Reacties voor: Geohot’s yiPhone, Yorro en de DFU-code

Geohot heeft Yorro officieel begraven en laat verder weten dat YiPhone er nooit zal komen. Niet echt nieuws eigenlijk, maar hij heeft wel een andere interessant hulpmiddel geschreven.
Lees het complete artikel → Geohot’s yiPhone, Yorro en de DFU-code
Richard IJzermans - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Tja ze zullen heus geprobeerd hebben yiPhone uit te brengen, maar het gewoon niet op tijd klaar gehad hebben.

    Het hele verhaal over yiPhone had slechts tot doel om de release van Pwnage Tool 2.0 van het iPhone Dev Team te bespoedigen

    Yeah right

  2. … ieder draagt zijn steentje bij aan de Communitie, en zo hoort het!

  3. yiPhone was nooit op de rit om uitgebracht te worden lijkt mij. Als George zich kwaad had gemaakt had hij vast een werkende versie voor elkaar gekregen. Zijn interesses en prioriteiten liggen gewoon heel ergens anders dan die van het DevTeam of Zibri.

  4. Het niet vrijgeven van de code door het Dev Team heeft als reden dat ook Apple er niet achter komt welke exploit er gebruikt wordt, om zo in de toekomst mogelijke firmware updates ook te kunnen blijven unlocken/jailbreaken.

    quote van Pumpkin :
    ….using a new unreleased exploit that we’d been keeping to ourselves, in the hope that Apple wouldn’t patch it. This allows us to cut the signature checks out of the device bootloaders, allowing us to remove signature checking from the kernel…

    http://pumpkinpat.ch/zibri_rant.html

  5. Gelukkig ben ik niet helder genoeg om in de duisternis der ondergrondsen te kijken.
    Anders ga je misschien dromen dat ze er een hack in stoppen, om op enig moment 1.000.000 iPhones te kijk te zetten.
    Wat vast niet gebeurt.
    Hoewel…

  6. Strakke actie geohot.
    Nu weet heb je definitief je geloofwaardigheid verloren en een volgende keer dat je weer kinderachtig gaat dreigen trekt dus niemand er wat van aan.
    Jammer, maar helaas. De kansloze heeft z’n kansen verspilt.

  7. Het lijkt mij niet slim van geohot om zijn broncode vrij te geven. Apple kijkt immers mee.

  8. @Nms: volgens jou mag hij zijn geloofwaardigheid verloren zijn, maar feit is wel dat Pwnage gewoon te mooi werkt en het dus zonde is van de tijd om een zelfde soort app te maken. GeoHot weet wel waar hij over praat, anders bouw je ook geen DFU communicatie tool. Hij verlegt zijn prioriteiten misschien nu wel meer naar het Linux gebeuren.

    vind het overigens wel nep om een ander team op te klooien om tool uit te brengen, dit kan ten koste gaan van de kwaliteit!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.