Reacties voor: Gerucht: ‘AirPods Studio en AirTag uitgesteld, HomePod mini vanaf $99’

Een bekende geruchtenlekker zegt dat Apple de AirPods Studio en AirTag uitgesteld heeft. De twee nieuwe producten zouden niet meer tijdens het event aangekondigd worden.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Als ze in die HomePod mini nog een beetje redelijk geluid krijgen, stukken beter dat nest mini, dan kan het daar nog wel een concurrent voor worden.

  2. Enorme tegenvaller als dit waar is. Hoe lang wachten we hier al op? 2 jaar ongeveer?

    En die AirPods Studio, hoezeer ik er ook naar uitkijk, voor 600 dollar? Wat een geld.

  3. Mij lijkt het logisch dat Apple AirTag uitstelt tot 2021, met de huidige situatie (COVID-19) gaan als het goed is niet naar buiten dus dat je iets mogelijk verliest buiten huis is klein.

    Nu is alleen de vraag of de HomePod Mini ook in Nederland komt.

  4. Origineel geplaatst door Applefan_kjeld01
    Mij lijkt het logisch dat Apple AirTag uitstelt tot 2021, met de huidige situatie (COVID-19) gaan als het goed is niet naar buiten dus dat je iets mogelijk verliest buiten huis is klein.
    Nu is alleen de vraag of de HomePod Mini ook in Nederland komt.

    Beetje een onzinnig argument, er zijn genoeg mensen die gewoon naar buiten moeten (zij het slechts voor een wandeling, buitenlucht is zeer gezond 🙂 ). Daarbij zullen het vooral fans zijn die dit product gaan kopen en waarschijnlijk dan ook meerdere exemplaren inslaan.

  5. Ik ben benieuwd naar de Homepod mini. Hopelijk is het geluid dan nog prima! En hoop heel erg dat de Homepod naar Nederland komt! Wil hem graag aanschaffen, maar liefst gewoon Nederlandstalig!

  6. Telkens als ik bij de mediamarkt ben en van die slimme speakers (merk maakt niet uit) in de “grabbelbak” zie liggen denk ik; wie koopt dit nu echt?……. Ik denk serieus dat bij de 90% van de mensen het ding in een vergetelhoek komt te staan of niet gebruikt word voor de functies die het heeft. Als ik Siri wil praat ik wel tegen m’n Apple Watch of iPhone. Beide heb ik altijd bij me of in de buurt liggen.

  7. Airtag lijkt mij ook handig ,mits ie niet te duur wordt , en niet te groot,wil ik die uiteindelijk

  8. Ik zal niet weten wat ik er mee moet. Ik raak nooit iets kwijt.

  9. Origineel geplaatst door Kotter
    Ik zal niet weten wat ik er mee moet. Ik raak nooit iets kwijt.

    Niet iedereen is zoals jij.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.