Reacties voor: Gerucht: ‘Apple komt in 2019 met AirPods 2, koptelefoon en nieuwe HomePod’

AirPods met noise-cancellation
Apple gaat in 2019 nog veel meer audio-producten uitbrengen. Zo is het bedrijf van plan om nieuwe high-end AirPods, een nieuwe HomePod en een nieuwe over-ear koptelefoon uit te brengen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Wat betreft waterbestendigheid zijn ze niet geschikt om mee te zwemmen, maar vooral bedoelt als bescherming tegen de regen en transpiratie.

    Haha tijdens het zwemmen zou ik wel bang zijn om te verliezen! Maareh… maar ze zijn al soortvan waterdicht toch? Ik heb ze wel eens in een glas water laten vallen. Geen problemen gehad(ben nu 3-4 maanden verder.

    Uit meerdere videos blijkt dat weter ze niet zo zeer kapot maakt… dus dat het voor regen en transpiratie is? Ik betwijfel het. Misschien toch zwemmen icm de apple watch en speciale houdertjes om ze niet te verliezen.

  2. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  3. Hopelijk homepod mey Dolby Atmos nu de appletv het toch ondersteund. 😁

  4. Een nieuwe HomePod volgend jaar?? Sla het huidige model dan gelijk maar over..

  5. Kunnen ze dan ook meteen meerdere opties behalve wit aanbieden?! Geen enkel product is meer wit van apple maar die oordopjes wel nog steeds. Ik vind het er niet uitzien.

  6. YesπŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ™ noise canceling
    Beste uitvinding ooit

  7. Alleen als apple met in-ears komt zal ik airpods overwegen.

  8. Zal wel een HomePod mini worden waar ze over praten.

  9. Yes! Noise cancelling! Heb nu nog Bose oortjes, met onhandige kabel met vrij groot plastic blokje voor de elektronica. Ben benieuwd πŸ˜€

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.