Reacties voor: Gerucht: Apple enige aanbieder van nieuwe iOS-dockadapters

Apple zal als enige de nieuwe dockconnector-kabels en adapers verkopen, zo beweert iLounge. De adapter kost 10 euro, de kabel 20 euro.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 24 reacties

  1. Hahahahahahaha, ja hoor Apple het alleen recht. In China schroeven ze 1 iPhone 5 open en weten direct hoe de mini werkt, en in een mum van tijd liggen er goedkopere of duurdere versies in de internetwinkels. Hoop ook op betere want de kabels van Apple zijn bagger, zal niet lang duren of Oehlbach komt met de kwaliteits kabel.

  2. Binnenkort beschikbaar bij sites zoals Dealextreme voor 2€ πŸ˜‰

  3. Volgens mij tel ik bij deze gelekte foto’s van de nieuwe Dock connectors van de iPhone en iPad mini toch echt 8 connectors en geen 9.

  4. Wat is er gebeurd met de regelgeving dat alle apparatuur in europa van een usb (mini of micro) aansluiting voorzien moet zijn?
    Maar inderdaad, na 3 weken bestel je gewoon je kabels bij dealextreme voor een habbekrats en dan ben je er ook.

  5. 2 letters: DX πŸ˜›

  6. Zou het zijn om samsung dwars te liggen en aan te kunnen tonen als Samsung het toch kopieert. Net als de huidige dock connector?
    Ze hebben nu zelfs de macbook gekopieerd.

  7. @Ronnie: Je vergeet de rand πŸ™‚

  8. @Nick: je was me voor die rand maakt nummer 9 idd
    nog ff mensen!!!!

  9. Apple verdient goed op die accessoires, zo…

  10. Denk dat er weer veel bruine enveloppen met Chinese tekens en afzender DX richting Nederland komen πŸ˜‰

  11. Wat ik niet snap is hoe zit het met die wetgeving dat alle (mobiele) apparaten dezelfde aansluiting moeten hebben (micro usb)?

  12. Die wetgeving leeft Apple prima na door de Micro USB adaptor πŸ˜‰ Apple kan niet op de device zelf over gaan op Micro USB omdat de dock connector zoveel meer doet dan gewone data doorvoer en opladen.

  13. EBay zal ook wel vol staan πŸ˜€

  14. Kan je nagaan hoe Apple hier schandalig op verdiend, 0,50/1,00 productie en voor bijna 20 euro over de toonbank.

  15. Voor 10 euro, niet 20.

  16. Zozo, € 1,00 korting als je er 3 tegelijk koop. Wat een feest haha.

    Hopelijk word de kabel langer.

  17. Origineel geplaatst door Dan
    Zou het zijn om samsung dwars te liggen en aan te kunnen tonen als Samsung het toch kopieert.Net als de huidige dock connector?Ze hebben nu zelfs de macbook gekopieerd

    OEPS… daar komt straks weer een rechtszaak naar Samsung πŸ™‚ Dit is echt een Macbook πŸ™‚

    Origineel geplaatst door @rno
    Zozo, € 1,00 korting als je er 3 tegelijk koop. Wat een feest haha.Hopelijk word de kabel langer.

    Dat is toch weer 1 euro πŸ™‚
    Maar er zit ook nog eens 5 euro verzendkosten bij (denk ik). En ja, ik heb maar 1 kabel nodig hoor πŸ™‚

  18. Origineel geplaatst door Sander
    Wat is er gebeurd met de regelgeving dat alle apparatuur in europa van een usb (mini of micro) aansluiting voorzien moet zijn? Maar inderdaad, na 3 weken bestel je gewoon je kabels bij dealextreme voor een habbekrats en dan ben je er ook.

    Dan moet die regelgeving eerst wel nog even gemaakt worden. Er is namelijk geen regelgeving dat een telefoon voorzien moet zijn van micro/mini usb, wel regelgeving dat een telefoon opgeladen moet kunnen worden met micro/mini usb en een verloopje valt prima binnen die regelgeving.

  19. Origineel geplaatst door kd
    Binnenkort beschikbaar bij sites zoals Dealextreme voor 2€

    en voor 1,19 bij mininthebox

  20. Geldklopperij

  21. Zware geldklopperij indd, valt me weer erg tegen van ze. Maja we hebben nog geen bevestiging dus nog maar ff afwachten he

  22. @kd:

    Dat mogen ze niet doen, staat erin :).

  23. Apple wil geen usbconnector omdat al die leuke randapparatuur dan ook door andere telefoons gebruikt kan worden. En dat wil Apple niet.

  24. Origineel geplaatst door seminifeer
    Apple wil geen usbconnector omdat al die leuke randapparatuur dan ook door andere telefoons gebruikt kan worden. En dat wil Apple niet.

    Apple zorgt juist voor continu compatibiliteit om de randapparatuur te ondersteunen, de fabrikanten van randapparatuur kiezen voor de dock connector omdat de dock connector meer mogelijkheden heeft in plaats van 1 oplaad-lijm en 1 data lijn. De dock connector heeft ook nog seriele aansluiting voor interfacing met bijvoorbeeld de muziek app en alles.

    MicroUSB is daar veel te beperkt voor. Daarom blijft Apple voor de dock connector gaan, juist omdat het goed werkt, en juist zodat mensen niet continu nieuwe randapparatuur moeten kopen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.