Reacties voor: Gerucht: ‘Apple heeft eind januari media-event in New York gepland’

Apple heeft eind januari een media-evenement gepland, zegt AllThingsD.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 18 reacties

  1. Cool! Ik ben volgende week in NY voor de iOS 5 Tech Talks, wie weet hoor ik er daar ook wat over, zou wel leuk zijn 🙂

  2. Heel even dacht ik dat het om de iPad 3 ging gaan, tweede mogelijkheid dat ik aan Apple TV (iTV) eind dit jaar.

  3. 15″ macbook air! 🙂

  4. Is er ook een gerucht van een nieuwe ipod touch?? Doei tigo

  5. Er is wel degelijk kans op een aankondiging ivm Apple TV aangezien Eddy Cue over de tv-deals gaat en al gezegd zou hebben dat ze (Apple) bezig zouden zijn met een TV.

  6. Waterstof batterij of toch de gamestore..

  7. Ja of wordt er niet gewoon een iPhone 5 gepresenteerd?

  8. iPhone 5 is maar voor oktober, dus nog even geduld.

    Mocht het die waterstof batterij zijn zou dat geweldig nieuws zijn. Als Apple over enkele jaren met een iPhone op de markt komt die 2 weken blijft leven dan is de mobiele markt pas echt open. Want nu zitten we nog teveel met functies die we moeten uitschakelen.
    Maar dat zou ook betekenen dat laptops geen batterijduur van 2 uur hebben maar ook al van een week.
    Andere fabrikanten zullen echt niet achter kunnen blijven! (Dus de druk om goeie batterijen te maken zal groot zijn).

  9. dat van die batterij wordt hem natuurlijk niet.
    want dan waren er natuurlijk oook al lang elektrische auto’s op grotere schaal.
    vergeet niet dat het hier voornamelijk politiek en sales gaat, innovatie is niet (meer) de punt van de pijl.

  10. Voordat iedereen weer teleurgesteld is dat het GEEN iPhone 5 of iPad 3 is (al dan niet met waterstofbatterij), het gaat waarschijnlijk om een aankondiging betreffende iBooks.

    Waarom New York? Omdat daar de grote uitgeverijen zitten.

  11. @Kevin: Dat vind ik toch apart om te horen, welke functies moet jij uitschakelen dan? Als dat bijvoorbeeld bluetooth is, is dat vanaf de 4S ook opgelost met bluetooth 4.0… Anyway mijn punt is dat ik niets heb uitgeschakeld en mijn iphone 4 makkelijk de hele dag meegaat, ‘s avonds voor het slapen leg ik hem toch altijd aan de oplader dus ik zie persoonlijk het nut niet in van een batterij die 2 weken (?) meegaat.

    Mijn macbook air daarintegen zou het daarintegen niet misstaan inderdaad, die batterij had al 20% maximale capaciteit verloren toen ik hem ontving.

  12. nieuwe imac!!!
    op 270 dagen is er normaal een nieuwe en dat is eind januari!!

  13. Origineel geplaatst door Beloved
    @Kevin: Dat vind ik toch apart om te horen, welke functies moet jij uitschakelen dan? Als dat bijvoorbeeld bluetooth is, is dat vanaf de 4S ook opgelost met bluetooth 4.0… Anyway mijn punt is dat ik niets heb uitgeschakeld en mijn iphone 4 makkelijk de hele dag meegaat, ‘s avonds voor het slapen leg ik hem toch altijd aan de oplader dus ik zie persoonlijk het nut niet in van een batterij die 2 weken (?) meegaat.Mijn macbook air daarintegen zou het daarintegen niet misstaan inderdaad, die batterij had al 20% maximale capaciteit verloren toen ik hem ontving.

    Zie jij serieus het nut niet van een batterij die misschien wel meer dan 10x efficiënter is? :S

  14. @kevin: Nooit op een festival geweest waar je 3 dagen met je phone moet doen?

  15. @Remco: Nee oprecht niet, zolang ik hem maar 1 keer per dag hoef op te laden ben ik tevreden, natuurlijk zou de batterij zeg 2x langer mee mogen gaan van me, maar dan laad ik hem alsnog elke dag op… Ik zie het nut van zo’n batterij alleen in voor macbooks en tablets waarbij je zeker wil zijn dat je hem kan gebruiken wanneer je hem nodig hebt maar niet afhankelijk wil zijn van een stroomkabel.

    De huidige iphone batterij daarentegen is al vrijwel onafhankelijk van een stroomkabel en ik gebruik mijn iphone echt constant (zoals met deze post terwijl mijn macbook dicht naast me ligt…)

  16. Sony Nintendo en Microsoft.. gaan game concurrentie krijgen Apple komt met hun eigen console .. die met de absolutely beautifull HD quality AppleTV kan worden aangesloten en later compatible is met de tv’s van Apple ( tv’s met een facetime camera voor extra fun bij spelletjes )..

  17. Ik denk dat het gaat om een nieuwe versie van iWork (Pages, Numbers en Keynote) met integratie van documenten via iCloud. Het meest recente iWork software pakket dateert al uit 2009, dus is hoog toe aan een update. Waarschijnlijk heeft Apple eerder lancering uitgesteld, omdat ze ook iCloud integratie wilden. Eindelijk tekstverwerken op je Mac en doorgaan in hetzelfde document op je iPad. Heerlijk!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.