Reacties voor: Gerucht: Apple plaatst grote bestelling voor camera-modules

TechCrunch beweert dat Apple een grote hoeveelheid cameramodules heeft besteld bij fabrikanten in Azië. Het gaat om hetzelfde type camera dat ook in de iPhone wordt gebruikt. Ze zouden bedoeld zijn voor de iPod.

Reacties: 14 reacties

  1. Ik ben benieuwt, wel een beetje raar dat ze nu al met hoesjes komen:S

  2. ik hoop dat er een camera in zit.
    dan ga ik die echt kopen.

  3. Dat doen ze al vaker, dat fabrikanten mallen krijgen toegestuurd.

    Maar je kan je afvragen of de bron betrouwbaar is zoals Gonny al meldt in het artikel.

  4. Wowie dat zou ik wel echt geweldig vinden. Ik krijg de ipod touch voor mn verjaardag en laat ik nou net in september jarig zijn :p

  5. dan nog even een belfunctie en 3g erbij en het likt wel heel veel op een iPhone

  6. Het gerucht van een camera in de nieuwe iPod Touch stond al langer, en lijkt me ook niet geheel onwaarschijnlijk, gezien dat toch al meer een PDA dan een muziekspeler is. Ben benieuwd of deze iPod Touch ook betere specs krijgt dan de iPhone 3GS, gezien de iPod Touch 2G ook al betere specs had dan de iPhone 3G.

  7. neeeee, niet nog meer geruchten. Ik begin al dit gespeculeer over mogelijke producten een beetje zat te worden. Kijk eens hoe ver de geruchten ernaast zaten bij de nieuwe iphone. De onthulling wordt zo bijna een teleurstelling omdat je al zoveel hebt gehoord aan geruchten. Een of twee geruchten is leuk, maar de laatste tijd wordt het een beetje te veel.

  8. ipod touch 3g, ROFL!

    vond altijd al dat die chinezen de meeste geweldige spelfouten hadden in hun producten (al was het maar om merkrecht problemen te verkomen bij apple clones zoals de ifone).
    Maar dit gaan zien als een nieuw apple product gerucht gaat me wel een beetje te ver.

  9. wou er lekt wat uit! bij apple gebeurt dat niet zo vaak

  10. Ja, of je bekijkt het even anders. Misschien zijn deze camera’s wel gewoon bedoeld voor de iPhone. Deze word ook nog steeds geproduceerd en daar hebben ze dus ook nog steeds camera’s voor nodig.

    Wat een simpele geruchten hier allemaal. Totaal geen research!

  11. een paar maanden geleden waren er toch ook hoesjes voor de nieuwe iphone die aan de voorkant een gaatje hadden voor de “ichat camera”. nou daar is ook niks van gekomen dus ik moet het nog maar zien of dit wel waar is.. we zullen het in september zien.

  12. het is niet echt een gerucht. in 3.0 software wordt er naar gerefereerd zie foto:
    img src: http://i129.photobucket.com/albums/p201/jamesgloucester/46194.png

  13. Zou de camera niet voor de MacBook’s gebruikt kunnen gaan worden?? Het lijkt me sterk dat apple in de iPod nano en classic een camera stopt.

  14. Funny. Naja we zien wel. September begint me studie ff kijken of ik er een met korting kan hosselen 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.