Reacties voor: Gerucht: ‘Apple’s AR/VR-headset heeft twee 8K-schermen’

Apple's geruchtmakende AR/VR-bril heeft de codenaam T288 en bevat twee 8K-schermen. De bril werkt onafhankelijk van de iPhone of Mac, aldus de nieuwste geruchten.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. 1 April is al geweest… AR/VR is inmiddels een stille dood gestorven, Apple kan hier geen centjes aan verdienen. Die gaan dit echt niet doorontwikkelen, tuurlijk hebben ze patenten. Dat is Apple (en terecht).

  2. @Maurice: AR aan een stille dood gestorven ..?

    AR moet nog beginnen.

  3. In het artikel wordt gezegd dat deze bril voorloopt op de concurrentie. Vind ik een beetje een raar statement voor een bril die volgens geruchten pas in 2020 op de markt komt. Wie weet wat HTC of andere concurrentie tegen die tijd op de markt heeft..
    De iPhone die Apple gaat ontwikkelen voor die tijd zal ook voorlopen op de huidige Samsung s9.

  4. Origineel geplaatst door Wat jong
    @Maurice: AR aan een stille dood gestorven ..?
    AR moet nog beginnen.

    Inderdaad ! Als het goed wordt uitgewerkt met voldoende nuttige en goed bruikbare software en portable genoeg is wordt het zeker een bruikbare alledaagse tool voor thuis als ontspanning (VR/AR gaming voor de kinderen), onderweg, op je werk,…

  5. Ik kan niet wachten😃🙏

  6. Dat ‘aparte kastje’ is in 2020 natuurlijk gewoon je iPhone XX. Ben benieuwd!

    Als studenten Interior Design vanuit Vectorworks nu door hun ontwerp heen willen lopen, moeten ze nog een iPad vasthouden. Zou het sjieker vinden als ze de klant een fraaie TomFord-bril op kunnen laten zetten, zodat ze hun nieuwe of aangepaste interieur kunnen doorlopen.

  7. Ready player one!

  8. Eindelijk “Ready player one” praktijken.

  9. 10.000 Dollar voor die bril, net als de gouden iWatch die een flop was… hoe langer men ontwikkeld hoe duurder de productie kost enzoverder. En wie heeft er behoefte aan zo iets? Ik niet.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.