Reacties voor: Gerucht: ‘Drie nieuwe iPhone-modellen in 2015’

Volgens nieuwe geruchten gaat Apple in 2015 drie nieuwe iPhones uitbrengen: een iPhone 6s, iPhone 6s Plus en iPhone 6c.

Reacties: 26 reacties

  1. De iPhone 6 bevalt mij zo goed, dat ik maar een paar modelletjes ga overslaan…

  2. Lijkt me allemaal nogal aannemelijk. Op de iPhone 6C na dan.

    Uit het geruchtencircuit heb ik overigens gehoord dat in 2016 de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus uitkomt. Deze zien er iets anders uit, hebben tevens Touch ID en NFC. Ze worden geleverd met iOS 10.

  3. Pfff….alleen maar een verzameling voordehandliggende bladiebla zeg. Begrijp me goed, ik heb geen commentaar op iCulture want die citeren alleen maar die website, maar als je Apple de afgelopen jaren ook maar een beetje hebt gevolgd weet je wat in ieder geval het meest waarschijnlijk is. Een s als opvolger, die in een aantal opzichten verbeterd is dus nu eindelijk wel gorillaglass, een iets snellere processor, een iets betere camera en het nieuwste OS erop…

  4. Zoiets kan ik ook voorspellen. Durf te wedden dat die namen uit zijn eigen mond naar buiten gekomen zijn, ipv van bronnen. Maarhoed misschien kloppen ze wel.

    Over de 6C: Ik betwijfel dat er weer een multicolor gsm aankomt, maar een extra gsm met 4-inch scherm (Die dezelfde functies bevat als de 6S) lijkt me mogelijk. (En hoop ik ook)

  5. Zou Apple bij de kabel van de nieuwe iPhone niet USB C doen, want hoe willen we nu bijvoorbeeld onze iPhone synchroniseren met de nieuwe MacBook. En dat tussen stukje is best onhandig

  6. Jaaaaa! Een iPhone mini. Een uitkomst voor mensen met kleine handen. En voor mensen die behoefte hebben aan een telefoon met benefits i.p.v. aan een phablet.

  7. Is er iemand die dat concept uitgewerkt heeft? Ben wel benieuwd hoe dat er dan uit ziet. Het zou trouwens natuurlijk ook gewoon de metalen kunnen worden met i6 design en niet met alle kleuren en kunststof. Dit lijkt me aannemelijker.

  8. Grote telefoons zijn juist populairder bij vrouwen dacht ik?

  9. Klinkt logisch. Kleiner model als opvolger van de 5S. Heb zelf de 5S en ben daar tevreden over.

  10. Ik hoop in ieder geval dat 6S geen uit-stekende camera meer heeft. Ik zou het geen fijn gevoel vinden om mijn iphone op zn achterkant te zetten op tafel.

  11. Wat mij betreft graag een full-spec 6S-mini in een behuizing als de 4S met minimaal 64GB.

  12. Ja ja, de periodieke geruchtenstroom komt weer op gang. Zo houden we onszelf lekker bezig.

  13. @Cihan: De ’S’ versies lossen altijd de problemen van een nieuwe model op. Daarom nooit de eerste versie van een nieuwe model kopen.

  14. Origineel geplaatst door Oscar: @Cihan: De ’S’ versies lossen altijd de problemen van een nieuwe model op. Daarom nooit de eerste versie van een nieuwe model kopen.

    Dat klopt inderdaad. Maar misschien ziet Apple de uit stekende camera niet als een probleem wie weet. Maar de 6S wordt in ieder frval een goede vervanger voor mijn iphone 5

  15. @bollie:

    Het is ook totaal niet nodig gelijk de S variant of de 7 te nemen, je krijgt nog tijd updates en scherm is groot genoeg nu.

  16. @PT: Helemaal eens!! En bij een 4S behuizing is er ook ruimte voor een veel betere accu, USB-C en er kan dan ook een versie met 256GB erin komen. Bovendien kan die lelijke pukkel aan de achterkant van de iPhone6 (camera) dan weggewerkt worden (heeft mij ervan weerhouden om een iPhone6 te kopen, en als die in de nieuwe modellen er nog steeds opzit dan ben ik echt weg bij Apple en iOS).

  17. Ik denk dat het een tactische zet is om een 6c model uit te brengen. De Appel watch heeft immers een iphone nodig en er zijn ook mensen die niet zoveel geld willen uitgeven als de meeste Apple fans.
    Willen ze de Watch een succes maken moeten ze er wel voor zorgen dat er een noodzakelijke betaalbare telefoon bij te koop is i.p.v. ook daar nog de hoofdprijs voor te betalen.

  18. Origineel geplaatst door Cihan

    Origineel geplaatst door Oscar: @Cihan: De ’S’ versies lossen altijd de problemen van een nieuwe model op. Daarom nooit de eerste versie van een nieuwe model kopen.

    Dat klopt inderdaad. Maar misschien ziet Apple de uit stekende camera niet als een probleem wie weet.

    Ach ja… De nieuwe Samsung Galaxy S6 heeft ook een uitstekende camera. Nog niemand over gehoord. Begrijp me niet verkeerd, ik vind het ook lelijk, maar kennlijk is het probleem inderdaad niet groot genoeg dat anderen niet hetzelfde doen of er echt over geklaagd wordt.

  19. @André: Maar samsung toestellen hebben altijd al zo een camera gehad. Dus bij hun is het’normaal’ geworden. Maar de iphone had dit juist nooit gehad dus de gebruikers zijn zo iets dan ook niet gewend.

  20. Origineel geplaatst door PT
    Wat mij betreft graag een full-spec 6S-mini in een behuizing als de 4S met minimaal 64GB.

    Dit ja! Een iPhone die werkelijk weer klein en handbaar is in alle situaties, zonder in te boeten op mogelijkheden. Enorm dun maakt veel minder uit wat mij betreft. Je kunt beter wat extra ruimte hebben voor een wat grotere batterij.

  21. Langere batterijduur graag. En verder geen gezwam dat het echt de meest awesome incredible very best ever device is you have éver build. Want zo bijzonder is het niet dat je verbeteringen aanbrengt bij nieuwe versies. Dat hoef je niet meer op zo’n kleuterjuftoontje te herhalen, OK Apple?

  22. Origineel geplaatst door Cihan: @André: Maar samsung toestellen hebben altijd al zo een camera gehad. Dus bij hun is het’normaal’ geworden. Maar de iphone had dit juist nooit gehad dus de gebruikers zijn zo iets dan ook niet gewend.

    maar als je om die reden van iphone af stapt haal je natuurlijk geen telefoon die dat alsnog heeft.

  23. @sjaakieee:
    Dat dacht ik ook

  24. Origineel geplaatst door Harry: Ik denk dat het een tactische zet is om een 6c model uit te brengen. De Appel watch heeft immers een iphone nodig en er zijn ook mensen die niet zoveel geld willen uitgeven als de meeste Apple fans.
    Willen ze de Watch een succes maken moeten ze er wel voor zorgen dat er een noodzakelijke betaalbare telefoon bij te koop is i.p.v. ook daar nog de hoofdprijs voor te betalen.

    De 5C was ook veel te duur je weet hoe dat gaat bij Apple

  25. Zo te lezen zit iedereen vooral op een uitgemolken concept te wachten .. en dan krijg je dat ook …

  26. @Oscar: wat bedoel je daarmee? Moet je dan wachten tot de 7 uitkomt of dat de 6s al langer uit is?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.