Reacties voor: Gerucht: ‘Alleen de 6,5-inch iPhone krijgt een OLED-scherm’

Digitimes denkt dat Apple alleen een 6,5-inch OLED iPhone in 2018 op de markt gaat brengen. De andere twee modellen van 5,8- en 6,1-inch krijgen volgens geruchten een LCD-scherm. Maar hoe logisch is dat?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Ik hoop het niet, anders wordt het geen nieuwe iPhone dit jaar…

  2. Origineel geplaatst door Cboukens
    Ik hoop het niet, anders wordt het geen nieuwe iPhone dit jaar…

    Vind je de grote variant te groot? Ik heb nu de X maar zou graag een grotere willen hoor!

  3. Het zal wel vreemd zijn inderdaad als er maar 1 ed variant komt. Heel vreemd haha

  4. Ik heb nu de X, het scherm is prachtig, maar dat vind ik van mijn iPad Air ook. Zo heel erg veel verschil zit er niet in. Dus het maakt mij niks uit eigenlijk. LCD lijkt me langer mee te gaan…

  5. Dit zou een hele domme zet zijn van Apple om alleen het grotere model te voorzien van OLED. Ik ben overgestapt van mijn 6S naar een X juist vanwege het scherm formaat en omdat het een OLED is. Voor mij is de X groot genoeg, misschien komt dit omdat ik van een 6S af kom.

  6. @Patrik: De schermen van de iPhone 8 en de iPad’s vind ik ook prachtig, maar in het donker is er zeker een verschil te zien met een OLED scherm bij het bekijken van bijvoorbeeld films. Teruggaan naar LCD zou een enorme stap terug zijn voor de volgende generatie.

  7. Ik ben benieuwd. Ik vind het scherm van de iPhone X maar klein, vergeleken met mijn iPhone 7 Plus. En OLED hoef ik niet. Ik denk dat ik liever LCD heb.

  8. Ik heb die oled schermen nooit mooi gevonden, maar heb sinds kort de Iphone X en moet bekennen dat het scherm een sprong vooruit is. Vooral bij veel licht is oled-scherm veel beter alles te zien.
    Volgens mij is het scherm vd Iphone X groter of even groot als de “plus” modellen.

  9. Ben ik toch even nog blijer dat ik de X heb. Het lijkt me ook geen logische stap om maar één versie met OLED op de markt te brengen maar als er echt een tekort is dan hebben ze weinig keuze wat jammer is voor de mensen die op een vervolg van de X aan het wachten zijn en niet het grootste model willen. Maar even afwachten en hoop voor allen die wel OLED willen dat dit bericht niet klopt.

  10. @JustinK: ik vind de X te groot, kijk al uit naar een kleiner model

  11. Origineel geplaatst door Macaanzee
    Ik ben benieuwd. Ik vind het scherm van de iPhone X maar klein, vergeleken met mijn iPhone 7 Plus. En OLED hoef ik niet. Ik denk dat ik liever LCD heb.

    Huh ? Het scherm van de X is groter hoor …

  12. Origineel geplaatst door Macaanzee
    Ik ben benieuwd. Ik vind het scherm van de iPhone X maar klein, vergeleken met mijn iPhone 7 Plus. En OLED hoef ik niet. Ik denk dat ik liever LCD heb.

    Origineel geplaatst door evad1st
    Huh ? Het scherm van de X is groter hoor …

    Ze zijn eigenlijk niet helemaal goed te vergelijken qua schermgrootte. De X heeft een hoger scherm, maar een plus heeft een breder scherm en daardoor een iets langere diagonaal. Het oppervlak in vierkante centimeters van een X is zelfs ietsje kleiner. Op papier lijkt de X groter als je naar de schermresolutie kijkt: meer pixels bij pixels. Maar de pixeldichtheid is enkel groter.
    Ik ben van een 7 Plus overgestapt naar een X en gevoelsmatig is het scherm van de Plus inderdaad groter. Maar ik vind de X prettiger omdat het toestel kleiner is. De Plus was echt een te grote bult in m’n broekzak.

  13. Maar even serieus 6,5 inch dan zit je al bijna op een iPad mini formaat , bedoel hoe ga je dat nog in je zak krijgen dan? Bedoel ik denk dat de formaten van de iPhone x en 8 plus precies goed zijn . Alles daarboven gaat al richting tablet in mijn ogen . Een iPhone se2 is een goeie zet mensen die toch een kleiner scherm willen houden worden dan ook bedient . Ben benieuwd wat Apple uit de hoge hoed gaat toveren dit jaar!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.