Reacties voor: Geohot toont untethered jailbreak voor iPhones en iPods Touch

Geohot heeft in een Youtube-video een jailbreak getoond voor de alle iPhone, iPods Touch en waarschijnlijk zelfs de iPad.
Paul Pols -

Reacties: 67 reacties

  1. Heel erg fijn nieuws! Ik kwam er namelijk deze week achter dat ik als iPhone noob nooit mijn nieuwe 3GS had moeten updaten naar 3.1.3.. super!

  2. Jippie:D

  3. Dat muziekje op de achtergrond maakt het ook gewoon af he :P.

    * Earbuds aan onderkant, een nieuwe iPod dus.
    * Custom theme (Winterboard), kan alleen met JB.
    * Geen PC connectie.
    * Altijd in beeld.

    Yep, ik geloof hem!

  4. Haha zijn twitters zijn altijd zo goud. Vooral tegen de mensen die vragen om voortgang.

    Valt me altijd op dat hij ineens twittert als het al gefixt is. Dagen/weken daarvoor hoor je hem niet, alsof hij zich opsluit tot hij het gevonden heeft ofz

  5. EIN-DE-LIJK!!
    Nu maar hopen dat deze hack niet de wifi en gps sloopt.
    Ik had begin van deze week m’n aaiphone (voor het eerst) gejailbreaked en unlocked, gewoon omdat ik Cydia eens wou zien.
    Resultaat… bloed zweet en tranen, Wifi die niet meer wou werken, GPS niks meer doen, en iedere keer een PC nodig om ‘m weer te jailbreaken…dus ik wou weer terug naar 3.1.2, krijg ik alleen maar error 3140’s voor m’n kiezen.
    Uiteindelijk heb ik het met m’n macbook voor elkaar gekregen om ‘m weer origineel te krijgen.
    Ik ga nu dus echt wel eerst de kat uit de boom kijken voordat ik weer ga klooien ermee.

  6. God, Eindelijk

  7. @Donstil:

    yeah, thats the man thats fixing our world 😀

  8. Dit is zeker goed nieuws!! 😀 ik zit hem vaak al te stressen als mijn telefoon onder de 20% komt..

    dan moet en zal ik hem ergens moeten opladen 😛

  9. GeoGod, is een toepasselijkere naam voor deze jongen! Wat een kid, het koste hem maar 2,5 dag om dit te bereiken! Nu hopen dat ie snel uit komt en dat een unlock met de nieuwe BB ook mogelijk is :)…

  10. Geohot had al veel eerder aangegeven dat hij untethered jailbraik klaar heeft. Maar dat hij dat zou brengen als er een grote update is, zoals 4.0. Nu heeft hij met een video ook bewezen. Echt super gewoon!!!!

    Ook hoop ik dat Geohot een pwnagetool uitbrengt voor mensen die al een untethered jailbreak hebben.

  11. @RandyJC: Koop je voor 30 euro een externe batterij….

  12. Hulde! 🙂

  13. Call me paranoid, maar ná 1 april ga ik het pas geloven 😉

  14. Ik zei het een paar maanden terug al, hij heeft het gewoon al lang klaar liggen, maar hij wacht tot al het gezeik van de community op zijn persoon af is genomen. Klasse!

    Geweldig hoe hij altijd een lange neus kan maken, en een middelvinger kan opsteken naar iedereen die hem niet gelooft en bestookt met berichten dat het hem toch niet lukt. Met zo’n video als dit neemt ie dat in 1 keer, op z’n eigen voorwaarden, weg.

  15. De muziek maakt het idd helemaal!

  16. Ik denk dat ie wacht op de iPad voordat ie deze jaibreak vrijgeeft.

  17. Hoe is er bewezen dat dit niet gewoon een 3.1.2 met oude baseband is dan?

  18. Dit is zuur voor die gast van de iDongle :p kan hij al het geld aan zn donateurs terugstorten

  19. Heb ik toch mooi voor niets geld overgemaakt naar het DEV team 😉
    Geohot is toch maar weer heel belangrijk voor de iPhone scene. Noem me een complot denker, maar wie weet werkt hij gewoon wel voor Apple. Ik vind dat Apple wel erg weinig doet om deze jongen aan te klagen. Apple heeft enorm voordeel bij de jailbreak scene;
    -er worden meer iPhones verkocht
    -software tekortkomingen worden verspreid via Cydia
    -ze leren van ontwikkelde tweaks uit Cydia
    -ze behouden zich op recht van garantie als blijkt dat je met je iPhone hebt lopen rommelen
    -ze houden enigszins de software ontwikkelaars tevreden door gaten te dichten.
    Tja..je weet het niet he!! 😉

  20. Ik zeg dat George gewoon wil laten zien dat de eisenlijst niet goed genoeg is, let maar op

  21. cozmo;
    Omdat het een 3g ipod toutch is!

    De 3G iPod touch is daarbij noodzakelijk, om te bewijzen dat de laatste bootrom in gebruik is. De oordopjes zijn nodig om te bewijzen dat het geen iPhone 3GS is (waar de headsetaansluiting op een andere plaats zit).

  22. ik wil hem !!!!!..

  23. Even een vraag van een jailbreak nOOb: Begrijp ik goed dat dit ook gaat werken voor de iPhones 3GS die na week 39 zijn geproduceerd?

    Zou mooi zijn, want ik heb me er tot nu toe niet aan gewaagd i.v.m. het tethered-gedoe. En verhalen zoals dat van Mark helpen ook niet 😀

  24. Origineel geplaatst door cozmo
    Hoe is er bewezen dat dit niet gewoon een 3.1.2 met oude baseband is dan?

    Doet er niet toe, het gaat erom dat het een untethered jailbreak is. En het is een MC model iPod dus zal best dat ie 3.1.2 heeft met een oude baseband.

  25. Ik snap hem niet en het filmpje ook niet..

  26. Origineel geplaatst door marcoooo
    Heb ik toch mooi voor niets geld overgemaakt naar het DEV team Geohot is toch maar weer heel belangrijk voor de iPhone scene. Noem me een complot denker, maar wie weet werkt hij gewoon wel voor Apple. Ik vind dat Apple wel erg weinig doet om deze jongen aan te klagen. Apple heeft enorm voordeel bij de jailbreak scene; -er worden meer iPhones verkocht -software tekortkomingen worden verspreid via Cydia -ze leren van ontwikkelde tweaks uit Cydia -ze behouden zich op recht van garantie als blijkt dat je met je iPhone hebt lopen rommelen -ze houden enigszins de software ontwikkelaars tevreden door gaten te dichten. Tja..je weet het niet he!!

    Jailbreak is niet illegaal, dus apple heeft in dat proces geen poot om op te staan.. maar er zit idd wel een kern van waarheid in wat je zegt: het levert apple een hoop gezeik op maar tegelijkertijd profiteert het bedrijf toch indirect van de hele jailbreak scene (wat betreft productomzet en kennis). Toch is dit wel een zorgelijke ontwikkeling voor apple..

  27. @cozmo, Justevo & Ruben Vandenbussche: onder de richtlijnen vind je ook meer informatie waarom deze zo opgesteld zijn en wat ermee bewezen wordt. Daarbij is het goed om te weten dat een 3e generatie iPod Touch tot dit moment niet untethered was te jailbreaken.

  28. Origineel geplaatst door Otto
    @RandyJC: Koop je voor 30 euro een externe batterij….

    @Randy ik heb er nog eentje voor liggen mag je voor €20 hebben 🙂

  29. Misschien een domme opmerking, maar hoe kan hij zijn koptelefoontje nou aan de onderkant inpluggen???? Die ingang zit toch aan de bovenkant?

  30. ik zie het al….iPod en geen iPhone…… Never mind…

  31. yeeeyeee iemand het al geprobeerd?

  32. Origineel geplaatst door Otto
    @RandyJC: Koop je voor 30 euro een externe batterij….

    Tuurlijk, maar als je zonder zit, kun je niet even je telefoon helemaal uitzetten en weer aanzetten als je het nodig hebt. Daar doelt RandyJC waarschijnlijk op…

  33. @marcoooo:

    Aanklagen op grond van? Jailbreaken is gewoon legaal. Jij hebt het toestel gekocht en je mag er doen wat je er mee wilt (op een paar algemene regeltjes na natuurlijk).

  34. @Joost:

    Ja, dat is hier in NL zo, maar niet in de USA.
    Google maar eens op “DMCA”, Digital Millenium Copyright Act
    Je zal versteld staan hoe bekrompen ze aan de andere kant van de grote plas zijn

  35. haha bedankt 🙂
    maar ik pas.. ik blijf wel stressen :p

    Origineel geplaatst door Alexl
    Origineel geplaatst door Otto@RandyJC: Koop je voor 30 euro een externe batterij….@Randy ik heb er nog eentje voor liggen mag je voor €20 hebben

  36. @Swah: Ik vond het ook niet leuk, maar heb ‘t toch maar gedaan. Zelfs in het vliegtuig naar USA continue aan gehouden, alleen wel flightmode dan 🙂

    Hij loopt redelijk regelmatig leeg tot 10% maar heeft hij verder nooit last van. Nu heb ik thuis en op mijn werk computers bij de hand, waardoor ik altijd weer kan booten. Maar verder heb ik er nooit last van.

    Je moet alleen wel opletten dat je niet door games, movies of veel background processen (zoals backgrounder enzo) je accu snel leeg trekt.

  37. Goed nieuws 🙂 je kijkt toch steeds automatisch naar je batterij als je ergens bent dat hij maar niet uitvalt! Ben benieuwd wanneer het uitkomt hoop zo snel mogelijk, dit was nog het enige minpunt waar ik me aan stoorde :p

  38. Origineel geplaatst door just900
    ik zie het al….iPod en geen iPhone…… Never mind…

    Maar wel een 3G iPod Touch –> Dus 3GS van na wk40 is waarschijnlijk ook untethered te jailbreaken.

    En aan alle mensen die het filmpje niet snappen, lees even het nieuwsbericht hier op iPhoneclub.

    Goed nieuws, kan niet wachten 😀

  39. Hoe weten we zeker dat dit apparaat niet gewoon de oude bootrom heeft? Niet dat ik Geo niet vertrouw hoor, hij heeft zich vaak zat bewezen.

    Overgens een toepasselijk muziekje, *mompelt iets over egoisme enzo..*

  40. YES !!! eindelijk hiet zit ik echt op te wachten, al mijn vrienden hebben allemaal2g ipod gejailbreakt, in het begin vondt ik het fijn dat ik de snelste versie had, maar nu zou een ipod touch 2g nietverkeerd zijn… Gelukkig veranderd geoGOD dat door deze jailbreak te laten zien!!! Ik denk dat de jailbreak met 2of3 dagen na de release van de ipad verschijnt omdat deze ong. Dezelfde firmware zal draaien.

  41. Wanneer is die release van de ipad? ;d

  42. Origineel geplaatst door onbekend
    Wanneer is die release van de ipad? ;d

    3 April.. morgen over een week dus 😉

  43. Origineel geplaatst door JB
    Dat muziekje op de achtergrond maakt het ook gewoon af he .* Earbuds aan onderkant, een nieuwe iPod dus. * Custom theme (Winterboard), kan alleen met JB. * Geen PC connectie. * Altijd in beeld.Yep, ik geloof hem!

    *earbuds aan de onderkant? Dit was op de 2g ook al zo hoor… en volgensmij ook op de 1g maar die zag er totaal anders uit… aleen een iphone heeft de earbuds boven 😉

  44. @rogier colijn: 2G heeft echter geen Voice Control 😉
    Buds aan de onderkant is meer om te laten zien dat ‘t geen iPhone 3GS is, waarvan de meeste ook te jailbreaken zijn.

  45. Georg rulez.

  46. Prachtig, kan niet wachten. Mijn Ipod 3g liep vannochten vast, deed niks meer. Moest ik home+power button reset doen en opnieuw jailbreaken. 🙁

  47. Eindelijk werd eens tijd

  48. Lang op gewacht, maar waarom wacht hij nu nog? Hij kan hem blijkbaar gebruiken, dus ook uitbrengen!

  49. Mooi, hoop enkel voor 1 april aangezien ik dan op reis vertrek. Untethered komt dus handig van pas.

  50. Ik ben onbekend met het jailbraken, maar wil het wel eens proberen. Ondertussen wacht ik rustig af tot het kan plaatsvinden.

  51. Stel nou dat ie dadelijk uitkomt,
    heb ik dan al mijn gegevens van blackra1n al die apps en themes nog??

  52. @Sam..
    Ja

  53. Origineel geplaatst door Maikel
    yeeeyeee iemand het al geprobeerd?

    Ja.. Geohot.
    Hij is overigens ook de enige die kan proberen…
    is namelijk nog niets uitgebracht (behalve dit filmpje)

  54. Ik begrijp er helemaal geen hout van!!! Sommige berichten zijn zo vaag! Is dit nu wel of geen jb voor de 3gs

  55. @Willy Damen:
    Als je het bericht goed leest, JA er is een jailbrake.
    Nee, hij is nog niet uit gebracht, zo duidelijk?

  56. Eindelijk ik had net een iPhone gekocht maar kon ookal niet jailbreaken en het belangrijkste simlockvrij naken

  57. Gvd eindelijk! Heerlijk! Loop nu al weer een aantal weken met niet Gé-jb telefoon! Ben benieuwd.. Tstb

  58. Is dit voor 3.1.2. Of 3.1.3?

  59. Origineel geplaatst door Cheacker
    Mooi, hoop enkel voor 1 april aangezien ik dan op reis vertrek. Untethered komt dus handig van pas.

    ze wachten op de iPad release, mist dat dan ook betekend dat de 3.2 update uit komt.. en dat is rond 4 april

  60. Yeey, stond op het punt een ipod touch te kopen!

  61. Origineel geplaatst door marcoooo
    Ik vind dat Apple wel erg weinig doet om deze jongen aan te klagen.

    WTF ?
    Aanklagen op grond van wat ?

  62. Juistt, hier zat ik op te wachten. Maar wanneer komt die nou?

  63. AAAAAAAAHH hij moet m echt uitbrengen ik zit al veel te lang zonder jb kan er niet meer tegen(ja ik ben zo dom geweest te updaten)

  64. @JB: earbuds aan de onderkant is bij alle iPods het gaat om de Voice control, die is alleen bij 3g

  65. @cozmo:
    het is een 3g wat maakt de versie uit…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.