Reacties voor: Gerucht: ‘Goedkopere 13,3-inch MacBook krijgt Retina-scherm’

Volgens geruchten krijgt Apple's goedkopere 13,3-inch MacBook een schermresolutie van 2560 x 1600 pixels en dat is voldoende om het Retina te noemen. Onduidelijk is nog of het de naam 'Air' krijgt.

Reacties: 5 reacties

  1. Het wordt tijd dat ‘we’ die oude schermresoluties gaan loslaten.
    Het zou een goede stap zijn van Apple om dit te doen.

  2. Dat zou top zijn! Ik wil graag een MacBook aanschaffen, maar niet eentje zonder retina scherm en ook niet voor minstens €1500,-. Dus hopelijk brengt Apple iets moois en betaalbaars op de markt. Ik blijf de ontwikkelingen volgen.

  3. Origineel geplaatst door IMD14DICT
    Dat zou top zijn! Ik wil graag een MacBook aanschaffen, maar niet eentje zonder retina scherm en ook niet voor minstens €1500,-. Dus hopelijk brengt Apple iets moois en betaalbaars op de markt. Ik blijf de ontwikkelingen volgen.

    Als hij duurder wordt dan de huidige (€1.1.00), gaat hij dus €1.150 kosten. Dan heb je waarschijnlijk een versie met 128GB opslag en 8GB geheugen. Apple zal uit uit dit Macbook wel alle aansluitingen verwijderen en kun je dus niet eenvoudig (Nifty minidrive) opslag bijzetten. Dan prik je er dus extra opslag bij en kost bij Apple €250. Komt hij toch op €1.400.

  4. Ik zou daar erg happy mee zijn. De MacBook is het voor mij net niet en de pro vind ik net even te duur. Maar mijn MacBook air is wel eens aan vervanging toe. Doet het nog perfect, maar is wel wat langzamer aan het worden en een retina scherm zou wel een erg goede toevoeging zijn. Ik ben benieuwd.

  5. Goed nieuws! Nu maar hopen dat er niet zo’n overgevoelig, rammelig toetsenbord ingezet wordt als bij de Macbook Pro’s uit 2016 en 2017. Ik heb nu een MBP mid 2009. De enige MBP die nu in aanmerking komt om mijn 2009 MBP te vervangen, is de MBP retina uit 2015 voor ca. 2000 euro en dat vind ik dan weer een beetje te duur.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.