Reacties voor: ‘Geen 4-inch iPhone in 2015, maar wel in 2016’

Nieuwe geruchten ondersteunen de berichten dat er geen 4-inch iPhone in 2015 verschijnt. Toch zien we dit kleinere toestel misschien eerder dan gedacht.
Lars Paymans -

Reacties: 10 reacties

  1. Top 4 inch is groot zat voor mij 🙂

  2. ik zou ook liever een 4″ hebben, die iPhone 5 van mij is al krom getrokken door het dragen in m’n broekzak, verwacht dat, dit nog eerder gaat gebeuren met een groter model.

  3. Hier ook. 5s is groot genoeg.

  4. Dat is mooi dan houd ik mijn 5s nog even in gebruik totdat de 4 inch 6s er is.! Die 6 vind ik véél te groot.

  5. Ik heb nu een iPhone 6, maar ik zou een kleinere iPhone zeker overwegen! 4 inch werkt wel veel lekkerder met 1 hand en is voor mij ook groot zat.
    Puur voor het kijken is een grotere iPhone wel lekker natuurlijk, maar zou het zeker overwegen

  6. Ik vind de formaat van de iphone 4 ook best goed stiekem hoop ik dat ze in de toekomst het uiterlijk van de 4 gebruiken met betere specs

  7. Als deze geruchten waar zijn, dan is het een uitstekende keus van Apple om in 2016 een 4 inch iPhone 6 op de markt te brengen.
    Ik denk dat voor een 4 inch iPhone 6 voldoende klanten zijn omdat dit een ideaal formaat is en niet iedereen een 4,5 inch of 5,5 inch iPhone wil.
    Ik hoop dat Apple kiest voor een iPhone 6 met 4 inch scherm volgens het tijdloze model van de iPhone 4s. Dat is toch een klassieker en een mooi eerbetoon aan de op 5 oktober 2011 overleden Steve Jobs.

  8. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  9. Als de 4″ dan ook met een bolle achterkant en langere batterijduur is, dan heb je wat mij betreft de ultieme uitvoering.

  10. @mike: Lekker zo’n premium telefoon. Is gewoon een slechte constructie van Apple. Niet goed over nagedacht.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.