Reacties voor: Gerucht: 3G iPhone vanaf eind juni in Australië

Volgens de Australische website MacTalk gaat Apple de 3G iPhone zonder simlock in Australië lanceren. De Australiërs doen dienst als proefkonijn; ze kunnen de iPhone vanaf eind juni 2008 aanschaffen.
Lees het complete artikel → Gerucht: 3G iPhone vanaf eind juni in Australië

Reacties: 6 reacties

  1. Tja klinkt veelbelovend allemaal maar er zijn helaas te veel geruchten hierover geweest de laatste tijd dat je niet alles meer hoeft te geloven.
    Het zou wel geweldig zijn als hij unlocked kwam, maar hoe duur dan? Dit zal wel voor net zo een prijs als in Frankrijk worden dan(al is dat echt niet duur voor een smartphone zonder abbo!!!)

    We’ll see 🙂

  2. Inderdaad, àls het waar mag zijn zal er een enorm bedrag neergelegd moeten worden voor de 3G versie. Het is maar afwachten of het zo zal zijn, maar wel slim van die verschillende data.

  3. @Denni:
    Vind jij 749 euro voor een smartphone zonder abo niet duur?!?!? WTF??? Waar woon jij dan??? Hier in België krijg je een N95 8 Gb voor 670 euro! En die kan een pak meer dan de iPhone! (ik heb beide toestellen… ;-))
    Ik vind dat gruwelijk duur voor een iPhone! Zou ik zelfs nog niet voor een 3G iPhone betalen! (hoewel ik hem ontzettend graag zou willen hebben…)

  4. Haaaaluuuuuhhhhh!

  5. @Cancunlover
    Ik blijf erbij dat ik vind dat die prijs voor een smartphone, die het doet en de manier op welke hij het doet als de iphone dat geld zeker waard is zonder abbo.
    Tevens als ik de keus had tussen een N95 en een iPhone voor 80 euro meer dan zou ik zeker voor de iphone gaan.
    Tevens woon ik in je buurland(nederland dus) en hier gaat alles ook icm een abbo, maar 750€ is echt niet te veel hoor. Zeker als je “the real thing” erbij krijgt zoals apple het geeft 😉

  6. 750 € is heel veel te duur voor een iphone hier in één winkel verkopen ze voor 490€
    😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.