Reacties voor: Gerucht: Apple overweegt echte achtergrondprocessen voor iPhone

Er zijn geruchten opgedoken dat Apple toch achtergrondprocessen gaat toestaan voor bepaalde ontwikkelaars. Dat gaat een stap verder dan de al beloofde push notifications.

Reacties: 11 reacties

  1. Dan zal deze fuctionaliteit waarschijnlijk dus niet geheel geimplementeerd worden in de huidige iPhones/iPod Touches? 🙁

  2. Het kan idd best zijn dat dit alleen mogelijk is met de nieuwe iphone. Zou wel jammer zijn.

  3. Als Apple het nou mogelijk maakt radiostations die bij je afspeelijsten van iTunes staan naar je iPhone te slepen, is dit voor mij niet nodig.

  4. Zou ik niet doen als Apple zijnde. Kost echt heel veel batterij! Kijk maar naar Backgrounder…

  5. Vind dat de gebruiker dit zelf moet kunnen bepalen, echter met een pop-up indien je de functie inachakeld wat de nadelen kunnen zijn (dus aanslag op batterij en geheugen). Op zich ben ik trouwens wel benieuwd hoe de iPhone zich dan houdt ten opzichte van andere smartphones en andere OS. De snelheid van de iPhone werd altijd geroemd maar dat kwam natuurlijk voor een groot deel omdat er zeer beperkt applicaties in de achtergrond draaiden. Vandaar dat web aantal mogelijkheden best beperkt waren ten opzichte van bijvoorbeeld WM maar wat wel de snelheid ten goede kwam.

  6. Ik ga toch voor echt nieuws. Al die geruchten geloof ik nu onderhand wel. De laatste tijd lees ik hier steeds meer over dingen die er niet zijn. Weinig nieuws dus.

  7. Apple zorgt normaal altijd wel voor iets dat men toch een nieuw toestel moet kopen. Als je zelf een bedrijf had zou je dat ook doen 😉 verkochte producten brengen nu eenmaal meer op den tevreden mensen (die niks nieuws kopen) 🙂

  8. Heel onwaarschijnlijk.
    Waarom zou apple bij de os 3 preview zeggen dat ze dat niet willen en vervolgens het wel doen?

  9. Ik vond de bewering van Apple toen vrij logisch. De oplossing die zij toen in plaats daarvan hebben voorgesteld, lijkt mij veel beter. Ik kan me niet voorstellen dat een betere iPhone daar veel verandering in brengt.

    Er zijn nog andere mogelijkheden die Apple zou kunnen verbeteren, zodat er tenminste iets nieuws bij zit.

  10. Uh, was zoiets niet al bekend met de presentatie over 3.0 die je kunt zien op de website van Apple?

  11. @alexrdam: Nope, let maar eens goed op. Dat gaat over push notification. Voor een leek klinkt dat als hetzelfde als achtergrondprocessen, maar dat is het niet.

    @woozaa: Als Apple zelf nou eens wat dingen aankondigt, zouden we hier het door jou zo gewenste nieuws kunnen brengen. Maar Apple kondigt niets aan. Dus dan zit er niets anders op dan te speculeren over wat er komt. Staat ook altijd netjes ‘gerucht’ bij.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.