Reacties voor: Gerucht: Apple neemt fabrikant ARM-processors Intrinsity over

Recent is een grote ARM-fabrikant, Intrinsity overgenomen alleen het was niet bekend door wie. Na veelvuldig onderzoek op LinkedIn bij werknemers van de fabrikant zijn er aanwijzingen gevonden dat deze nu bij Apple zouden werken.
Mike van Hoenselaar -

Reacties: 8 reacties

  1. Ik hoop dat er een goede snelle processor in zit. Ik vind mijn 3G nu wel irritant langzaam worden.

  2. Mijn 3G vind ik nu ook al wel langzaam aanvoelen maar daar hoef je denk ik niet bang voor te zijn aangezien de 3GS al superfast is

  3. Als je ziet dat begin volgend jaar de eerste toestellen met een 1,5 gieg dual-core (Qualcomm) verwacht worden is dit geen slechte stap van Apple zodat ze ook de productie aantallen in eigen hand kunnen houden en altijd voorraad hebben.

  4. Boeiend, 1 Ghz is al snel genoeg. De snapdragon staat nu op 1ghz maar de processor van de 3gs kan em makkelijk bijhouden terwijl hij op 667 ghz staat. Dus er is nog lang geen reden tot paniek!

  5. Je vergeet dat de snapdragon’s in de android en windows mobile toestellen veel meer moeten doen, zoals multitasking e.d. de iphone processor loopt traag, en kan redelijk meekomen omdat iphone OS zo gebouwt is dat de processor zo min mogelijk word belast. Dit is goed voor batterijduur e.d. maar dit is slecht voor het aantal functies…

    Ik heb nu zelf een comp uter met een 2ghz processor. Als volgend jaar al de 1.5 ghz processor’s komen. Dat betekent dat over 2 jaar telefoons ongeveer net zo snel zijn als de gemiddelde computer nu? 😛

  6. @ Rogier.

    Techniek is een beetje anders, maar zwart wit gezien klopt het wel ja.

    Ze zijn, als ze er zijn geweest (maar dat is een andere discussie die hier niet hoort) op de maan geweest met de techniek die te vergelijken is met de techniek in een 2 euro rekenmachine nu, anno 2010.

  7. @Le0:

    Dat is wel heel kort door de bocht gezien, maar ik snap waar je heen wilt.
    En @Rogier:
    Ik neem aan dat jij een laptop hebt, of een flink oude desktop pc. En vergeet niet dat er tegenwoordig in PC’s meerdere processoren zitten.

    Een iphone valt dan kwa processor in het niets vergeleken met een pc, maar voor een telefoon uitstekend.

  8. Kijk dat is nou onderzoeksjournalistiek! Leuk dat ze zo simpel eigenlijk zoiets ontdekken haha

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.