Reacties voor: Gerucht: alsnog video in iPhone OS 3.0

Apple heeft 100 nieuwe functies aangekondigd voor de iPhone, maar het is onduidelijk in hoeverre ze daarbij compleet zijn geweest.
Lees het complete artikel → Gerucht: alsnog video in iPhone OS 3.0

Reacties: 26 reacties

  1. Als het waar is er wéér een jailbreak app die zal gaan verdwijnen! 😛

  2. Dit zou nog een mooie functie zijn ookal is het mogelijk met jailbreak.
    Het is vooral makkelijk omdat het syncen van videobeelden denk ik makkelijker zal gaan als via bijvoorbeeld cycorder.

  3. Goed artikel, er is nog hoop. 🙂

    For the meantime, Cycorder will do.

  4. Het zou geweldig zijn ik wacht nog maar even met kopen van een cameratje dan 

  5. Het kan ook gaan over het toevoegen van youtube filmpjes op je MobileMe

  6. als dat zo is, heb ik geen goede rede meer om mijn iPhone te jailbreaken :D.

  7. Origineel geplaatst door sneakerstyle
    Het kan ook gaan over het toevoegen van youtube filmpjes op je MobileMe

    Dat is niet heel erg waarschijnlijk =/

  8. ik denk dat het een typ fout is

  9. Waarom je een iTunes account kan aanmaken op je iPhone? Ik kan wel een reden bedenken: je hebt dan niet meer een homecomputer voor nodig 🙂

    Nu nog firmware update’s zonder tussenkomst van een Computer, dus grotere bestanden kunnen downloaden, een textverwerker en een printerfunctie, en en en… Je hebt geen homecomputer meer nodig 😉

  10. waar heb ik dat “ei” toch eerder gezien??

  11. Het kan me weinig schelen als er geen video functie verschijnt. Ik jailbreak hem namelijk hoe dan ook aangezien ik winterboard nog blijf gebruiken. Dan kan ik net zo goed Cycorder installeren.

  12. Origineel geplaatst door tratra
    waar heb ik dat “ei” toch eerder gezien??

    bij die app van myphotoegg ofzo??

  13. EAS = Exchange Active Sync
    Zo onduidelijk is dat niet 😉

  14. Als we video openemen kunnen verwachten dan gaat ik mooi niet me iphone jailbreaken hoor.. als 3.0 uit is.. dan is het goed voor mij..;)

  15. Mijn gok: De 3e generatie iPhone krijgt een kwalitatief betere camera waarmee het mogelijk is fatsoenlijke video’s te maken. Vervolgens krijgt deze iPhone daadwerkelijk software ondersteuning voor video’s met eventueel het uploaden hiervan al dan niet via MobileMe.
    De oudere iPhones (1e en 2e generaties) krijgen deze mogelijkheid niet. Die camera’s kunnen met voldoende daglicht allicht best redelijke filmpjes maken, maar omdat de kwaliteit met weinig licht toch teleurstellend is wordt het softwarematig helemaal niet aangeboden (en daar komt dan vast weer een jailbreak fix voor).

    Tot zo ver mijn kijk in de glazen bol (ik noem me voortaan een analist, dan gaan mensen me nog geloven ook:P).

  16. @MeneerDuck

    Zoals ik vermeld heb ik een andere bericht, dit zijn / zullen waarschijnlijk functies zijn die gevonden worden tijdens het testen van de 3.0 Beta OS die niet genoemd zijn door Apple, puur of het feit om geen indruk te geven dat er een nieuwe Iphone aankomt.

  17. Je zou wel een acount vanaf je iPhone willen registreren als je geen laptop gebruikt. Omdat je de iPhone niet voor muziek gebruikt? :’)

  18. Origineel geplaatst door jengels
    als dat zo is, heb ik geen goede rede meer om mijn iPhone te jailbreaken :D.

    en sbsettings? ik zou niet meer zonder kunnen!

  19. Leuk screenshotje, maar ik kan dat nergens terugvinden in OS 3.0.
    Fake ????

  20. maar, heb ik het nou ergens goed gelezen, de nieuwe versie heeft een app, dat je op je computer kan internetten via je iphone??

  21. Wat zijn EAS Policies?

    Dit zijn zeer waarschijnlijk Exchange Active Sync policies.
    Je kun op een Exchange 2007 server (de mailserver van MS) opgeven welke policies van toepassing zijn. Je kunt dan denk aan een verplicht simpel wachtwoord maar met de laatste servicepack kun je ook voor hele bedrijf alle camera’s uitschakelen. of webbrowsen uitschakelen. of externe storage. of software blocken. etc.

  22. Ik zie ook EAP/SIM op de slide. Dat is technologie om de SIM kaart te gebruiken als authenticatie voor andere systemen dan GSM, bijv authenticatie op WiFi netwerken maar ook toegang tot VPN, netwerken en websites. Interessant, de SIM is namelijk een heel goed beveiligd stukje software. Zal Apple eindelijk de oplossing hebben voor mobiel betalen?

  23. Origineel geplaatst door feyenoord
    maar, heb ik het nou ergens goed gelezen, de nieuwe versie heeft een app, dat je op je computer kan internetten via je iphone??

    Klopt, dit gaat via bluetooth ‘tether’. Je iPhone fungeert dan als modem voor bijvoorbeeld een laptop.

  24. is geen vide op de iphone? weet iemand hier van.

  25. Zal toch blijven jailbreaken hoor, alleen al omdat het .mov formaat van de cycorder wel handiger is dan het mp4 formaat van de iphone… Zou niet meer kunnen zonder sbsettings of winterboard, het is mijn iphone en hij ziet eruit zoals ik het wel, dus geen stocks noch youtube op mijn homescreen, die zitten mooi weg in de sbsettings dock :p

    Volgens mij heeft apple nog maar een tipje van de ijsberg opgelicht over het aantal nieuwigheden, denk gewoon dat ze de meest gevraagde en grootste hebben voorgesteld, en de kleinere (maar misschien niet minder belangrijke) en die die iets zouden kunnen verklappen over een potentiele iphone generatie 3 (niet 3G) achterwege gelaten.

  26. Origineel geplaatst door Peter

    Origineel geplaatst door jengelsals dat zo is, heb ik geen goede rede meer om mijn iPhone te jailbreaken :D.

    en sbsettings? ik zou niet meer zonder kunnen!

    Inderdaad! SBSSettings gebruik ik meer dan welke applicatie dan ook. Elke keer wifi/3g aan als ik wil internetten en weer uit als ik stop.

    Sindsdien doe ik bijna 48uur met mijn iPhone ipv 16uur.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.