieuwe lijst terwijl ze al op bestaande lijsten staan. Het kost ze tijd en moeite en indien bestaande lijsten niet blijven bestaan dan komen ze wellicht in een ongunstiger positie op de nieuwe lijst.

    Indien bestaande lijsten blijven bestaan zal er idd. niet zo veel aan de hand zijn en kunnen mensen zelf besluiten wel of niet in te schrijven zonder dat ze bang hoeven te zijn dat er niet meer geleverd wordt.

  14. De reden dat KPN niet de IPhone wil verkopen heeft te maken met de regels van Apple.

    Apple eist een bepaalde percentage van de omzet en heeft nog tig andere randvoorwaarden. KPN heeft gewoon geen zin om daaraan te voldoen, omdat zij dan vinden dat ze te weinig overhouden aan de IPhone.

    Vergis je niet, want T-Mobile is aardig in de problemen geraakt door de IPhone met hun netwerkcapaciteit. Daarnaast kan je ook lezen dat ze onderhandelen met Google i.v.m. YouTube. De IPhone is leuk, maar kost een provider ook handenvol geld.

    Dat er meer Iphone 4’s verkocht worden dan de 3GS is vrij logisch vanwege alle 2 jarige contracten die nu aflopen.

    Daarnaast was een onzin al die wachtlijsten. Het is sowieso al verstandig om te wachten tot Apple met een revisie komt vanwege de huidige problemen. Al die gekken die zich nu al inschrijven. Wat zal Steve toch blij zijn met zulke aanhangers. Denk dat zelfs de grote man in Rome jaloers hier op is.

  15. Misschien, waarschijnlijk, mogelijk, gerucht, van horen vertellen, uit betrouwbare bron bla bla bla.
    Zijn er dan helemaal geen wetenswaardigheden en/of feiten meer te vertellen dan?

  16. Origineel geplaatst door Hwin
    Origineel geplaatst door KoenKPN blijft zich in NL toch maar mooi vergissen door te denken dat de IPhone manie wel een keer overwaaid door Android of andere toestellen….. Lekker dom hoor.Ja dat snap ik ook echt niet hoor, dat KPN nog steeds weigert de iPhone te verkopen… Ze gaan als zoete broodjes over de toonbank, de minimum afname die Apple eist moet ook voor KPN makkelijk te halen zijn.

    KPN heeft een tijd geleden al klip en klaar duidelijk gemaakt waarom ze de iPhone niet gaan verkopen: omdat ze de verkoopcondities die Apple stelden onacceptabel vonden. En daar hebben ze absoluut een punt…!

  17. Origineel geplaatst door Pascal
    Origineel geplaatst door HwinOrigineel geplaatst door KoenKPN blijft zich in NL toch maar mooi vergissen door te denken dat de IPhone manie wel een keer overwaaid door Android of andere toestellen….. Lekker dom hoor.Ja dat snap ik ook echt niet hoor, dat KPN nog steeds weigert de iPhone te verkopen… Ze gaan als zoete broodjes over de toonbank, de minimum afname die Apple eist moet ook voor KPN makkelijk te halen zijn.KPN heeft een tijd geleden al klip en klaar duidelijk gemaakt waarom ze de iPhone niet gaan verkopen: omdat ze de verkoopcondities die Apple stelden onacceptabel vonden. En daar hebben ze absoluut een punt…!

    Nou zoals op iPhoneclub te lezen was, was die verkoopconditie een minimum afname, en zoals ik al zei, met de huidige enorme vraag naar iPhones is het haast onmogelijk dat KPN die niet zou kunnen halen en T-Mobile wel..

  18. Lijkt op wat autofabrikanten ook al doen maar dan vele malen kleiner en met een zeer beperkte model en kleurkeuze.

  19. @Hwin: er is nog een voorwaarde van apple, namelijk dat de iphone altijd met een onbeperkt internet abonnement moet komen. En kpn durft die risico niet te nemen als T-mobile, uit angst dat hun netwerk dat niet aan kan(en terecht, geen netwerk ter wereld kan de iphone aan…)

  20. @Amine:
    Aha, dat wist ik niet. Maar goed dat moet natuurlijk ook gewoon mogelijk zijn, T-mobile’s netwerk werkt nu weer als vanouds na het bijplaatsen van wat masten 🙂
    Maarja verder niet dat ik zo graag KPN wil, maar vind het gewoon opvallend.

  21. het zou pas een gerucht zijn als Apple productieplannen NIET op klantvraag zou afstemmen…

  22. Het schijnt dat je als provider ook een bedrag aan Apple af moet dragen. Daarnaast is het voor TM als enige verkoper in Nederland makkelijker om van het minimum aantal iPhones af te komen dan dat het voor KPN is wanneer ze het samen met TM en eventueel ook nog VF moeten doen. Niet iedereen is namelijk TM beu en zal overstappen.

  23. Waarom brengen ze de Iphone niet gewoon een paar weken later uit? Of beginnen ze eerder aan de productie van dat ding. Dan kun je iedereen sneller voorzien van een Iphone. Dan krijg je geen teleurgestelde mensen etc. Maar dit zullen ze wel doen om de naam te laten rond circuleren

  24. @Kees:
    Klopt, ik niet. Eigenlijk helemaal geen problemen met T-mobile.
    En als iedereen tegelijk naar een andere provider gaat, zul je zien dat T-mobile nog helemaal zo slecht niet is. Andere netwerken kunnen dit ook niet aan.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.