Reacties voor: Gerucht: Apple-evenement op 9 september

MacRumors en Gizmodo hebben beide gehoord dat er op 9 september iets gaat gebeuren: mogelijk een Apple-evenement waar de vierde generatie iPod nano en tweede generatie iPod touch worden aangekondigd.
Lees het complete artikel → Gerucht: Apple-evenement op 9 september
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 14 reacties

  1. Presentatie van firmware 2.1 waar alle bugs (screen of death) en 3G problemen zijn verholpen? Wishful thinking… 🙁

  2. die skin voor de zogenaamde nano 4gen lijkt een beetje op zo’n fake ipod!

  3. Dan zal ik mijn iPod touch maar snel verkopen 😛

  4. Ik weet niet waar waar jullie een rode armband zien?
    Ik zie alleen een rode “ipod”.

  5. Ha, sjans dak dees lees ^^ ‘k wou mij net nen itouch gaan kopen. Nog ff wachte dan 😀

  6. Misschie kondigen ze dan wel nike+ iPhone aan!?

  7. Nieuwe MacBooks? Ik hoop het, de mijne is bijna aan vervanging toe na 2,5 jaar.

  8. Iphone nano?

  9. Zal Apple op deze datum ook hun nieuwe revolutionaire apparaat demonstreren waar ze het over hadden?

    Mijn wens? Na het succes van de ASUS EEE PC misschien tijd voor een MacBook mini. 🙂

  10. Ik kan dit bevestigen 🙂 Heb vandaag via me werk vernomen dat iemand van onze inkoopafdeling inderdaad op 9 september naar een bijeenkomst, in ik meen London toe ging hiervoor. Hun verwachten inderdaad dat daar de nieuwe modellen aangekondigd gingen worden en dat ze dan binnen 1 tot 2 weken hier verkrijgbaar zullen zijn.

  11. alibabba is geen site voor bewijs dat een nieuw Apple product op komst is vanwege hoesjes die je daar ziet.

    De bedrijven aldaar bieden puur een kijkje in hun portfolio van wat ze kunnen maken. Al hebben gemaakt. En wat ze zouden kunnen maken. Uit die laatste categorie komen deze hoesjes. Wat is beter promo materiaal dan hoesjes voor het poplairste product. Ze spelen gewoon handig in op de jaarlijkse september ipod update. Fabrikanten van assecoires weten nooit van te voren wat de maten laat staan het uiterlijk is van apple producten. Anders is er geen verrassings effect meer op de dag dat apple komt met de onthulling.

    Je kan me een betweter vinden. (hoor ik vaker)
    Maar Apple kondigt graag zelf zijn laatste nieuwe producten aan

    Alles wat lekt is geregiseerd om de hype aan te wakkeren. Hoesjes geven te veel weg van way er eventueel komen gaat. Iets wat Apple lekt zet je tot denken. Zoals ze deden na het presenteren van de kwartaal cijfers. Daar kondigde men aan dat er een transitie aan zat te komen waar de concurrentie niet aan kon tippen.

    Mocht je me niet geloven ga dan naar http://www.pliep.nl en lees het stukje van alibabba is geen bron voor nieuwe Apple producten. Dan snap je het. Hij legt het een stuk beter uit dan ik.

  12. http://pliep.nl/blog/2008/08/alibaba.com_is_geen_bron

    Alibaba.com is geen bron
    Internet maandag, 25 augustus 2008 11:27
    …of misschien: alles-wat-ik-lees-is-waar?
    Heel veel roddels over Apple producten komen van Alibaba.com, zoals bijvoorbeeld deze pagina waar iPod nano 4G hoesjes worden aangeboden.

    Maar niet alles wat op het internet staat is wat je denkt dat het is.
    Alibaba.com is een website waar vooral fabrikanten zich op kunnen profileren voor potentiële kopers. De site wordt veel gebruikt door Aziatische bedrijven, waarvan een groot deel Chinees.

    […]

    Dus wie nu roept “OMG HOESJES VOOR DE NIEUWE IPOD TOUCH 4G” en alleen maar linkt naar Alibaba.com moet zich snel gaan schamen.

    Edit iPhoneclub: Ik denk niet dat Pliep het prettig vind als zijn complete artikel geheel gekopieerd wordt, vandaar een samenvatting. Lees het hele artikel via de door 4saus aangegeven link.

  13. @ Oscar
    Ik zit nu ook al weken/maanden van minuut tot minuut macrumors, appleinsider enz. te volgen. Die iPod’s interesseren me niks! Ik wil een hele vette nieuwe MBP:D!! Ben ook wel erg benieuwd wat voor chipset er nu in gaat zitten, die geruchten over nvidia lijken me alweer een beetje achterhaald…Maar misschien vergis ik me daar in? Haha…SPANNEND!!

  14. Allereerst de foto’s zijn echt. (geen photoshop)
    het gefotografeerde product is dus ook echt. (die ipod waar het product omheen moet bestaat alleen nog niet.)

    En dat is logisch omdat het een product is van een hoesjes leverancier die laat zien wat hij in huis heeft. en eventueel zou kunnen maken. Elke leverancier van dit soort spul is dom als hij dan geen populaire producten pakt als show model. Het is een extra slimme zet als je vlak voor de lancering van nieuw te verwachten producten hoesjes gaat neerzetten gemaakt door jou bedrijf die een kijkje geven in wat het volgende product zou kunnen zijn. Er staat niet bij dat dit de nieuwe nano is. anders had apple allang gevraagd nog even te wachten met de publicatie van deze foto

    apple geeft volgens mij nooit van te voren maten door van producten voor dat het product is aangekondigd. doen ze dat wel dan krijg je dit soort taferelen. dan weet de hele wereld weken voor de release al hoe het nieuwe product er uit gaat zien. en dan heeft een keynote om je product te lanceren ook geen zin meer. dan kan je net zogoed nu al die zooi op je site knallen en zeggen vanaf september te koop. met als gevold dat niemand meer de huidige ipod koopt.

    Ik geloof het pas als het op de apple website zelf staat. Tot die tijd zijn het mooie plaatjes loze praatjes

    Dat artiekel van pliep is lang zo gek nog niet.
    Volgens mijn willen mensen gewoonte graag geloven dat wat op het internet staat waar is.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.