Reacties voor: Gerucht: Amerikaanse voorbestellingen iPhone 5 vanaf 14 september

Apple start waarschijnlijk op 14 september 2012 met pre-orders van de iPhone 5. Het gaat daarbij om de Amerikaanse uitrol.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Misschien zitten we nu wel bij de eerste lichting met onze nieuwe AppleStore 😀

  2. F. Uk de nieuwe Iphone.

  3. Ik twijfel behoorlijk over de releasedatum in Nederland. Van een beveiliger gehoord bij een ah xl, waar ik zelf werkzaam ben. Hij vertelde dat hij een x moest beveiligen in een loods waar 30 pallets vol iphone5. Er zouden 40 camera’s ongeveer op staan, zodat niemand er bij zou komen. Geen idee of dit waar is, maar zou me niks verbazen

  4. Origineel geplaatst door Thijs
    Ik twijfel behoorlijk over de releasedatum in Nederland. Van een beveiliger gehoord bij een ah xl, waar ik zelf werkzaam ben. Hij vertelde dat hij een x moest beveiligen in een loods waar 30 pallets vol iphone5. Er zouden 40 camera’s ongeveer op staan, zodat niemand er bij zou komen. Geen idee of dit waar is, maar zou me niks verbazen

    Ik heb van een bron dat het onmogelijk is wat je zegt.
    De artikelen van Apple komen gesealed en afgedekt een dag voor de bekendmaking binnen. En de bedekkende folie mag er pas na de keynote vanaf, dus wat er op de pallet zit is een groot vraagteken!

  5. Een pallet vol met cocaine 😉

  6. Pallet vol met XXX dvds

  7. @Vanilla: Zeker niet onmogelijk wat thijs zegt.
    alleen heb je het waarschijnlijk over de iphone 4

    Een vriend van me, moest namelijk ook een vrachtwagen vol iphones afleveren bij de opening van de apple store, reken maar dat zo iets goed beveiligd is,.. het heeft alleen niets te maken met de onthulling. maar meer met de waarde.
    hij had zelf ook een iphone trouwens, en toen moest hij eerst dat ding afgeven en laten controleren..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.