Reacties voor: Gerucht: ‘AirPower komt in september beschikbaar’

Productieproblemen zorgen voor uitstel
We wachten inmiddels al negen maanden op de komst van de AirPower, maar vandaag melden betrouwbare bronnen dat Apple's draadloze oplader in september beschikbaar komt. Waarom duurde dit zo lang?
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 14 reacties

  1. Ik denk dat iedereen wel is voorzien ondertussen via AliExpress 😜

  2. Ik vind t wel tijd worden, ik heb uiteraard begrip voor de situatie met het testen van het product, maar de iPhone 8, 8Plus en X zijn in september al een jaar bekend/op de markt, en nog is er geen eigen draadloos opladen device.

    Belkin is een goede optie maar zo’n mat lijkt me toch handiger.

  3. September beschikbaar; voor Duitsland, Engeland en Frankrijk?
    En dan België en Nederland ergens in november?
    Ik wordt altijd zo pissed van dat voorrang geven dat Apple steeds weer doet.

  4. Ik heb zelf de Qi oplader ‘Rällen’ van de IKEA ingebouwd in mijn nachtkastje. Er ligt een heel dun kleedje overheen. Ik hoef mijn iPhone nu alleen maar op mijn nachtkastje te leggen en klaar! Een betere oplossing dan de AirPower als je het mij vraagt. De AirPods laad ik eens in de week op, m’n Apple Watch gewoon met de conventionele lader. En goedkoop dat deze oplossing is…!

  5. Origineel geplaatst door Ruud
    Ik denk dat iedereen wel is voorzien ondertussen via AliExpress 😜

    Idd, werken perfect😀😀

  6. Origineel geplaatst door Geo
    September beschikbaar; voor Duitsland, Engeland en Frankrijk?

    En dan België en Nederland ergens in november?

    Ik wordt altijd zo pissed van dat voorrang geven dat Apple steeds weer doet.

    Ik heb dus precies hetzelfde. Je wilt iets uitbrengen, zorg dan ook dat je genoeg voorraad hebt, en direct wereldwijd leverd.

  7. Apple watch met een (stalen) band die je niet plat kan neerleggen vanwege een vaste aansluiting gaat ook niet werken denk ik.

  8. Wat een aanfluiting!! Laad mijn iphone X wel met mijn Belkin op. Wordt een beetje moe van die voordurende vertragingen bij Apple. Wil de prijs niet eens weten. Is al schandalig dat ik bij mijn Iphone X van €1200,- wordt afgescheept met een 5 volt lader terwijl je bij een ipad van €400,- een 12 volt lader krijgt.

  9. Straks dus een iPhone zonder poorten. En dan? Je telefoon is bijna leeg maar je wilt nog door. Normaal plug je wat in en klaar. Dat kan dus straks niet meer? Moet je je telefoon ergens neerleggen. Dat zal wel weer worden omzeild door een accessoire dat je dan weer tegen je telefoon plakt. Uiteraard apart te koop voor €169,- 😄

  10. Origineel geplaatst door Nour
    Ik heb zelf de Qi oplader ‘Rällen’ van de IKEA ingebouwd in mijn nachtkastje. Er ligt een heel dun kleedje overheen. Ik hoef mijn iPhone nu alleen maar op mijn nachtkastje te leggen en klaar! Een betere oplossing dan de AirPower als je het mij vraagt. De AirPods laad ik eens in de week op, m’n Apple Watch gewoon met de conventionele lader. En goedkoop dat deze oplossing is…!

    En voor maar 15 euro.

  11. @MoBieler: En dat is een ramp even je telefoon weg leggen ?

  12. @Jeroen Alexander: Precies… Geen geld, en het werkt perfect verder.

  13. Origineel geplaatst door Jacksonville
    Apple watch met een (stalen) band die je niet plat kan neerleggen vanwege een vaste aansluiting gaat ook niet werken denk ik.

    Exact mijn probleem… ik heb een stalen schakelband aan m’n Watch en dan past ie dus niet op een AirPower 🙁 Was best handig geweest; heb nu een kluwen kabels bij m’n bed, niet normaal… voor 2 iPhones, Watch, iPad en AirPods.

  14. Daar zijn echt een beetje laat mee zeg! En wat er al gezegd word door de meest mensen iedereen is al een beetje voor zien door AliExpress!😂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.