Reacties voor: Gerucht: $100 prijsdaling voor iPhone, 8GB-model verdwijnt?

Volgens geruchten zal de iPhone binnen twee maanden $100 in prijs dalen. Ook zou het 8GB-model binnenkort verdwijnen, net als de 8GB iPod touch. Reden zijn de dalende prijzen voor flashgeheugen en de kwakkelende Amerikaanse economie.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 16 reacties

  1. Niet zo gek dat de aandelen omlaag gingen, Macworld had -in vergelijking- een slechte keynote.

    Verder las ik laatst iets over 2 pricedrops voordat de 3G versie komt, we hebben er nu 2 gehad als dit waar is.

  2. O jeetje, straks heb ik eindelijk een iPhone, komt de week erna een 3G versie uit… :’)
    Ach ja, eigenlijk heb ik nog liever de allereerste generatie, dus of er een pricedrop is of niet, ik koop die iPhone toch wel, hoewel het natuurlijk wel fijn zou zijn :-)!

  3. Had ik lekker als één van de eerste (in NL) een iPhone, wordt deze alleen maar ‘slechter en slechter’.
    Als hij in prijs omlaag gaat baal ik wel een beetje, maar als hij helemaal weggaat, dan baal ik al helemaal!
    Al zit ik er wel over te denken om over een tijdje een 16GB iPhone te kopen, maarja, wie weet is er daarna weer een 32GB iPhone…

    Apple blijft in ieder geval wel in beweging, kan je van Microsoft niet echt zeggen!

  4. Als de zin “Er zijn zelfs geluiden dat Apple de hele Amerikaanse economie weer in balans kan brengen, enz.” het waarheidsgehalte van deze geruchten weergeeft, maak ik me voorlopig maar geen zorgen over mijn 8GB iPhone.

  5. Lijkt me heel sterk, krijgt Apple alleen een shitload over zich heen van commentaar. nee, dan daalt het aandeeel alleen nog meer. De reden dat ze dit wel deden bij de 4GB is natuurlijk omdat het voor een multimediatelefoon veel te weinig is (en daardoor ook te weinig verkocht)

  6. @Space; toch verbaas ik me daar over… wat moet je nu met 16 gb? Zoveel heb ik niet eens meer vrij op m’n mac.

    Ik heb ruim, ECHT ruim genoeg aan mijn iPod Nano 1st gen, 1 GB.
    Passen zo’n twee films op, en wat muziek, dus 8 gb straks is echt ruim genoeg.

    Wat stoppen jullie daar allemaal op? Voordat je 10& ervan hebt gebruikt is de batterij toch leeg…

  7. Ik heb (nog) geen Iphone, maar wel een 5G 80GB Ipod. In new york gekocht in de Apple Store vlak voordat de iphone uitkwam vorig jaar mei, maar dat terzijde.
    Daar staat toch wel voor 25GB al op aan MP3. Dat is dan nog alleen mijn gedownloadde collectie, en heb nog niks van CD er op gezet.
    Op vakantie wil je ook movies er op kunnen zetten. Beetje de ruimte is dus wel lekker.
    Ik heb dus aan die 16GB niet genoeg.

    Wat ik nooit begrepen heb is dat ze dat ding niet zo hebben gemaakt dat er SD-kaartjes in kunnen. Die zijn er nog ook al tot 16GB.
    Nu moet je steeds upgraden naar een nieuwe iphone. Zie je oude iphone dan meer eens kwijt te raken als er een bigger en better model uit is.

  8. @basj, geen enkel probleem hoor, ik heb nog steeds interesse in een 8gb iphone voor een prikkie, meer dan zat voor mij!

  9. hmm ik ga eind maart naar engeland en wilde er dan een paar halen om mijn eigen kosten te drukken. Als de prijsdaling net daarnaa zou komen zou het me nog geld kosten ook want een prijsdaling in amerika wil ook zeggen een prijsdaling op marktplaats en dergelijke.

  10. Ik heb mijn iphone net binnen en ik verbaas me er eigenlijk over hoe snel de ruimte op gaat :p
    2,2 gb muziek, 3 gb film(pje)s, enkele MB’s aan plaatjes.
    Ok ik heb mijn 8 gb nog niet vol maar voor de 1e 2 dagen…:p

  11. Oei nu wacht ik zeker met de aankoop van mijn iPhone.

  12. Ik denk dat ze hiermee wel een flink aantal early adaptors behoorlijk teleur zullen stellen. Apple is volgens mij erg gesteld op deze easly adaptors omdat dit eigenlijk gewoon gratis reclame is. Ik kan me dus niet echt voorstellen dat dit zonder eenige compensatie zal gebeuren…

  13. Zoals al eerder ergens werd vermeld op dit forum, als je een ‘gadget’ koopt weet je dat dat ding zal verouderen. Als je je daar voor wilt behoeden moet je lekker met je bakkelieten rinkeltelefoon en moleskin agenda met Lamy vulpen door het leven gaan. Ik heb mijn iPhone nu bijna een maand en ben er superblij mee. Dat wordt echt niet anders als er een 80GB 3G iPhone met weet ik wat voor functies allemaal uit komt. Ik ben blij met dit ding.

  14. voor de mensen die de iPhone nog niet hebben en die zitten te wachte op de release in NL, Hoezo wachten voor de 16GB?
    voordat de 16GB hier is, zijn we mischien alweer een jaar verder.
    En dan komt er weer een 32 GB versie, wacht je weer?.
    moest ik even kwijt 🙂

  15. Ik denk ook dat je met de iPhone een andere instelling moet hebben dan met de iPod. Op een iPod proberen de meesten hun HELE MP3-verzameling op te plaatsen en liefst nog zoveel mogelijk films. Zoals ik bij andere iPhone-gebruikers ook reeds gehoord heb, wordt je met de iPhone enkel een beetje selectiever wat je muziek (en film) betreft.
    Je moet toch niet je hele harddrive op je iPhone/iPod willen pleuren???
    Maar, dit is natuurlijk mijn bescheiden persoonlijke mening… 😉

  16. Inderdaad, ik denk ook niet dat je een iPhone gaat gebruiken om je totale collectie muziek en films weg te schrijven. Zowiezo dien je hem al elke dag op te laden en wanneer je een beetje actief je contactpersonen, agenda en andere dagelijkse zaken bij houd is het wel zo fijn om hem dan maar meteen dagelijks te syncen met je Mac. Die 4 films die je dan gekeken hebt in de trein en die 20 albums die je de laatste 2 weken hebt grijs gedraait op je iPhone even switchen voor nieuw gedownload materiaal zal dan ook eens in de zoveel tijd bij deze routine gaan horen. 8Gb is voor mij (eind deze maand als ik m’n iPhone krijg) meer dan voldoende opslag ruimte.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.