Reacties voor: Gerucht: Apple geeft alle iPhones een OLED-scherm in 2019

Apple zou van plan zijn om in 2019 drie nieuwe iPhones uit te brengen, die allemaal voorzien zijn van een OLED-scherm. Deze worden vooral geproduceerd door Samsung.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. En 3 camera’s achter op😤

  2. De nieuwe iPhones van september 2018 moeten nog in de winkels komen en dan nu al beginnen over de nieuwe iPhones van september 2019. Wel erg vroeg.

  3. Apple maakt mooie dingen maar nu doen ze of ze het derde wereld wonder hebben uitgevonden.
    In vrijwel alle andere merken zit al jaren een oled scherm incl. de goedkope budget merken.
    Voor de rest is inderdaad nu de race om hoeveel camera’s men plaatst en lijkt het oude “more is better” weer te winnen.
    Ook las ik iets over 3d foto’s maar in de tv wereld is 3d al lang weer aan het verdwijnen en ook de “normale” 3d fotocamera’s zijn al weer weg.

  4. Oled is een spijtige zaak want de schermtechnologie is sowieso ten dode opgeschreven. Het is het mooiste plaatje als het nieuw is, en niet gans het scherm wit kleurt, want dan vreet het energie en geeft maar de helft van zijn mogelijke helderheid (afweging tussen helderheid en verbruik).
    Jammergenoeg vergaat de organische stof heel snel, wat inbranden en verkleuren veroorzaakt. Ga maar eens naar een winkel waar bv een oled tv enkele weken een demofilmpje draait en vraag of je er een plaatje met een egaal kleur op mag zetten (rood of oranje of grijstint) je ogen gaan openvallen. Ook met smartphones is dit het geval, weliswaar niet zo vlug omdat een tv scherm meer uren draait. Op Google en Youtube vind je er veel documentatie en filmpjes over. De toekomst is microled, en die komt er heus. Nu is LCD/led de beste optie, brandt nooit in en vergaat niet.

  5. De ene OLED is de andere niet Hans

  6. Origineel geplaatst door Tom
    De nieuwe iPhones van september 2018 moeten nog in de winkels komen en dan nu al beginnen over de nieuwe iPhones van september 2019. Wel erg vroeg.

    Tuurlijk. Het ontwerp moet nu al zo’n beetje klaar zijn, want de machines die de chips en de schermen maken moeten ook gebouwd worden he. Maar daar staan de mensen nooit bij stil.

  7. Alweer? Werd voor de verses van 2018 ook gezegd en toen liep Apple al achter. Volgens Greg was het toch niets? Hun huidige scherm was tch het beste?

  8. @Guido: Helemaal mee eens! Echt een teleurstelling..
    Meerdere oled schermen gehad door de jaren heen en allemaal ingebrand! Ik word hier achterdochtig van, gewoon wederom een strategie om nog sneller van phone te cyclen! Bah bah bah!

  9. @Ferdi: Meerdere smartphones met OLED that is…

  10. Dat wordt de grootste terugroep actie ooit als alle iPhones van een OLED scherm moeten worden voorzien!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.