Reacties voor: Gerucht: ‘Nieuwe AirPods oplaadcase kan ook je iPhone draadloos opladen’

Er is een vreemd gerucht opgedoken met betrekking tot de nieuwe oplaadcase voor de AirPods. Bronnen melden namelijk dat een nieuwe versie van de oplaadcase ook je iPhone draadloos kan opladen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Eerst was ik even verward tijdens het lezen van de titel. Toen ik het artikel doorlas werd het allemaal iets duidelijker.

    Waar de geruchten over gaan is -denk ik- een hoesje voor de AirPods die tegelijkertijd dient als draadloze oplader voor je iPhone.
    Als Apple besluit een iPhone zonder fysieke aansluitingen te maken dan zou dit een soort van oplossing zijn voor onderweg.

    Je plugt je AirPods hoesjes met kabel in een stopcontact en je legt je iPhone er bovenop, of je legt je iPhone met het scherm naar beneden en dan het hoesje op je achterkant (het ledje op de Airpods case zou dan aangeven of je iPhone opgeladen is of niet).

    Weet niet of dit überhaupt mogelijk is… maar met wat magneten en een iets grotere Airpods case zou het makkelijk uit te lijnen zijn.

  2. Ik gebruik echt al jaaaaren Apple produkten en me hele hut staat vol met Apple. Toen Apple met de Airpods aan kwam was ik op zijn zachts gezegd ‘hevig teleurgesteld’ en heb die dingen ook een jaar lang verfoeid. Totdat ik besloot ze toch te gaan kopen. En serieus, de airpods zijn in mijn ogen de meeste geniale Apple produkt die ik de laatste jaren heb gekocht. Zelfs de iMac Pro vind ik maar een gedrocht (dankzij de GPU waar je niks aan hebt).

    En als ze nu ook nog zouden besluiten om er je iphone mee op te laden dan mogen ze van mij de airpods als meest innovatieve uitvinding van de laatste jaren bestempeld worden.

    Dat vind ik

  3. Hopelijk is deze case los te verkrijgen. Ik neem aan, als dit zal gebeuren, de ingang van de case USB C gaat krijgen.

  4. @Milan: Nee.
    Je Airpods heeft ook een accu. Die hoeft alleen geladen te zijn. Zet je iPhone er op en hij trekt de accu leeg van je airpod accu. 😃
    Geen gedoe met kabels dus….anders kan je net zo goed je iPhone meteen in de stopcontact doen 😉

  5. @ManOmanO: Het bespaart je wel 1 lader voor 2 toestellen 👍

  6. Kijk, dat vind ik nou een handige uitvinding.

  7. Wordt soort powerbank. Handig!!

  8. Zou wel makkelijk zijn op vakantie. Kabel in airpod case en de telefoon erop. Thuis heb ik een draadloze oplader, maar die neem ik op vakantie niet mee. Airpod case daarvoor gebruiken scheelt me weer inpluggen van de telefoon. Denk zelfs dat ik hem er thuis dan ook voor ga gebruiken 😛 .

    Of de airpod case op een wireless charger leggen en dan je telefoon daar weer op 😛 .

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.