Reacties voor: Geohot’s ISPF-methode ongedaan maken op de iPhone

Een handleiding om de ISPF methode van Geohot ongedaan te maken. Je moet daarvoor de IPSF revirgin tools installeren, enkele commando's uitvoeren, het modem opnieuw flashen en daarna Signal.app verwijderen.
Richard IJzermans - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 4 reacties

  1. welke unlock methode wordt gebruikt door:
    ziPhone
    &
    iPlus2.0
    ?

    Kunnen we dan ook bovenstaande ‘ongedaan-maak-methode’ gebruiken?
    op de signal.app na dan..

  2. oh ik vindt net op de site van iplus dat ze een anysim gelijke methode gebruiken..:P

  3. @ironmanixs: Klopt het dat als je de originele seczone niet meer hebt je niet meer kunt virginizen? Ik heb destijds onder 1.0.2 de betaalde iPSF methode gebruikt (versie 1.6 dus geen backup van de bestanden) waarbij mijn originele seczone geupload is naar hun servers. Of kun je de seczone van iemand anders gebruiken om te virginizen?

  4. In de seczone zit een ‘token’ dat uniek is voor iedere iPhone, dit ‘token’ is encrypted doormiddel van RSA het probleem hiervan is dat jezelf alleen maar de public key hebt en dat Apple de private key bezit.

    Wanneer je het token hebt gewist zoals de ISPF methodes doen, en je hebt geen backup dan ben je het ‘token’ voorgoed kwijt omdat je geen nieuwe kunt genereren zonder de private key.

    Het gebruiken van iemand anders zijn seczone is niet aan te raden, ik zou hem gewoon leeg laten. We zien in de toekomst wel of het problemen gaat opleveren, daar valt nog niets over te zeggen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.