Reacties voor: Gerucht: achtergrondprocessen in firmware 3.0

Wordt multi-tasking dan eindelijk mogelijk op de iPhone? Volgens de geruchten kunnen we dit in firmware 3.0 verwachten, al kan de huidige hardware niet veel processen tegelijkertijd aan.
Lees het complete artikel → Gerucht: achtergrondprocessen in firmware 3.0
Ramy Mobarak -

Reacties: 36 reacties

  1. dit was ook een gerucht voor 2.1,en alle vorige firmware versies. Niks nieuw dus in mijn mening.

  2. het zou raar zijn als ze het bij de volgende iphone niet zouden doen. Maar voor nu, jailbreak the mofo en dan kan het al.

  3. Zo verplicht Apple je wel om elke jaar een nieuwe iPhone te kopen..:p

  4. Kan al wel… ‘Dus niet echt iets om naar uit te kijken’.

    Ik zou wel graag een iChat willen zien, harder geluid uit de speakers, meerdere foto’s verzenden in een mail, HD kwaliteit :D, betere camera (3.2mp mag wel) en gewoon een veel snellere iPhone, vind hem vrij sloom soms. (ook al is de iPhone vergeleken met andere telefoons erg snel).

  5. zal waarschijnlijk komen als de ‘nieuwe’ iPhone er is

  6. Zou leuk zijn.. Maar weer een gerucht.

    Heb m’n iPhone sinds kort gejaibreaked en dat werkt prima met achtergrondprocessen!

  7. laat iPhoneclub een poll maken waar we kunnen aangeven wat we willen in de ‘nieuwe’ iPhone :)?

    – Carl Zeiss Lens 5.0 mp
    – Video-opname functie
    – Beeld-bellen mogelijk via video-call-camera 1.3 mp (+)
    – Kopiëren/plakken
    – Snelle processor
    – Meer RAM
    – Grotere Hardeschijf
    – Platter design

  8. ik hoop dat het er uiteindelijk wel komt!!

  9. 3.0 komt dus in Juni…

  10. Origineel geplaatst door Timmeh_
    Zo verplicht Apple je wel om elke jaar een nieuwe iPhone te kopen..:p

    Zeer slim natuurlijk, en veel mensen vallen hier voor, helaas zit ik daar ook bij..

  11. Zolang er copy/paste en turn-by-turn navigatie in de volgende firmware versie zit dan maakt mij het andere niks uit…

  12. Het jammere is ook wel dat er na een nieuwe release bijna geen support meer wordt gegeven aan de oudere versies, waar je ze toch wel verplichten de nieuwe versie aan te schaffen, terwijl de oude nog vele dingen meer zou kunnen… Maar multitasking zou wel geweldig zijn!!!!

  13. Het klinkt misschien heeeel dom, maar hoe kom je aab die Mac achtergrond op de iphone?

    :$

  14. @Gammel: Snelle processor, Meer RAM, Grotere Hardeschijf, Platter design, 5 MP Carl Zeis, videobellen…
    wtf?… al die andere dingen EN platter design??? sorry hoor maar de iphone is al behoorlijk plat in verhouding met wat voor hardware erin zit
    dat is fking onmogelijk man… tenzij apple met allemaal nieuwe hardware komt wat dan uiteindelijk ziek duur wordt… dus vergeet het maar

  15. Platter? Kom op, mijn iPod Touch heeft misschien geen beschermers e.d. maar ik doe hem altijd onder mijn beurs (ik ben niet rijk dus mijn beurs is ook dun ^^) en dan zouden er zelfs nog sleutels bij kunnen in dezelfde zak.
    In mijn andere zak zit mijn D600, die 3a4x zo dik is!

    [ONTOPIC]
    Zeiden ze ook al voor 2.3, die er nog niets is.
    Ik geloof wel dat het mogelijk wordt met nog een betaalde update net als 2.0?

  16. Hopelijk draait dat nog wel soepel op de 2G…

  17. de processor kan niet veel background processen aan dus zal me verschieten als ze opeens backgrounding aan zetten ipv push want push neemt minder belasting op de cpu

  18. @iMario: als je HD MOV op je iphone zet heb je toch HD lijkt mij?

  19. Origineel geplaatst door iMario
    Kan al wel… ‘Dus niet echt iets om naar uit te kijken’.Ik zou wel graag een iChat willen zien, harder geluid uit de speakers, meerdere foto’s verzenden in een mail, HD kwaliteit :D, betere camera (3.2mp mag wel) en gewoon een veel snellere iPhone, vind hem vrij sloom soms. (ook al is de iPhone vergeleken met andere telefoons erg snel).

    Denk dat dat komt, omdat jij veel aan je iphone hebt ‘gepimpt’ dmv winterboard/customize.

    Had een jailbreak met 2.2 en ook ff sommige stuff via cydia erop. Nu ik net 2.2.1 heb, heb ik geen jailbreak en loopt een stuk sneller als toen ik heb wel gejailbreaked had. Iphone loopt weer als een trein nu.

  20. Backgrounder (Cydia) werkt ook niet perfect. Volgens mij kan de processor het idd niet aan. Zijn er nog andere betere progg?

  21. ik wil heel graag een ander bt protocol zodat ik via bt muziek kan luisteren met een koptelefoon, raar dat nog steeds niet opgelost is (neem aan dat dat een software kwestie is, geen hardware)

    verder tomtom en sneller, ik vind het ook allemaal traag!

    dan is ie helemaal top wat mij betreft!

  22. Multi-core iPhone waarbij een core gereserveerd is voor het OS en de voorgrond-applicatie. Dit wordt gemanaged door de Snow-Leopard technologie Grand Central.

  23. ik hoop dat de nieuwe iphone ontzettend lelijk word, langzaam, irriterend en dat hij ontzettend vies ruikt
    want dan blijft mijn iphone 3g de coolste hahah 😛

  24. Origineel geplaatst door Robin
    ik hoop dat de nieuwe iphone ontzettend lelijk word, langzaam, irriterend en dat hij ontzettend vies ruikt
    want dan blijft mijn iphone 3g de coolste hahah

    Vooral een stinkende telefoon lijkt me bijzonder vervelend eigenlijk haha 🙂

    Maar ontopic: wat heb je nou aan multitasking als de processor het niet trekt? Laten we eerlijk zijn mensen, het is een telefoon en of gadget, geen volwaardige iMac!

  25. de komende firmware is er zoooooooooooooooooooooooooooooooooooooo. wachten niks alleen maar promotie voor de komende . de huidige iphone better gooien.

  26. Origineel geplaatst door Gammel
    laat iPhoneclub een poll maken waar we kunnen aangeven wat we willen in de ‘nieuwe’ iPhone :)? – Carl Zeiss Lens 5.0 mp
    – Video-opname functie
    – Beeld-bellen mogelijk via video-call-camera 1.3 mp (+)
    – Kopiëren/plakken
    – Snelle processor
    – Meer RAM
    – Grotere Hardeschijf
    – Platter design

    Grotere harde schijf? Wat een grappenmaker ben jij, in de iPhone 2G en in de iPhone 3G zit überhaupt geen harde schijf. Dus dat lijkt mij erg sterk. En daarbij, een camera is niet per definitie ‘beter’ als hij meer megapixels kan schieten. Het ligt aan de lens.

    Gegroet,

    Didier

  27. geen volwaardige iMac!

    Inderdaad, en het zal es tijd worden dat het dat wel wordt! 😀

    Overigens klinkt het misschien stom voor veel fanboys maar een verwisselbare batterij is met zo’n korte batterijduur naar mijn mening echt zwaar nodig. Of je zorgt ervoor dattie ‘t 5 dagen uithoud, of dat je batterijen kan verwisselen in een handomdraai (en dat hij dan 5 minuten makkelijk aan kan blijven zonder de verwisselbare batterij). Ik zit nu zo vaak met die snoer te bellen. En die snoer die meegelevert is, is irritant kort…

  28. Dus al deze reactie’s zeggen maar 1 ding. De G3 is niet alles!!

  29. Mensen zijn altijd negatief maar zie nou ook eens de goede kanten van een iPhone. Als je er niet tevreden mee bent koop er dan geen een..?

  30. @Maarten: eindelijk een zinnige opmerking van iemand met kennis

  31. Ik zie het niet zo snel gebeuren dat apple achtergrond processen gaat toestaan bij applicaties van derden. Als mensen dat zo graag willen moeten ze maar een windows telefoon kopen ofzoiets. Blijft wachten op push notificaties wat er zeker ook gaat komen maar waarschijnlijk pas bij de nieuwe generatie iphone. Zal wel iets zijn van:

    – IChat met videoconference
    – video opties
    – iets betere camera
    – meer locatie gebaseerde diensten
    – Direct zicht op hoofdscherm (ontgrendel scherm) van laatste berichten, gemiste oproepen, aantal mail etc.
    – sneller, meer ram
    – simpele vorm van kopie paste

  32. @Rick: Laat ik voorop stellen (achteraf welliswaar maar toch) dat ik erg blij ben dat de iPhone op de markt is gekomen. Geen full internet, but close. Het is een geweldig apparaat en daar kan je niet omheen. Het is alleen jammer dat Apple wat steken laat vallen wat toch voor wat ongenoegen zorgt. Als je full internet zegt dan zou flash moeten werken. Dus zeg dat dan niet (denk ik althans). Maar ik ben er blij mee, en zou hem weer kopen als ik ‘toen’ in de winkel stond. Ik hoop echt dat Apple nog een flinke stap kan maken voordat ze de volgende uitbrengen. Eentje die niet vastloopt, eentje waarop ik niet hoef te respringen voordat ik een wat zwaardere app wil draaien enzovoorts. Het is hoe dan ook een beetje beta, desalniettemin toch welliswaar wellicht misschien het vetste apparaat uitgebracht sinds de mobiele telefoon.

    Mobile internet rocks!

  33. Ik ben blij met mijn iPhone, maar hij mag echt wel beter hoor…

  34. Origineel geplaatst door Didier
    Origineel geplaatst door Gammellaat iPhoneclub een poll maken waar we kunnen aangeven wat we willen in de ‘nieuwe’ iPhone :)? – Carl Zeiss Lens 5.0 mp- Video-opname functie- Beeld-bellen mogelijk via video-call-camera 1.3 mp (+)- Kopiëren/plakken- Snelle processor- Meer RAM- Grotere Hardeschijf- Platter designGrotere harde schijf? Wat een grappenmaker ben jij, in de iPhone 2G en in de iPhone 3G zit überhaupt geen harde schijf. Dus dat lijkt mij erg sterk. En daarbij, een camera is niet per definitie ‘beter’ als hij meer megapixels kan schieten. Het ligt aan de lens.Gegroet,Didier

    Dat is wat hij dan toch ook aangeeft? Een Carl Zeiss lens is niet klote voor zover ik weet…

  35. Origineel geplaatst door iMario
    Kan al wel… ‘Dus niet echt iets om naar uit te kijken’.Ik zou wel graag een iChat willen zien, harder geluid uit de speakers, meerdere foto’s verzenden in een mail, HD kwaliteit :D, betere camera (3.2mp mag wel) en gewoon een veel snellere iPhone, vind hem vrij sloom soms. (ook al is de iPhone vergeleken met andere telefoons erg snel).

    als je hem gejailbreaked hebt wordt hij ook trager.. ik heb hem dit keer niet gejailbreaked en het is echt snel bij mij…

  36. @Timmeh_: Steve komt jou een mes op je keel zetten als je het niet doet? Productiecyclus noemen ze dat. Consumptiemaatschappij draaiende houden. Zo gaat het ook met tv’s, radio’s en Lego.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.