Reacties voor: Gerucht: Apple gaat 1080p HD-films aanbieden in iTunes Store

Apple gaat mogelijk films in 1080p resolutie aanbieden. Filmstudio's zouden een handvol films in die resolutie hebben aangeleverd, bedoeld om in september of oktober te lanceren.

Reacties: 18 reacties

  1. Main event: iPhone 5, one more thing: Apple TV 3?

  2. Ik denk een update voor de Apple TV 2.

  3. Ik rip al m,n dv,s via een speciaal progamma en conector op m,n imac en zet ze dan rectstreeks in itunes.

    Vervolgens stream ik die naar m,n apple tv 2.
    ik heb deze pas in duitsland gekocht.

    M,n apple tv 1 gaat naar m,n broer. Dat airplay is btw echt super cool

  4. Apple moet is een keer beginnen met het verhuren/verkopen van films en tv series. Als ze dat niet doen, dan zou ik heel goed vinden van de politiek om dat maar is te verplichten. Het bevordert de welvaart op meerdere gebieden en de investeringen in e-commerse groeit dan, ook op meerdere gebieden. Lijkt mij een done deal. Twee vliegen in 1 klap.

  5. Inderdaad allemaal berichten waar wij niet zo dicht bij staan … hier in B & NL is een Apple TV nog steeds een overbodig ding zolang Apple niets verhuurd / verkoopt

  6. Origineel geplaatst door william
    Inderdaad allemaal berichten waar wij niet zo dicht bij staan … hier in B & NL is een Apple TV nog steeds een overbodig ding zolang Apple niets verhuurd / verkoopt

    Echt niet, met een jailbreak en XMBC gaan alle films van de NAS naar de ATV.

  7. Origineel geplaatst door william
    … hier in B & NL is een Apple TV nog steeds een overbodig ding zolang Apple niets verhuurd / verkoopt

    Wat een onzin weer. Het ding is verre van ‘overbodig’.
    Ik heb hem al maanden in huis en gebruik hem vrijwel elke dag.
    Dankzij AirPlay is hij o.m. geschikt voor ‘uitzendinggemist’, al mijn films, youtube, etc.
    Dat films huren en kopen kan mij verder gestolen worden…

  8. Origineel geplaatst door Peer
    Echt niet, met een jailbreak en XMBC gaan alle films van de NAS naar de ATV.

    Welke NAS heb jij staan? Tis mij niet gelukt om een lacie werkend te krijgen.. bestanden vindbaar in xmbc maar bij afspelen freezed xmbc

  9. Ik zeg Vuze en AppleTV2 en 3 klikken.
    1e klik, downloaden
    2e klIk, coverteren naar iTunes
    3e klik, afspelen via airplay.
    Ik zou het prima vinden als de store in NL ook films gaat verhuren of verkopen, maar in de tussentijd zijn er echt heel goed werkende en slimme oplossingen.

  10. Origineel geplaatst door Stevie J
    Ik zeg Vuze en AppleTV2 en 3 klikken.
    1e klik, downloaden
    2e klIk, coverteren naar iTunes
    3e klik, afspelen via airplay.
    Ik zou het prima vinden als de store in NL ook films gaat verhuren of verkopen, maar in de tussentijd zijn er echt heel goed werkende en slimme oplossingen.

    Doe ik nu ook wel maar wil niet altijd een pc er voor hoeven aanzetten.

  11. Overbodig ? Laat me niet lachen..
    Ik zou zeggen Airvideo en je wilt nooit iets anders meer!
    ATV 2 is fantastisch

    En wat dat rippen betreft dat is pas overbodig als je Airvideo gebruikt.
    Alle formaten streamen nnar je APTV 2

  12. Origineel geplaatst door Jasper Maurice Oenema
    Apple moet is een keer beginnen met het verhuren/verkopen van films en tv series. Als ze dat niet doen, dan zou ik heel goed vinden van de politiek om dat maar is te verplichten. Het bevordert de welvaart op meerdere gebieden en de investeringen in e-commerse groeit dan, ook op meerdere gebieden. Lijkt mij een done deal. Twee vliegen in 1 klap.

    Apple zou het liefst gisteren al begonnen zijn. Het ligt aan instanties als BuMa waardoor dit niet rond komt. Iedereen wil een stuk van de taart, partijen kunnen het niet eens worden hoe groot ieders stuk moet zijn. Apple wil meestal 1/3.

  13. @Flieps: Ten eerste: BuMa is geen instantie. Het is een echt bedrijf die zogenaamd de ‘’gehele’’ muziek industrie vertegenwoordigd. Dus het is geen overheidsinstelling.
    Maar je hebt een punt dat BEDRIJVEN zoals BuMa te veel van de taart eten. Daar moet ook wat aan gedaan worden. Alweer: Het zou de politiek sieren als zij zich met dit soort dingen ging bemoeien, want nu hebben wij Nederlanders bar weinig te zeggen over wat we wel en niet mogen kopen online. Dat komt door Apple, maar ook door Nederlandse bedrijven zoals BuMa.

  14. Origineel geplaatst door william
    Inderdaad allemaal berichten waar wij niet zo dicht bij staan … hier in B & NL is een Apple TV nog steeds een overbodig ding zolang Apple niets verhuurd / verkoopt

    Als je je iets meer inspant regel je een Amerikaanse iTunes account en huur en/of koop je films. Of je streamt Netflix via een VPN account. Er is echt heel veel mogelijk met Apple TV.

  15. Apple tv gekocht en een USA Itunes account en het is een groot feest.
    remote helpt enorm, air video is een prima aanvulling voor je eigen downloads.
    I create legt alles heel goed uit.

  16. Heb ook een US account en huur en koop regelmatig films in de iTunes store. Ook stream ik vakantiefilms, foto’s via de ATV2. Zou echt niet meer zonder kunnen.

  17. Al mijn mediabestanden met de als-apple-het-goed-vindt-extentie die op de NAS Synology DS211 staan stream ik met airplay, via de ATV2, naar mijn TV. Met wat truukjes lukt het ook met als-apple-het-niet-goed-vindt-extenties-mediabestanden.

  18. Vandaag viel mij op dat ik HD films in de iTunes store kan huren! De NL iTunes store wel te verstaan! Aanbod is nog niet zo groot, kopen is ook nog uit den boze, maar op mijn NL account kan ik dus vanaf nu films huren om op m’n britse ATV2 (no jailbreak) te kijken! Yeah, nu nog uitkijken of er een update gaat komen voor de ATV2 wanneer de iOS5 wordt gelanceerd.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.