Reacties voor: Geohot brengt blacksn0w en blackra1n RC3 uit (jailbreak/unlock)

Zojuist heeft Geohot blacksn0w uitgebracht als onderdeel van de nieuwe versie van blackra1n RC3. Met blacksn0w kan de laatste versie van de baseband 05.11.07 (behorend bij firmware 3.1.x) geunlockt worden, met blackra1n kan elke iPhone en iPod touch op firmware 3.1.x gejailbreakt worden.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 24 reacties

  1. Toch sportief dat Geohot dat allemaal gratis heeft gedaan!

  2. Dit is geweldig. Even Blackra1n downloden en hopla mijn lock is eraf. Geohot: ik hou van je.

  3. het werk perfi met botlooader 6.2 3gs

  4. ik heb een tmobile iphone 3gs

    gejailbraked met purplerAin1 en heb nog 3.o en baseband 04.26.08 en mij ecid opgeslagen met cydia
    nu wil ik graag naar 3.12 en unlocken wat kan ik nu het beste doen.
    eerst software update via itunes en dan de nieuwe blackrain rc3 erover of heb ik dan ook de nieuwe baseband het wordt mij allemaal een beetje onduidelijk.

  5. Ff een vraagje hier over! het installeren van Blackra1n.exe gaat prima (3.1.2 /3gs) maar als ik daarna cydia via Black progje probeer te installeren zie ik geen cydia progje staan. Als ik mijn iphone opnieuw opstart moet ik hem opnieuw activeren via Itunes. Dan is de enige mogelijkheid om hem opnieuw te herstellen. Krijg het dus niet voor elkaar…..

    Weet iemand een oplossing hiervoor?? Thx alvast!

  6. Tijd voor een nieuwe forum?

  7. Misschien een domme vraag, maar blijf je nog het verschil houden tussen een volledige jailbreak en een tethered jailbreak?
    Anders gezegd: Met de vorige versie van Blackra1n kon ik alleen een tethered jailbreak uitvoeren en kwam mijn iPhone na een reboot altijd in recovery modus uit. Blijft dit zo of is dat met deze versie anders?

  8. @henk: je kunt het beste gebruik maken van PwnageTool om redenen die zowel in dit artikel als in het artikel waar de link naartoe verwijst genoemd staan.

    @Maarten: als er geen nieuw icoon van blackra1n op je springboard te vinden is zou ik je aanraden om het gewoon nog een keer te proberen. Je kunt uit de recovery modus door de home- en de lock-knop beiden tegelijk gedurende ten minste 8 seconden ingedrukt te houden.

    @cornetje: blackra1n en blacksn0w brengen geen verandering in de situatie welke iPhones/iPods untethered gejailbreakt kunnen worden. Voor een iPhone 3GS met nieuwe bootrom, 2e generatie iPod touch met modelnummer MC en 3e generatie iPod touch is dit dus nog steeds alleen tethered mogelijk.

  9. @ paul durder: Er staat wel een icoon van Blackra1n op mijn springboard, die kan ook openen en aanvinken om cydia te installeren. Als ik dit gedaan heb staat er geen cydia op mijn springboard en als ik mijn iphone opnieuw opstart, moet ik hem opnieuw activeren via Itunes…..

    Dit heb ik al erg vaak geprobeerd, zonder succes.

    Iemand een idee hiervoor?!?!?

  10. @Maarten: @Maarten:
    misschien heeft dit ermee te maken;

    Ik heb de iphone net nieuw en de simkaart is nog niet geactiveerd. Zou ik misschien eerste een andere t-mobile simkaart erin moeten stoppen en daarmee simlock vrij proberen te maken?

    Dank alvast voor de medewerking….

  11. En hoe zit het met de iboot van die nieuwe 3GS (zo heb ik 1 :/) ?

  12. Vraagje:
    Ik heb hier een iPhone 3G voor mij, en hij vind de provider wel (Mobistar in dit geval) maar hij krijgt geen signaal.. Is hij nu simlocked of niet? Want ik dacht dat bij gesimlockte toestellen je niet eens een provider te zien kreeg.. Dank

  13. Ik heb onlangs per ongeluk mijn Iphone die simlockvrij was ge-update via Itunes. Kan ik dit hiermee herstellen?? Ik hoop het zo, hij laat nu alleen maar het usb-kabeltje en het Itunes logo zien….

    Groetjes

  14. Geohot is echt de sh*t. Ben zoooo blij dat hij nu weer geünclocked is 😀

    @JoSto: Dit kan hier idd mee, werkt perfect. (mits je 3.2.1 en de aangegeven baseband hebt) Gewoon de handleidingen volgen die gepost zijn.

  15. FF een vraagje kan je als de eerste generatie iphone hebt. Nu ook de nieuwste firmware 3.1.2. op de iphone zetten en weet iemand de link dan waar het uitgelegd staat? Dank je!!

  16. Help, ik heb een Iphone 3G uit de VS. Toen ik deze kreeg was deze gejailbreaked en simlock vrij. Door een stomme fout (update via I-tunes, stom,stom,stom,stom) was de foon ineens niet meer simlockvrij en kom de foon ook niet meer gebruiken. Het laatste probleem is opgelost maar nu krijg ik op mijn scherm “geen service”. Ik heb blackrain gedownload maar de foon kan nog steeds geen netwerk vinden. Hoe kan ik dit oplossen?

  17. Heb een 3gs met 3.1 custom firmware wil graag updaten naar 3.1.2! Kan dit gewoon via Itunes ? Ik heb nl. al de 3.1.2 custom geprobeerd maar die accepteerd itunes niet!!! En wil graag mijn BB 04.26.08 behouden!!!! Kan dit eigenlijk wel???? Wie kan mij helpen?

  18. Bryan30 zei op 4 november 2009 om 20:15
    Help, ik heb een Iphone 3G uit de VS. Toen ik deze kreeg was deze gejailbreaked en simlock vrij. Door een stomme fout (update via I-tunes, stom,stom,stom,stom) was de foon ineens niet meer simlockvrij en kom de foon ook niet meer gebruiken. Het laatste probleem is opgelost maar nu krijg ik op mijn scherm “geen service”. Ik heb blackrain gedownload maar de foon kan nog steeds geen netwerk vinden. Hoe kan ik dit oplossen?

    Ik had dat probleem ook maar er zijn veel instructies te vinden op internet hoe je dit kunt oplossen (youtube filmpjes en dan zoeken up vandaag geupload).
    Na het draaien van blackra1n (moest ik 2 keer doen) wordt er een programma op je iPhone gezet dat blacksnow heet. Als je dat aanklikt, kun je unlocken. Eindelijk kan in na 2 maanden mijn iPhone weer gebruiken. Goeie gast die Geohot en ik ga zeker nog wat doneren.

    Hulpvragen kun je het beste via het forum doen.

  19. Overigens had ik firmware 3.1.2 op mijn iPhone staan via een normale herstelprocedure via iTunes. Als je echter al een ge-unlockte iPhone hebt, voer deze herstelprocedure dan NOOIT via iTunes uit maar zoek alleen naar een nieuwere jailbreak via de site van het Dev Team.

  20. Heb gister de iphone weer up en running gekregen dankzij Geohot! ALLEEN!!! Nu kan ik niet meer internetten via 3G terwijl die wel mijn mail binnenhaalt en Cydia opent. Ook als ik google maps app gebruikt kan ik niet mijn exacte locatie weergeven en krijg ik de foutmelding “Uw locatie kan niet worden bepaald”. Heeft iemand enig id???
    Ik heb een abbo van Vodafone

  21. Mede forummers, is het al verstandig om mijn 3GS baseband 04.26.08 up te daten naar 3.1.2.?

    Zit nu nog op 3.0 ( jailbreak + unlock). Werkt eigenlijk prima, meer loop steeds vaker tegen app`s op welke werken op 3.1, dus een update zit er wel aan te komen. Echter lees ik boven dat updaten nog niet aan te raden is met mijn BB. Is daar inmiddels al verandering in?

    GR

  22. @Frans ik vraag me hetzelfde af..ik zie door de bomen het bos niet meer… 🙁

  23. Nou ik heb gelukkig de 1.0 versie nog bewaard op me Macbook. De RC3 start niet eens op bij mij :s Heb Snow Leopard. Probleem bekend??

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.